Evet...
Hep merak ettigim bir konu olmuştur lütfen cok yorum alirsam ne amaçla böyle birşey yaptıgınızı anlayabilirim.
Hep merak ettigim bir konu olmuştur lütfen cok yorum alirsam ne amaçla böyle birşey yaptıgınızı anlayabilirim.
Dudakları ve gözleri büyük göstererek sizin hormonlarınızın tavan yapmasını sağlamak olabilir mi acep ? Ağzına kürekle vurasım gelir. Genelde lise çağındaki kızlarda çok sık görüyorum üstelik tuvaletlerde ayna karşında falan çok sık yapıyorlar bunu yapmayan bi kaç kişi kaldık sanırım bence toplanıp bir çay içelim :)
2 inci resim :))
OMG !
Ahahahha şu 2.linke koptum ya :)))))
Bence nedeni foto cekerken görünmeyen varlıklar tarafından agızlarına verilmesidir. ondan pozda dudak bükük pozu var:))
bende bu sorunun cevabını "Korkunç bir film " denen bir yabancı filmde hayaletin kızın agzına vermesiyle aynı geometrik şekilleri almasıyla çözdüm :))
çemçük dudaklılar.. Islak Kızılcık sopasıyla bayıltılana kadar dövülesi canlılar..
Cevap
7Cevap
Dilime tercüman oldun valla; amaç nedir anlamış değilim,doğrusu. bir de eline kafaya koyup ,kafayı yamultmaları var onu da eklemek lazım ;)
kendilerini daha seksi göstermek için olabilir. Bide angelina jolie ye özenti var kızlarda sanırım ondan. Öyle yapınca kendilerini Angelina gibi güzel olacak sanıyorlar.
Acaba bir şeymi ima ediyorlar diye düşünmüyorum değil , hani erkeklerde ayağı büyük olanın burnuda büyük olurya onun kadın versiyonu ...
daha cok 10 - 15 yas arasi olan kizlar bunu yapar..nedeni ? moda olmus hep ole resimler cekilio
Onlardami yapio dion :)
:))
Isim olmaz yaa :)
ben yapmıyorum ama bence seksi olmak ve ilgi çekmek için yapıyorlar birde daha havalı göründüklerine inanıyorlar.
cocuklar iste ilgiye ihtiyaclari var herkes yorum yazsin diyee hahaha
ergensi emo demo hereketler bunlar ... dikkat çekme amaçlı
fame oolma çılgınlığı :)) bıyıkklar fala foş ortaya çıkıyo :) eline prof makine alan yapıyo bunu
hiç sevmem öyle foto çekilmeyi çok saçma ve komik görünüyor
neden büzdüklerini bilmiyorum ama ağızlarına kürekle vurmayı istiyorum o an
basit olmayı sevdikleri için başka bir anlamı yok bunun herkesin yaptığına özenen basit insanlar...
Güzel çıktıklarını sanıyolla ama yanılıyollaa =(
"DuckFace Sux"
çünkü eşşeğin... pardon atın. pardon at kafası.
özenti ve güzel olduklarını sandıklarından
Hic anlamamisimdir bu hareketleri..
güya şuh ve seksi oluyolar :)
Burcucum çok güzel çıkmışsın desinler diye.
Cucum.
Burcucumsss...
Unutmam o kokunu burcu burcu
Ben yatak döşek, hasta yatıyorum
Sen gelmeden olamam ki taburcu
Allah da benim belamı versin o zaman.
İç ses : Neyse tek bi' tesellim var şarkı sözünü ezbere bilmiyorum. Google'dan baktım.
We love Cinasç
çocukluk :)
ayyy sinir olurum öylelerine
her kız yapmaz.
Özentilikten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar