Teşekkürler yorumlarınız için
Kıskanmaktan yoruldum, bittim. Takatim kalmadı ya !
Teşekkürler yorumlarınız için
kıskançlık konusunda kıza açık açık söyle ben böyleyim ve şunu şunu bana analtaacaksın yok ben yapamam diyorsanda üzgünüm tarzı konuş seviyosa zaten dediklerini yapar...
köpek gibi seviyo ama köpek gibi kıvrandırıyo beni
işte aga bak bende senin gibiydim sonradan sonraya dedim ki arkadaş ben buyum ona göre şey yap ben bişey sordummu cevap almalıyım yok ben özgür olucam diyosan ceketimi alıp gitmesinide bilirim de tamam...bak nasıl değişiyo...ayrıca bu arada sende biraz kızlarla konuş yaw bi silkelen yani
kızlarla konuş derekn :)
4 aylık. Ama ben zaten kızlarla muhabbetim iyi :)
Kim bilir şimdi hangi dizinin başrol oyuncusunu keyifle izliyordur.
Ya bak sende deli etme beni
Kıza durumu anlat fazla kıskandığını söyle ve ona konuştuğu erkekleri sor, ne konuştuklarını sor.
Ya demin söyledi birisi seninle cinsellik düşünüyorum demiş. Dedim lan sen bunu diyen adama haddini bildirip muhattabı kesemiyorsan senin de taa ... dedim. Lan delircem gidip cam çerçeve indricem
Benim kız arkadaşım çoktur ama hiç kimse dışarda onlarla takıldığımı göremez. 1 tane kızla takılıyorum o da çok hanımefendi birisi o yüzden. Ve şu anda kıza dolaylı yoldan or...pu dedim. Başka erkeklerle cinsellik konusuna gelince haddini bildirip muhattabı kesemiyorsan öylesin dedim. Durum boka sarıyo sanırım
Çok sinirlendim ama. Bu 3. erkek vakası. Eğer bunda da kendini haklı çıkarmaya çalışırsa yeter diycem. Hayır ayrılıyorum kız yalvarıyo gelmem için zaten sorunları var üzülüyorum destek olmaya çalışıyorum ama kıymetimi bilmiyo.
Kendini savunup sonunda da bana or...pu dedin ben daha fazla duramam ayrılalım dedi :)
İyi ayrıl amk. Ben git dedin mi gidim gel dedin mi gelim. Gel kalbimi s.., sonra ayrılmak istiyorum. İyi git bir daha da gelme yanıma geri dönüşün olmicak bunu bil hadi eyvallah.
diye cevap verdim
Ayrıldık. Vatana millete uğurlu olsun. Gitsin istediğiyle beraber olsun, istediği konulara girişsin şimdi hadi bakalım
bu kadar kıskançlığın ana sebebi sevgi değil kendine olan güvensizliktir.
Ya da kıza duyduğum güvensizlik olabilir mi hanımefendi ?
Cevap
2Cevap
aman her yerde kıskanc yeni ergen yaa ne yapıcaz biz sizi yaa..:::D
ciddiyim amma takıntılı ınsan var
bende anlamadım nedir bu yaa..
ya aslında bende kıskancımm hatta kuruntu yapıp yapıp kendıme söylenıyorum bir şeyi on defa soruyorum ama ben kendımı frenlıyorsam bir bayan olarak sizde frenlemelisiniz..Bir zahmet beyler..
Lan ne alakaa ya en son ne dediğini bi bilsen bi erkek buna cinsel istekleri olduğunu söylemiş buda hala onla mesajlaşıyo. Lan dedim sen muhattabı kesip haddini bildiremiyorsan s.git dedim. Lan harbi gidip dalıcam bunun etrafındaki erkeklere ama kavga etmek istemiyorum yoksa gidip cam çerçeve ne varsa indiririm kafasına
:D:D uff cam cerceve girmiş işin içine ben kacar...
Dur sen daha dur bak kızla ilk buluşmamda koyucam tokatı s.git dicem
Neden ya..kiz belki bunun farkinda bile değildir..konustunmu onunla..
Her gün söylüyorum kaç defa başka erkeklerle samimiyetinden dolayı ayrıldım hep yalvardı geri döndüm. Bak demin mesaj attım bir daha bir erkek yüzünden ayrılırsam geri dönmem haberin olsun diye. Yetti lan yetti ben başçavuşun eşeği miyim hasta edicek beni ya
Ne dedi peki bu mesajina..
Mesaj sadece bu kadar değil. Başka erkeklerle cinsellik konusu gelince haddini bildirip yol veremiyorsan, muhattabı kesemiyorsan seninle işim olmaz. Sana yetemiyorum galiba git istediğinle seviş dedim Or...pu mu diyorsun bana dedi Bende Evet hak ettin dedim
Hayda :))
Agir konustun ama..
Ama onunda sucu yok değilde yinede ole demesydin keske..
Seviosan agir konusmucan.cunku ole deyip yine onu kabul edebilirsin..
Hak etmedi mi ama ?
Evet ve beklenen cevap kendini savundu biraz ve mesajın sonunda sen bana or..pu dedn ben ayrılmak istiyorum duramam artık daha fazla dedi :)
O agir lafi haketmedi..baska bise soleye bilirdin dimi..
Hani biter dedin bu iyi oda senin bu konuda cidden rahatsiz oldugunu bilsin ama o laf agirdi..
Bana dense askimdan olsem aniden sogurdum zaten ve bida ona donmem imkansiz olur
Ama çok ağırıma gitti. Bak diyorum ki gel bana dümdüz söv, bak sinirlenince gel beni istediğin kadar döv her şey sana serbest azımı açarsam namertim ama başka bir erkek girerse affetmem tek tahammül edemediğim şey bu diyorum her dakka başka bir erkek olayı patlıyo.
Bilmemki..belki kiskanilmak hosuna gidio ama yanlis yapio ve bunun farkinda değil..
O lafindan sonra bakalim napcak..
ayrıldık bile :) Ama kıskanılmak çok hoşuna gidiyo onu biliyorum
Hayirlisi :)
Eyvallah iyi geceler, teşekkür ederim yorumların için :)
Sanada iyi geceler :)
Azıcık maço davran kıskandırmaya çalıştığında falan sert çıkış azıcık korksun senden
İlk buluştuğumuzda tokadı yiycek benden zaten sözüm var
Yok yok ben çok ciddiyim tokadı koyucam artık yeter. Kardeşim bu 1 değil 2 değil 3. oluyor. Artık biraz daha şimdi kendini haklı çıkarmaya çalışırsa koyucam tokadı de get başa kollara dicem. Kaç defa ayrıldım hepsinde yalvardı geri dönmem için.
güzel bu bak ama şu anda oro.pu diyince ayrılalım dedi :)
hak etti :)
Bu bir hastalık farkındasın değil mi?
Ya kız çok kıskandırıyo beni aha bugün etek giydim minicik falan diyip aklımı ... akşamda mesaj atıyo şaka yapmıştım diye
o zaman kılıçlar çekilsin...
Bana mesaj atabilir misin
Rahatsızsııınn
Hastayım dimi hatta zaten kızda olmaz hiç sorun hep erkek rahatsızdır
Benim kendime güvenim var da ona güvenim kalmadı ve patlat verdi artık ayrıldım zaten. Bundan önceki sevgililerimde böyle bir sorunum yoktu çünkü başka erkeklerle sınırları olacağını biliyordum ama benle çıkarken başka erkekle cinsellik konuşan birisine nasıl güvenebilirim ? Empati kur bakayım bi sen güvenir misin ?
Bu 3. erkek vakası ama :) 1'de geri döndüm 2'de geri döndüm ki 2.si tam içler acısı. Bana eski sevgilisinin aklına girdiğini söyledi sonradan çok üzüldü yalvardı diye döndüm ama bu 3. artık yeter. Çekirge yoruldu
İşte sorun yok daha nee ? si yok ayrıldım :) Neyse uzatmayalım iyi geceler
derdin ne senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar