Bitmiş bir aşk yeniden başlar mı hem de sadece değer kalmışken?

Çok seviyodum yada hala seviyorum bende emin değilim. ama hala onu çok kıskanıyorum hala bi sözü boğazıma yumruk dayıyo sanki nefes alışımı zorlaştırıyo. halada ona kıyamıyorum halada o kadar içten geliyoki. ama artık her arkadaş gibi olcaz dedim.ne olduğunu anladım bende seni farklı görmüştüm flan diye ağzıma geleni söyledim . bıktım artık 3 senedir aynı şeyleri yaşamaktan. normal arkadaşımmış gibi davranıyorum. huzur arıyorum ama yinede aklıma geliyo böyle birden işte. bi söz verdi hayatına kimse girmeyecek. benmde girmeyecek onunda. Ama banada ait değil sadece değer veriyo. nasıl bir arkadaşınızın saçının teline zarar gelsin istemezsiniz aileniz gibi olur o kadar çok seversiniz onunkide öyle bişey. bazen sinirleniyo oda kıskanıyo ama aşk değil sadece değer veriyo o kadar. yinede hayatımdan hiç çıkarmıcam onu o benm için ailemden sonra gelen ilk kişi. onunla çok zamanımız geçti bi zaman benmde oldu ama bitti. bitelide tam 2 senede oldu. süslü sözler yapmıyorum gerçekten hiç bi erkeği kendime yakın görmüyorum ama o çok başka geliyo beni tamamlayan bişey gibi. sizce bitmiş bir aşk yeniden başlar mı hemde sadece değer kalmışken?
Bitmiş bir aşk yeniden başlar mı hem de sadece değer kalmışken?