Rica etsem erkekler de çözebilir mi :D siden nasıl bir kız olurdu merak konusu :) :) Hipster çıktım : https://onedio.com/haber/aslinda-sen-nasil-bir-kizsin--480738
Cevabın nedir?
delikanlı kız
Sen tam bir delikanlısın! Hem çok cesur, hem de sözünün erisin! Biraz da erkek Fatma bir mizacın var sanki ama sana cuk oturuyor ve insanların ilgisini çekiyor inan bize. Daima dağınık saçların, rahat kıyafetlerin ve pervasız tavırlarınla içten içe herkesin "vay be kıza bak" dediği kız sensin işte. Ayrıca senin için en önemli şey doğallıktır, hoşlanmazsın sen öyle suratı bir kilo makyaj gezen tiplerden. Ayrıca topuklu ayakkabıları da oldum olası hiç sevemedin. Aman ne gerek var zaten, eziyet resmen. Sen nasıl rahatsan öyle ol, kısaca sen kendin ol. Çünkü sana en çok bu yakışıyor :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
"Süper Kız" çıktı!
"Süper Kız" çıktı!
Sen kimsin biliyor musun? Sen, hani şu sürekli oyun oynayan, karikatür okumaya bayılan ve erkeklerle arası müthiş olan eğlenceli kızsın. Sende mükemmel bir hayal gücü var ve bir o kadar da iyi bir mizah anlayışı. Sen çoğu kişinin tuhaf diye adlandırdığı kızsın; ama hiç canını sıkma! Çünkü sana tuhaf diyenler senin tırnağın bile olamaz, sendeki bu zeka, bu bakış açısı keşke onlarda da olsa da asıl tuhaf neymiş görseler. Sen tuhaf değilsin sadece sen sensin işte. Sen kendi renkli dünyanla birlikte o kadar güzel, o kadar Süper'sin ki! Hiç değişme :)00 Yorumla
tanıştırıyım kız olsaydım ben :D
''Gotik'' Çıktı zaa xd :D
https://i.hizliresim.com/rQgD2a.png
Sen son derece asi, uçlarda yaşayan ve aslında göstermek istemesen de çok duygusal bir kızsın. Küpelerin, piercinglerin ve dövmelerinle çoğu insanın yaklaşırken aslında biraz korktuğu bir insansın. Ama böyle alternatif ve sıradışı olmak senin çok hoşuna gidiyor, biliyoruz bunu. Çılgınsın sen resmen, hiçbir şeyden korkun çekincen yok senin. Ayrıca müzik senin resmen hayatın desek yanılmış olmayız asla. Kulaklıklarını taktığın zaman senden mutlusu, huzurlusu olmaz bu dünyada!11 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş ya gotik :D
Hahah cici kız olurmuşum...
https://i.hizliresim.com/mPGDE8.jpg
https://i.hizliresim.com/EYV03z.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin :D :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
39Cevap
Sen tam bir delikanlısın! Hem çok cesur, hem de sözünün erisin! Biraz da erkek Fatma bir mizacın var sanki ama sana cuk oturuyor ve insanların ilgisini çekiyor inan bize. Daima dağınık saçların, rahat kıyafetlerin ve pervasız tavırlarınla içten içe herkesin "vay be kıza bak" dediği kız sensin işte. Ayrıca senin için en önemli şey doğallıktır, hoşlanmazsın sen öyle suratı bir kilo makyaj gezen tiplerden. Ayrıca topuklu ayakkabıları da oldum olası hiç sevemedin. Aman ne gerek var zaten, eziyet resmen. Sen nasıl rahatsan öyle ol, kısaca sen kendin ol. Çünkü sana en çok bu yakışıyor :)
valla bildi ya ahahahaha11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl"Delikanlı Kız" çıktı!
Sen tam bir delikanlısın! Hem çok cesur, hem de sözünün erisin! Biraz da erkek Fatma bir mizacın var sanki ama sana cuk oturuyor ve insanların ilgisini çekiyor inan bize. Daima dağınık saçların, rahat kıyafetlerin ve pervasız tavırlarınla içten içe herkesin "vay be kıza bak" dediği kız sensin işte. Ayrıca senin için en önemli şey doğallıktır, hoşlanmazsın sen öyle suratı bir kilo makyaj gezen tiplerden. Ayrıca topuklu ayakkabıları da oldum olası hiç sevemedin. Aman ne gerek var zaten, eziyet resmen. Sen nasıl rahatsan öyle ol, kısaca sen kendin ol. Çünkü sana en çok bu yakışıyor :)
...
Adam her yerde adam..
:)))00 Yorumla
+1 yılSüper kız çıktım :))
"Süper Kız" çıktı!
Sen kimsin biliyor musun? Sen, hani şu sürekli oyun oynayan, karikatür okumaya bayılan ve erkeklerle arası müthiş olan eğlenceli kızsın. Sende mükemmel bir hayal gücü var ve bir o kadar da iyi bir mizah anlayışı. Sen çoğu kişinin tuhaf diye adlandırdığı kızsın; ama hiç canını sıkma! Çünkü sana tuhaf diyenler senin tırnağın bile olamaz, sendeki bu zeka, bu bakış açısı keşke onlarda da olsa da asıl tuhaf neymiş görseler. Sen tuhaf değilsin sadece sen sensin işte. Sen kendi renkli dünyanla birlikte o kadar güzel, o kadar Süper'sin ki! Hiç değişme
yani karikatür filan dışında doğru gibi00 YorumlaSen tam bir delikanlısın! Hem çok cesur, hem de sözünün erisin! Biraz da erkek Fatma bir mizacın var sanki ama sana cuk oturuyor ve insanların ilgisini çekiyor inan bize. Daima dağınık saçların, rahat kıyafetlerin ve pervasız tavırlarınla içten içe herkesin "vay be kıza bak" dediği kız sensin işte. Ayrıca senin için en önemli şey doğallıktır, hoşlanmazsın sen öyle suratı bir kilo makyaj gezen tiplerden. Ayrıca topuklu ayakkabıları da oldum olası hiç sevemedin. Aman ne gerek var zaten, eziyet resmen. Sen nasıl rahatsan öyle ol, kısaca sen kendin ol. Çünkü sana en çok bu yakışıyor :)
00 YorumlaCici kız çıktı!
Sen var ya sen kızın dibisin! kız gibi kızsın! O kibar tavırların, cici bici kıyafetlerin, mükemmel makyajların ve daimi manikürlü tırnaklarınla bir çok kızın olmak istediğ, deneyip de çoğunun olamadığı kızsın. her zaman yapılı saçların ve mükemmel parfüm kokunla bir ortama girdiğin an, anında gözler sende! Çünkü çok çekicisin, bir çok erkeğin birlikte olmak isteyeceği kız sensin işte! Girdiğin her ortamda oldukça popülersin. Dikkat et nazar boncuğu falan tak yalnız ;)
Bu çıktı :)021 Yorumla- +1 yıl
Örnek insan :* :) :)
- +1 yıl
Yahu var ki bişey diyorum ama ne sen nede @Necolas ağzımı açtırmıyorsunuz :(
Gösterdiğin kadarıyla öylesin banane :* :D :D - +1 yıl
Tamam sakinim ve @Necolas bana katılmış bay anasını :D :D :D
Değer bilen güzel bir insansın bidanelerden birisisin fragman bu ablam :D :D - +1 yıl
ablam bence belli dozda ego gerekli valla bak uzmanlarca diyor yine katılır mısın bana @Necolas :D :D
- +1 yıl
Ablam biri bana şimdi egolu dedi suclarcasına :( Benimkilerden alsana hayrına :) :D :D
- +1 yıl
Valla lafları attı attı gitti cevapta vermedim :(
Klavyede hiç isime gelmiyor ve isteyen istediği gibi bilsin boşver sevdiklerin beni bilsin kafi :) - +1 yıl
Umursamadım ki :D Sadece ilginç yani etiketlemeleri böyle yazık ;) Herkes keyfine baksın neyse sağol ablam yine basını agrıttım :*
- +1 yıl
Aynen ablam, sağol :)
+1 yıl"Süper Kız" çıktı!
Sen kimsin biliyor musun? Sen, hani şu sürekli oyun oynayan, karikatür okumaya bayılan ve erkeklerle arası müthiş olan eğlenceli kızsın. Sende mükemmel bir hayal gücü var ve bir o kadar da iyi bir mizah anlayışı. Sen çoğu kişinin tuhaf diye adlandırdığı kızsın; ama hiç canını sıkma! Çünkü sana tuhaf diyenler senin tırnağın bile olamaz, sendeki bu zeka, bu bakış açısı keşke onlarda da olsa da asıl tuhaf neymiş görseler. Sen tuhaf değilsin sadece sen sensin işte. Sen kendi renkli dünyanla birlikte o kadar güzel, o kadar Süper'sin ki! Hiç değişme :)00 Yorumla
Karının bile delikanlısı olduk abla :D02 Yorumla
Soran+1 yıliyi işte delikanlı kısmı doğru çıkmış :D
- +1 yıl
yine süperim kanıtlandı oguz :)
"Süper Kız" çıktı!
"Süper Kız" çıktı!
Sen kimsin biliyor musun? Sen, hani şu sürekli oyun oynayan, karikatür okumaya bayılan ve erkeklerle arası müthiş olan eğlenceli kızsın. Sende mükemmel bir hayal gücü var ve bir o kadar da iyi bir mizah anlayışı. Sen çoğu kişinin tuhaf diye adlandırdığı kızsın; ama hiç canını sıkma! Çünkü sana tuhaf diyenler senin tırnağın bile olamaz, sendeki bu zeka, bu bakış açısı keşke onlarda da olsa da asıl tuhaf neymiş görseler. Sen tuhaf değilsin sadece sen sensin işte. Sen kendi renkli dünyanla birlikte o kadar güzel, o kadar Süper'sin ki! Hiç değişme :)00 YorumlaSen kimsin biliyor musun? Sen, hani şu sürekli oyun oynayan, karikatür okumaya bayılan ve erkeklerle arası müthiş olan eğlenceli kızsın. Sende mükemmel bir hayal gücü var ve bir o kadar da iyi bir mizah anlayışı. Sen çoğu kişinin tuhaf diye adlandırdığı kızsın; ama hiç canını sıkma! Çünkü sana tuhaf diyenler senin tırnağın bile olamaz, sendeki bu zeka, bu bakış açısı keşke onlarda da olsa da asıl tuhaf neymiş görseler. Sen tuhaf değilsin sadece sen sensin işte. Sen kendi renkli dünyanla birlikte o kadar güzel, o kadar Süper'sin ki! Hiç değişme :)
@cankall Süper Kızmışım :D :D13 Yorumla
+1 yılsüper kız
Sen kimsin biliyor musun? Sen, hani şu sürekli oyun oynayan, karikatür okumaya bayılan ve erkeklerle arası müthiş olan eğlenceli kızsın. Sende mükemmel bir hayal gücü var ve bir o kadar da iyi bir mizah anlayışı. Sen çoğu kişinin tuhaf diye adlandırdığı kızsın; ama hiç canını sıkma! Çünkü sana tuhaf diyenler senin tırnağın bile olamaz, sendeki bu zeka, bu bakış açısı keşke onlarda da olsa da asıl tuhaf neymiş görseler. Sen tuhaf değilsin sadece sen sensin işte. Sen kendi renkli dünyanla birlikte o kadar güzel, o kadar Süper'sin ki! Hiç değişme :)
kızda bile süperim pis ezikler :)13 Yorumla
Soran+1 yılvalla süper çıkmış, kıskandım :D
- +1 yıl
tamam dağılabilirsiniz :)
- +1 yıl
Ahaha abi her türlü süpersin olmuyor böyle :)
"Delikanlı Kız" çıktı!
"Delikanlı Kız" çıktı!
:D vay anasını :D :D04 Yorumla- +1 yıl
Ucundan yine bir delikanlılık yakalamışız efenim :D :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Sen tam bir delikanlısın! Hem çok cesur, hem de sözünün erisin! Biraz da erkek Fatma bir mizacın var sanki ama sana cuk oturuyor ve insanların ilgisini çekiyor inan bize. Daima dağınık saçların, rahat kıyafetlerin ve pervasız tavırlarınla içten içe herkesin "vay be kıza bak" dediği kız sensin işte. Ayrıca senin için en önemli şey doğallıktır, hoşlanmazsın sen öyle suratı bir kilo makyaj gezen tiplerden. Ayrıca topuklu ayakkabıları da oldum olası hiç sevemedin. Aman ne gerek var zaten, eziyet resmen. Sen nasıl rahatsan öyle ol, kısaca sen kendin ol. Çünkü sana en çok bu yakışıyor :)00 Yorumla "Delikanlı Kız" çıktı!
Eheh aynı ben :D :P00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/g5kgbN.png
"Delikanlı kız" çıktı.. 😀
Sen tam bir delikanlısın.! Hem çok cesur hemde sözünün erisin.! Biraz da erkek fatma bir mizacın var sanki ama sana cuk oturuyor ve insanların ilgisini çekiyor inan bize. Daima dağınık saçların, rahat kıyafetlerin ve pervasız tavırlarınla içten içe herkesin "vay be kıza bak" dediği kız sensin işte.
Ayrıca senin için en önemli şey doğallıktır, hoşlanmazsın sen öyle suratı bir kilo makyaj gezen tiplerden.. Ayrıca topuklu ayakkabılarida oldun olası hiç sevemedin. (yalann :D)
Aman ne gerek var eziyet zaten, eziyet resmen.
Sen nasıl rahatsan öyle ol Çünkü sana en çok bu yakışıyor... :))))00 Yorumla
+1 yılSen tam bir delikanlısın! Hem çok cesur, hem de sözünün erisin! Biraz da erkek Fatma bir mizacın var sanki ama sana cuk oturuyor ve insanların ilgisini çekiyor inan bize. Daima dağınık saçların, rahat kıyafetlerin ve pervasız tavırlarınla içten içe herkesin "vay be kıza bak" dediği kız sensin işte. Ayrıca senin için en önemli şey doğallıktır, hoşlanmazsın sen öyle suratı bir kilo makyaj gezen tiplerden. Ayrıca topuklu ayakkabıları da oldum olası hiç sevemedin. Aman ne gerek var zaten, eziyet resmen. Sen nasıl rahatsan öyle ol, kısaca sen kendin ol. Çünkü sana en çok bu yakışıyor :)
HER YERDE KIZ BİLE DÜŞÜNSEK DELİKANLILIĞIMIZ MEYDANA ÇIKIYOR00 Yorumla
:D :D :D04 Yorumla
Soran+1 yıldelikanlı kız :) yarı yarıya doğru :D
- +1 yıl
yarı yarıya derken :D
Soran+1 yıldelikanlı kısmı tuttu diyorum :D
- +1 yıl
Oha anlamamıştım ama iyi bir şey demişsin alışık olmadığımdan olsa gerek anlayamadım :D
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Delikanlı Kız" çıktı!
"Delikanlı Kız" çıktı!
buymuş00 YorumlaSüper Kız" çıktı!
"Süper Kız" çıktı!
Sen kimsin biliyor musun? Sen, hani şu sürekli oyun oynayan, karikatür okumaya bayılan ve erkeklerle arası müthiş olan eğlenceli kızsın. Sende mükemmel bir hayal gücü var ve bir o kadar da iyi bir mizah anlayışı. Sen çoğu kişinin tuhaf diye adlandırdığı kızsın; ama hiç canını sıkma! Çünkü sana tuhaf diyenler senin tırnağın bile olamaz, sendeki bu zeka, bu bakış açısı keşke onlarda da olsa da asıl tuhaf neymiş görseler. Sen tuhaf değilsin sadece sen sensin işte. Sen kendi renkli dünyanla birlikte o kadar güzel, o kadar Süper'sin ki! Hiç değişme :)
yalan ! :D00 Yorumla"Süper Kız" çıktı!
ulan kız olsaydım çok değişik olurdum hahahaha :D00 YorumlaSen son derece asi, uçlarda yaşayan ve aslında göstermek istemesen de çok duygusal bir kızsın. Küpelerin, piercinglerin ve dövmelerinle çoğu insanın yaklaşırken aslında biraz korktuğu bir insansın. Ama böyle alternatif ve sıradışı olmak senin çok hoşuna gidiyor, biliyoruz bunu. Çılgınsın sen resmen, hiçbir şeyden korkun çekincen yok senin. Ayrıca müzik senin resmen hayatın desek yanılmış olmayız asla. Kulaklıklarını taktığın zaman senden mutlusu, huzurlusu olmaz bu dünyada! doğru :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbu ne kızı oluyor :D gotik mi?
+1 yılSen son zamanların aranan kızısın! O kadar havalı, o kadar coolsun ki, anlat anlat bitmez. Etrafındaki insanlar tarafından takip ediliyorsun; yani tarzın olsun, hareket olsun, sana benzemeye çalışan bir sürü insan var inan bize. Sendeki bu kendinden emin, biraz da gizemli duruş sana o kadar çok yakışıyor ki ayrıca. Kısaca sen ortamların çekinilen ve özenilen havalı kızısın!
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen son zamanların aranan kızısın! O kadar havalı, o kadar coolsun ki, anlat anlat bitmez. Etrafındaki insanlar tarafından takip ediliyorsun; yani tarzın olsun, hareket olsun, sana benzemeye çalışan bir sürü insan var inan bize. Sendeki bu kendinden emin, biraz da gizemli duruş sana o kadar çok yakışıyor ki ayrıca. Kısaca sen ortamların çekinilen ve özenilen havalı kızısın!
Hipster çıktım fdgd10 Yorumla Gotik kız
Sen son derece asi, uçlarda yaşayan ve aslında göstermek istemesen de çok duygusal bir kızsın. Küpelerin, piercinglerin ve dövmelerinle çoğu insanın yaklaşırken aslında biraz korktuğu bir insansın. Ama böyle alternatif ve sıradışı olmak senin çok hoşuna gidiyor, biliyoruz bunu. Çılgınsın sen resmen, hiçbir şeyden korkun çekincen yok senin. Ayrıca müzik senin resmen hayatın desek yanılmış olmayız asla. Kulaklıklarını taktığın zaman senden mutlusu, huzurlusu olmaz bu dünyada!10 Yorumla
+1 yılSen Yumuşacık bir kızsın ! Hem çok cesur, hem de sözünün erisin! Biraz da açık sözlü bir mizacın var sanki ama sana cuk oturuyor ve insanların ilgisini çekiyor inan bize. "vay be kıza bak" dediği kız sensin işte. Ayrıca senin için en önemli şey doğallıktır, hoşlanmazsın sen öyle suratı bir kilo makyaj gezen tiplerden.. özgüvensiz değilsin , sen nasıl rahatsan öyle ol, kısaca sen kendin ol. Çünkü sana en çok bu yakışıyor , Yumuşacık kalbin ile sana mutluluklar dileriz :)
00 Yorumla
+1 yılBayağı ego tatmin eden bir testmiş.
Sen son zamanların aranan kızısın! O kadar havalı, o kadar coolsun ki, anlat anlat bitmez. Etrafındaki insanlar tarafından takip ediliyorsun; yani tarzın olsun, hareket olsun, sana benzemeye çalışan bir sürü insan var inan bize. Sendeki bu kendinden emin, biraz da gizemli duruş sana o kadar çok yakışıyor ki ayrıca. Kısaca sen ortamların çekinilen ve özenilen havalı kızısın!00 YorumlaSen son zamanların aranan kızısın! O kadar havalı, o kadar coolsun ki, anlat anlat bitmez. Etrafındaki insanlar tarafından takip ediliyorsun; yani tarzın olsun, hareket olsun, sana benzemeye çalışan bir sürü insan var inan bize. Sendeki bu kendinden emin, biraz da gizemli duruş sana o kadar çok yakışıyor ki ayrıca. Kısaca sen ortamların çekinilen ve özenilen havalı kızısın!
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKız olsam ne olurdu acaba diye çözdüm testi ;) :D SONUÇ :
Sen son zamanların aranan kızısın! O kadar havalı, o kadar coolsun ki, anlat anlat bitmez. Etrafındaki insanlar tarafından takip ediliyorsun; yani tarzın olsun, hareket olsun, sana benzemeye çalışan bir sürü insan var inan bize. Sendeki bu kendinden emin, biraz da gizemli duruş sana o kadar çok yakışıyor ki ayrıca. Kısaca sen ortamların çekinilen ve özenilen havalı kızısın!04 Yorumla- +1 yıl
Hipster yani ;) Ne demekse :O :D
Soran+1 yılbilmem bana da o çıktı :D
- +1 yıl
Yoksa herkese mi sallıyorlar öyle çıkıyor? :O dur sallamasyon yapayım değişecek mi? azıcık bekle ;)
- +1 yıl
"Süper Kız" çıktı!
Yok artık tam zıttımı yaptım SUPERT oldum iyi mi? :O :S
+1 yıl"Hipster"
Sen son zamanların aranan kızısın! O kadar havalı, o kadar coolsun ki, anlat anlat bitmez. Etrafındaki insanlar tarafından takip ediliyorsun; yani tarzın olsun, hareket olsun, sana benzemeye çalışan bir sürü insan var inan bize. Sendeki bu kendinden emin, biraz da gizemli duruş sana o kadar çok yakışıyor ki ayrıca. Kısaca sen ortamların çekinilen ve özenilen havalı kızısın!10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen son derece asi, uçlarda yaşayan ve aslında göstermek istemesen de çok duygusal bir kızsın. Küpelerin, piercinglerin ve dövmelerinle çoğu insanın yaklaşırken aslında biraz korktuğu bir insansın. Ama böyle alternatif ve sıradışı olmak senin çok hoşuna gidiyor, biliyoruz bunu. Çılgınsın sen resmen, hiçbir şeyden korkun çekincen yok senin. Ayrıca müzik senin resmen hayatın desek yanılmış olmayız asla. Kulaklıklarını taktığın zaman senden mutlusu, huzurlusu olmaz bu dünyada!
12 Yorumla
+1 yıl"Cici Kız" çıktı!
Sen var ya sen kızın dibisin! Kız gibi kızsın! O kibar tavırların, cici bicikıyafetlerin, mükemmel makyajların ve daimi manikürlü tırnaklarınla birçok kızın olmak istediği, deneyip de çoğunun olamadığı kızsın. Her zaman yapılı saçların ve mükemmel parfüm kokunla bir ortama girdiğin an, anında gözler sende! Çünkü çok çekicisin, birçok erkeğin birlikte olmak istediği kız sensin işte! Girdiğin her ortamda oldukça popülersin. Dikkat et nazar boncuğu falan tak yalnız :) ^_^00 Yorumla
+1 yılHipster
Sen son zamanlarin aranan kizisin, o kadar havali o kadar coolsun ki anlat anlat bitmez.
Etrafindaki insanlar tarafindan takip ediliyorsun yani tarzin olsun hareket olsun sana benzemeye calisan bir suru insan var inan bize sendeki bu kendinden emin biraz da gizemli durus sana o kadar cok yakisiyor ki kisaca sen ortamlarin cekilen ve havali ozenilen havali kizisin00 YorumlaSen son zamanların aranan kızısın! O kadar havalı, o kadar coolsun ki, anlat anlat bitmez. Etrafındaki insanlar tarafından takip ediliyorsun; yani tarzın olsun, hareket olsun, sana benzemeye çalışan bir sürü insan var inan bize. Sendeki bu kendinden emin, biraz da gizemli duruş sana o kadar çok yakışıyor ki ayrıca. Kısaca sen ortamların çekinilen ve özenilen havalı kızısın! :D :D
00 Yorumla"Cici Kız" çıktı!
Sen var ya sen kızın dibisin! Kız gibi kızsın! O kibar tavırların, cici bicikıyafetlerin, mükemmel makyajların ve daimi manikürlü tırnaklarınla birçok kızın olmak istediği, deneyip de çoğunun olamadığı kızsın. Her zaman yapılı saçların ve mükemmel parfüm kokunla bir ortama girdiğin an, anında gözler sende! Çünkü çok çekicisin, birçok erkeğin birlikte olmak istediği kız sensin işte! Girdiğin her ortamda oldukça popülersin. Dikkat et nazar boncuğu falan tak yalnız ;)00 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Lapz8Z.png
Cuk oturdu aynı beni tarif etmiş :D00 Yorumla
+1 yıl'Süper Kız' çıktı! Sevdim ben bunu evet doğru diyor :D :D
https://hizliresim.com/g5kGON05 Yorumla- +1 yıl
Yesss, bir testte düzgün çıktı şükür ablam @bonjourrr :D :D
- +1 yıl
Yap bakalım ciddi cevaplarsan sonuç belkide dalga geçerseniz bilemem @Necolas :D :D
+1 yılcici kızmışım :) https://i.hizliresim.com/l7kDWQ.jpg
00 Yorumla^^Delikanlı Kız^^ benim nerem delikanlı ya aaa olmadı :(
00 Yorumla
+1 yılCici kız çıktı bazı sorulara yanlış cevap verdim sanırım😂
03 Yorumla
Soran+1 yıltekrar çöz :D
- +1 yıl
Üşendim😂
Soran+1 yılbendensin :D :D
Delikanlı dedi. :/ Nerede benim topuklu ayakkabılarım?
00 YorumlaHadi kırmayayım diye çözeyim dedim fakat giyim tarzımı soruyor kadın modelleri var ben nasıl cevap vereyim şimdi =//
02 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğin şeyi seç :D
- 00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 856 cevap paylaştı. 00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. @haskafkas
@_cansın_
@betyyyy
@akılküpükendisi
merak ettim sizler nasıl çıkarsınız07 Yorumla- +1 yıl
külliyen yalan :
Sen son zamanların aranan kızısın! O kadar havalı, o kadar coolsun ki, anlat anlat bitmez. Etrafındaki insanlar tarafından takip ediliyorsun; yani tarzın olsun, hareket olsun, sana benzemeye çalışan bir sürü insan var inan bize. Sendeki bu kendinden emin, biraz da gizemli duruş sana o kadar çok yakışıyor ki ayrıca. Kısaca sen ortamların çekinilen ve özenilen havalı kızısın! - +1 yıl
bu çıktı harbi beni anlatıyo :D
+1 yılherkesin "vay be kıza bak" dediği kızmışım öyle çıktı testte :D
00 YorumlaHipster çıktı son zamanların aranan kızıymışım dediğine göre :)
00 Yorumlakız olunca bile delikanlı olur muşum ya :D
Delikanlı kız çıktı ahdsah :D10 YorumlaSon zamanların aranan en cool kızı :)
Bende tam öyle düşünüyordum 😁00 YorumlaHaha yaptim saka maka :D kiz halimde olsam bile delikanli cikiom 😂
00 Yorumla
+1 yıldelikanlı kız çıktım bir çüküm eksik anlıcanız :(
01 Yorumla
Soran+1 yılhaahaaa deli ya :D
+1 yılSuper girl.
Yasasin girl power00 Yorumla
+1 yılerkeksek bize test yok mu :D
08 Yorumla
Soran+1 yılbu testi yapsana :D
- +1 yıl
kızlar için , ben niye yapıyomuşum :>)
Soran+1 yıltamam yapma :(
- +1 yıl
hey üzülme tamam ya :D bekle yapcam :(
Soran+1 yılhe hee süpersin :)
- +1 yıl
inanmıyorum süper kız çıktım :D :D https://i.hizliresim.com/Pq5V77.jpg
Soran+1 yıltam kanka olcak kız olurmuşsun :D teşekkürler :)
- +1 yıl
:D . Ricam Dasın iyi günler :>)
Gotik çıktı demek istediğim kız godik dnfjjf
00 Yorumla
+1 yılDelikanlı kız çıktı :)
00 Yorumla
+1 yılKezban çıktı hamıınaaa
30 Yorumla
+1 yılBana da hipster çıktı 😊
00 YorumlaSüper kizmisim vay vayy
10 Yorumla
+1 yılHipster gibi kizmisim :D