Presentable bir insan nasıl olur? Hangi özellikleri olmalı ki presentable olsun?
Nasıl presentable olunur?
Nasıl presentable olunur?
Pazarlamadan pazarlayıclıktan anlayan biri olman lazım yanlış anlama çek senet ticaret değil kendini pazarlamayı bileceksin kariyer iş ve veya güzellik olarak..Bu tip insanlar zaten ya manken olur ya avukat yada insan kaynakçısı halk ilişkicisi..
link
İnsan içine çıkılabilir demiş; şansına küs.
4 duvar arasındada olunur
Ortalamadan en az 10 cm uzun boylu, bakımlı , eli yüzü düzgün
bakımlı alımlı karizmatik
Cevap
3Cevap
Geriye yaslanıp fotoğraf çekip, şapka takmamalı mesela.
o anki halim bu
O nasıl birşey past tense present tense gibi =))
Doğru yazalım please
pirezentabılın ne olduğunu açıklarsan cevap veririm.
Öncelikle Türkçeyi düzgün kullanarak başlayabilirsin. Mesela ; prezantabl diyebilirsin.
O Türkçe bir kelime değil yalnız. İnsanların yanlış kullanımına açık bir kelime, eleştirmek yersiz.
Türkçe olmadığını biliyorum. Ben yazılışına dikkat çekilmesini istedim zaten. Avukatı olmak da yersiz
ah be gulum turçedede olsa anlayan cevaplar
Avukatlık değil amacım dil yanlışını düzeltmek.Bu kelimenin aslı presentable olduğu için o formu da kullanabilir, bizim sözde Türkçeleştirdiğimiz formu olan prezantabl ı da.Senin eleştirinse fazla sert olmuş o yüzden söylemek istedim.Kullanım olarak ikisinde de hat yoktur, üniversitede hocalarımız dahi bu şekliyle (presentable) yazıyor.Prezantabl yanlış analojidir.
presentabıl kelimesini çok seviyorum ben ya diyince içim bi hoş oluyo :D
genelde iş ilanlarında ararlar, yani bakımlı olsun manasında, her gün aynı kıyafeti giymemek dış görünümüne önem vermek anlamında , şık olmak ,
O ne demek ? Türkçe terimler taraftarıyım.
prezervatif diye okumuşum beynim fesat işte.
bakımlı olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar