ESKİMEZ KİTAPLARA GÖRE; "PARLAKLARINIZ SİZİ ELE VERİYORMUŞ!."
Parmak Uzunluğu Kişiliğiniz Hakkında Bilgiler Sunar...
Sol elinizi uzatınız ve A, B veya C figürlerinden hangisine uyduğunu belirleyiniz.
A, Resmindeki gibiyse parmaklarınız;
Insanlar tarafından büyüleyici, sosyal, aktif, pragmatik, Dışa açık, onlar çok çetindirler ve mükemmel sorun Çözen insanlardır. Şefkatlidirler ama farkettirmeyebilirler. Bu tür ellere sahip insanlar çoğunlukla bilim adamı, mühendis, asker, stratejik-analizcidirler.
B, Resmindeki Gibiyse Parmaklarınız,
Kendinize öz güveni fazladır. Hatta öz güven patlaması Yaşar. Bu kişiler hayatta tek başına başarılı olmak isterler. Bu kişiler hedef odaklıdır, planlıdır, kendilerine hep bir hedef koyar ve onu Başarmak için Özveriyle Çalışır. Rahatsız edilmek istemezler ama takdir edilmekten hoşlanırlar.
C, Resmimdeki gibiyse parmaklarınız;
Barışsever, kavgadan uzak, iyi bir Organizatör, denge unsuru, Karşılık beklemeyen özverili, ilişkilerinde sadıktırlar. Bu tür ellere sahip olan kişilerle kavga etmeyiniz, sizin yaptıklarınızı biriktirirler (olumlu, olumsuz) eğer bir gün sizden tüm rövanşı alırsa sakin olun ve düşünün; "ben bu kişiye ne yaptım" acaba diye zihninizi yoklayınız. Eskilerin dediği gibi; "Yavaş atın tekmesi sert olur."
Güncellemeler
+1 yıl
Benim sol elim C sağ elim A.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada A'lar çapkın , B'ler doğurgan , C ler sadık olur diye bir şey anımsıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer