+1 yılÖyle kendini beğenen bir arkadaşım var. Kız güzel falan da değil. İyi bir arkadaş iyi bir dostta değil. Dayanamadım artık direkt söyledim kıza dedim sen kendin ne b*k sanıyorsun? Sen kimsin ya? dedim. Birinden hoşlanmış, ama çocuk bundan hoşlanmamış. Nasıl benden hoşlanmaz diyo. Allaa allaaa bak sen yaa dedim çok güzelsin sanki yani. Hayır güzelliği de geçtim sanki senden hoşlanmak zorunda değil mi? dedim. Dedim aynaya bak, kendine dürüst ol. Bu kadar kendini beğenmiş olma. Kabullen dedim. Güzelsen de çirkinsen de iyiysen de kötüysen de kabullen dedim. Bu yüzden etrafında ki herkes kaybedebilirsin dedim. Kız hep ilgi istiyor hep ilgi istiyor arkadaş. Sonra kendisi satışa getiriyor başka arkadaşları geldiğinde ortama falan. Deli oluyorum ya. Dedim şimdiden beni kaybettin bile. Ben dedim böyle kendini beğenmiş, şımarık, kibirli bir kızla arkadaş olamam. Çektim gittim sonra. Bir daha da görüşmedim hiç. 2 aydır falan görüşmüyoruz. Biraz ağır olmamış mı diye sorarsınız arkadaşlar öyle insanlardan iğreniyorum nefret ediyorum midem bulanıyor yemin ediyorum elimde değil. Ve bence hiçta ağır olmadı az bile yaptım. Kendine gelir belki böylelikle.
119 Yorumla- +1 yıl
birinin benden hoşlanıp hoşlanmaması önemli değil ben onun tipi değilimdir belki ve ona göre güzelde olmayabilirim ama kendime göre en güzelim arada böyle bir fark var.
- +1 yıl
Walla arada öyle yada böyle bir fark var. Ama bayağı bir fark olduğu kesin. Nefret ediyorum öyle insanlardan. Ve o insanlar ellerinde ki herşeyi kibirleriyle, şımarıklıklarıyla, kendini beğenmişlikleriyle kaybederler. Çünkü kibir, gerçekten çok kötü bir şey. Tamam kendini güzel görmen güzel kendini çok güzel görnende güzel. Ama neden en güzeli sensin? neden? o da güzel ama bende güzelim de mesela? neden sadece sen? hep en zirvede mi olmak zorundasın? Arada böyle de bir fark var :)
- +1 yıl
yoo biri benden güzel olabilir belki ama ben kimseyi kendim kadar beğenmedim bu güne dek öyle bir gerçek var.
- +1 yıl
O zaman bir kızı beğenmek ve güzel olduğunu kabul etmek arasında görünmeyen bir çizgi var galiba senin için :) hatta o kadar ince ki yok denilecek kadar falan yani :) biri benden güzel olabilir diyorsun tamam, peki sonra ben kimseyi kendim kadar beğenmedim niye diyorsun? bu ne çelişki? senden güzel biri olduğunu kabul ediyosun başta. Tamam. Ama neden beğenmiyorsun güzelse? Burada sadece bir fiziki güzellikten bahsediyoruz sonuçta değil mi? O zaman kıskançsın, komplekslisin yani k.bakma.
- +1 yıl
hayır kıskanmam yani dünyaca kabul edilsede ben benden güzelini görmedim kendi bakış açımla böyle bir karşılaştırılmanın içine hiç girmedim onu belirteyim herkesin beğendiği tip ayrıdır onuda kabul ederim ama kendi zevkimin tam gerektirdiği gibiyim ve bu yüzden benden güzelini görmedim görmeyeceğim demiyorum ama görmedim.
- +1 yıl
Anlıyorum, tabii... haklısın güzel kardeşim, sende haklısın :) Güzellik yarışmasına falan katıl o zaman? Hatta ülkemizi temsil et Miss World'de falan? güzel olur Dünya güzel görsün değil mi ama? :)
- +1 yıl
illa tescillemem mi lazım güzelliğimi?ben burda öyle bir şey mi dedim?ama siz hep başkaları tarafından onaylanmayı beklemiş zavallı insanlarsınız güzelsem başkalarına sunmalıyım mantığı sizdeki ben senin gibi başkalarına değil kendime güzel olmayı seviyorum.aynaya geçip saatlerce sıkılmadan kendimi izleyip büyük bir zevk alıyorsam bundan güzel bir şey yok.aynı şeyi yaşayamadığın için üzgünüm belki dışardan biri seni onayladığında benim aldığın hazzın onda birini alırsın senin için umuyorum :)
- +1 yıl
Puhahahahaha :)))) kompleksin ve kıskançlığın tavan yapmış :)) hee evet en güzeli sensin :)) şu halinle çok komik duruma düşüyorsun farkında değilsin :)) dediklerinin binde birini kafama takacak insan değilim sayın çok çok güzel arkadaşım :)) ve senin bir kusurun bir yanlış huyun var belli. Yoksa böyle durduk yere kendimi çok beğeniyorum en güzel benim diye yırtınmazdın durduk yere. İstediğin kadar güzel ol. Güzellik beş para etmez arkadaşım bunu sakın unutma bence.Üzülürsün yoksa.
- +1 yıl
Ve bence senin bu kibrin narsistliğe kadar gider eminim... Ve o tam bir hastalıktır. İşte o zaman kork. Neyse en güzel sensin evet. Mutlu ol tamam mı? senden güzel yok. Anca güzelliğinle mutlu olabiliyorsun demek ki. Anca onunla övünebiliyorsun. Ki o da güzelsen yani :) o zaman koy bir fotoğrafını da görelim? herkes görsün? onaylamak değil sadece en güzel kızı görmek istiyorum :) benim için tarihi bir an olacak kesin:) ne kadar heyecanlıyım yaa en güzel kızla konuşuyorum :)))
- +1 yıl
kendimi çok beğendiğim için kıskancım ve kompleksliyim öyle mi?komplekslinin sözlük anlamını öğrenmeden bu kellimeyi nasıl kullanıyorsun?bilmemek değil bilmediğin halde kullanıyor olman ayıptır canım.güzelim diye yırtınmıyorum ayrıca bu bir soru ya soruya uygun cevabı verirsin ya da yazmadan geçersin.soru ben güzelim kabul ediyor musunuz değil kendinizi beğeniyor musun idi saygılar.
- +1 yıl
Tamam bende zaten gereken cevabı verdim gördüğün gibi? Bir daha oku istersen yazdığım cevabı. Ayrıca arkadaşım kompleksin fransızcadan "complexe" olarak dilimize girdiğini ve sözlük anlamının bir kaç tane anlamı olduğunu senden daha iyi biliyorum. O yüzden demiyorum ki ben sana güzelliğin sözklük anlamına bak diye. Ama kompleksli insan diye kime denir bunu bilecek kadar zekisin her halde değil mi? Sözlük anlamını öğrenmeden diyorsun inan sana sadece gülüyorum, sadece ve sadece gülüyorm komiksn:)
- +1 yıl
benim ne bilip ne bilmediğimi ne biliyorsun?aynı zamanda da medyumsun sanırım.boşa harcanma git fal bak köşeyi dönersin :D
- +1 yıl
O zaman sen benim ne bilip ne bilmediğimi nereden biliyorsun ki zaten doğru kullandığım bir cümleyi bilmediğimi ve bilmediğim halde kullanmamın ayıp olduğunu söylüyorsun? Vay arkadaş ya wallahi acayip gülüyorum şu anda hee :)))) çok aşırı komiksin hemde çook :)) kesin küçükken topun inşaata kaçmış senin kesin :)))
- +1 yıl
yanlış kullandın çünkü kendini beğenen ve seven biri kompleksli olamaz.kapiş?
- +1 yıl
Evet olamaz ama benim kadar güzelini görmedim demeyle bir insanın kompleksli olduğu ap açık belli olur. Yanlış falanda kullanmadım saçmala Allahasen!
- +1 yıl
kendini beğenen ve kendinden güzelini görmediğini düşünen insana en son kullanılacak olan kelime ''KOMPLEKSLİ'' dir ama işine geliyorsa ve bu sıfatı üstünden atmak istiyorsan o ayrı.
- +1 yıl
Hahahaha :DDD süpersin ya :DD yemin ediyorum sesli güldüm annem bile duydu geldi odaya hee ne oluyor oğlum diye :DD çok ciddiyim ya :DDD
- +1 yıl
demek ki sen kompleksini gülerek bastırmaya çalışıyorsun işe yarıyorsa ne mutlu sana :)
- +1 yıl
he he evet haklısın :)
En İyi Cevaplar
+1 yılsen kendini beğenmen gayet doğal... bu kendini sevmenden ileri gelir... kendini seveceksinki diğer insanlarıda sevesin... kendini beğen iyi ediyorsun.. yalnız kendini beğenirken diğer insanaları da küçümseme... (sen böyle yapıyorsun demiyorum, genel manada) herkes kendine göre güzeldir..
bende güzel bulurum.. .. kız sabah kalk.. aynanın karşısına geç... ve şöyle söyle... "ayna ayna şu ks'de benden başka güzel varmı" de cavabınıda ben vereyim... yokkk .. :) herşey gönlünce olsun:)02 Yorumla- +1 yıl
herkes kendini güzel bulmalı zaten bence seninde öyle teşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılAnladım ben seni.. En güzel olduğunu iddia etmiyorsun, senin için en güzel kendin olduğunu söylüyorsun... Ve cidden pek çokları için de çok güzelsindir ama insanlar kibirli kişilerden öyle yaka silkmişler ki, bence şu an seni o kibirlilerden biri olarak görüyorlardır. Ve umarım kibirli değilsindir.
21 Yorumla- +1 yıl
hayır sadece kendimi beğeniyorum herkes beni beğensin diye bir uğraşımda yok bu beni mutlu ediyor kimseyle bir dalaşa girmiyorum ki :/
Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bende kendimi begenirim baskasinin beni begenip begenmemesi beni ilgilendirmiyor ;)
11 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
guzel dusunce. en azindan kendini degersiz gormuyosun demi. zaten herkes guzeldir nasil baktigin onemli guzelligini gorebilmek onemli sen gormussun. tam tersin olarak bende kendimi en cirkin olarak goruyorum :) kendini buyuk gormedikce sikinti yok hep bole dusun.
04 Yorumla- +1 yıl
sende sevmelisin kendini :)
- +1 yıl
kendini sevmek güzeldir :)
evet özellikle ergen yaşlarda böyle düşünen insancıklar var.
Genelde de bir ortamda veya herhangi bir esnada konuşabilecek iki kelimesi olmadığı farkedildiğinde, beğenmediği kişilerin ilgi odağı olmasıyla kaba etleri inişe geçen kişilerdir ki, o an itibariyle müthiş bir sol kroşe yiyip beyninin sol lobunu da açmış olurlar.
sözüm meclisten öte22 Yorumla- +1 yıl
Aha gördünüz işte teddi? hadi bunu da açıklayın ateistler hadi?
- +1 yıl
üstüme almıyorum zaten belirtmene gerek yoktu :)
Kendini beğenip ben güzelim diyebiliyorsan güzel, böyle olman ileride ilişkilerinde de ayrılırsan sana + puan olarak gelecek çünkü unutman kolay olur :) ünlülerden kendini kimle karşılaştırdığına bağlı eğer Candice ablanla karşılaştırdıysan büyük hata yaptın demek :)
00 Yorumlakendinle barışık olman güzel bence özgüvenin artar artıdır bu eksi değil
12 Yorumla- +1 yıl
haklısın bir bakıma güzelliğim geçmediği sürece.
sen istersen benim bir resmie bak ondan sonra konuş. ben bile kendime güzel demezken.. bunlarda sahte sorularla kendilerini tatmin ediyorlar pehhh
337 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bu ironi mi, ukalalık mı, paradoks mu, yoksa gerizekalıyım ben bazen mallığım tutuyor mu?
Bu arada; Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma demiş atalar yeğen:=)) - +1 yıl
daha fazlasını yaptın şu anda güzelim demekten bunu anlamayacak kadar gerizekalı insan yok emin ol.ve güzelsindir kendine göre ama bana göre benim yanımdan geçemezsin.
- +1 yıl
yanından geçmek isteyen kim üstünden siler geçerim:D çok oturgaçlı götürgeç ironi derler :) ama ironiyi anlamak için makyaj malzemelerinden ve topuklu ayakkabıdan çoken azından leblebi kadar akla ihtiyaç vardır. ben güzelimdiye soru açan birinin suratı sivilce sıkmaktan kıymalı yumurta gibi olmamışsa ben de mahru değilim :DD
- +1 yıl
tabi hatun şaheser.
- +1 yıl
burda bu cevabı verip reklam yapmıyorsan bir şey bilmiyorum.sokakta görsem dönüp bakacağım bir tip hiç değilsin.ayrıca gelmişsin güzelim diye yüzünü gösteriyorsun benim önceliğim her zaman fiziğedir istersen dünya güzeli seçsinler seni umrumda olmaz kendimi beğeniyorum herşeyimle.
- +1 yıl
burda bana biri güzelsin dese nolur?senin gibi resmimi koymuyorum sen direk resim koyup iş atmışsın ben ise düşüncemle burdayım aramızdaki fark bu canım.
- +1 yıl
senin gibi p...n taciz mesajlarına engel koyduğum için namussuzsam buyur kendine zorla güzelsind dedirterek namuslu olan kızlarla sabaha kadar pompaaa.. denginizi bulursunuz işte. eksi oy verenlere gelince kızlar bu kadar kıskançolmayın :D zeka herşeydir. güzel olan sadece s...r güzelve zeki olan ise sevilir.acı gerçek dimi nittin kadife :)
- +1 yıl
lan bu kendini nimetten mi sayıyo bu kız mal harbiden ha ulan bi de gelmiş benim soruma sen kendine sanıyon falan diyo kendi sorumda demedim şöle yakışıklıım böle güzelim diye ama burda dicem best modele seçildim bu kadar hava atmadım mahruu sana diyorum evinde ayna falan yok mu ya best modele fotosunu çektirek için gelener bile senden güzel :))
- +1 yıl
resim koyman değil resmini koyup ben burdayım demen olay bu farkı görmüyor değilsin görmezden geliyorsun ve başka yönden vurmaya çalışıyorsun.ne yaptığın gayet açık kendini kandırmayı dene ama beni ya da başkalarını kandırmayı başaramayacaksın.
- +1 yıl
konuşmandan belli nasıl biri olduğun senin kadar düşmem mümkün değil.
- +1 yıl
vayy ne çok sevenin varmış soran.bunların hepsine mi verdin yoksa.hayır bir yerdeçok seviliyorsan bir b..k vardır. sevilmezsen doğruyu söylüyorsun demektir.ve ne tedaüf hepsi de diğer sorularda ağzının payını alanlar. gidenlerdenen hanzo madem cevap verebiliyordun niçin engelledin bakalım beni. hep birliktetoplanın belki bana verebilecek bircevabınız çıkar dengini bulmuş dengesizler
- +1 yıl
kendini beğeniyorsan daha düzgün şekilde ifade edebilirsin saldırıyorsan sakladığın bir şey vardır çok net.sorularını görmeme gerek yok reklamını fazlasıyla yaptın şanslısın fazladan bir kaç cevap daha alırsın.
- +1 yıl
kafa s i k i y on anca başka bişey yok boş boş konuşuyon ne cevap verecem sana o yüzden :))
- +1 yıl
yani burada oturup ben çok güzelim allah kahretsin gibi ergen ergen trip yapan birine, soru sorup engelleyen bir adama, özelden abaza abaza fantazi yapanlara filozof yanımla cevap verecek değilim. siz de ağzınızın payını alınca hemen de hanım oluyorsunuz be yavrum. resme iş atmakdiyen kafa gelmiş ben güzelim diyor. bak gidenler ve nittin kadifeyleiyi anlaşırsın bu kafayla. dürrtüs ol canımı ye ben dürüstüm fark bu. mayın tarlası gibi suratla ancak nittin kadife alırseni :)
- +1 yıl
Bırak mahru, uğraşma. Başa çıkamazsın :) yorma kendini boşuna bence...
- +1 yıl
açık sözlü olmakla patavatsız olmayı karıştırıyorsun bu seni özel değil basit yapıyor.burda reklam yapmadığımda aşikar zaten saçma değil mi burda beni görmeyen insanların benim egomu tatmin etme durumu var mı?hayır.benim gibi düşünen varsa söylesin dedim güzelliğimi tescilletmeye ihtiyaç duymuyorum senin gibi.
- +1 yıl
ama hasan eğleniyorum. genin bu saatinde bu sitede felesefe kobuşmak için gelmedik değilmi.hem bence başa çıkamayanlar oolnlar oldular.böyle birniyetimdeyok.sadece arkadaş azevvel rüyasında kendisini prenses olarak görünce kendine gelememiş bende ayılrtmaya çalışıyorum :DD çok terbiyesizimmmm :) güzelsin demedim diye mi yaaaaa:DD
- +1 yıl
Neyse sen bilirsin bence uğraşmaaya değmez :) iyi elenceler dilerim... hahaha :)
- +1 yıl
bak güzelim şaka eğlence bir yana sen burada eğer ben güzelim ben gibi varmı diye sorarsan adama böyle gülerler.sana az evvel destek çıkan adamların danasıl bireredebsiz olduğunu bilsen soruyu da açtığına pişman olursun. bunlar boş işler booşş.burası milli kütüphane değil sen de karşımda saygın bir insan değilsin. ne bekliyorsun ki yani. senin diyemediğini dedim diye patavatsızsam hayor terbiyesizin önde gidemiyim. ;D
- +1 yıl
ben çok güzelim benim gibi var mı diye çıkmadım!sen lafları nerden anlıyorsun merak ediyorum?kendini benim beğendiğim kadar beğenen var mı diye sordum ve evet bu gerçekten böyle beğeniyorum kendimi.herkes bana hasta dedim mi?hayır demedim.birisini benden çok beğenebilirler daha güzel bulabilirler bu onların zevkidir ama ben kendi zevkimin tam karşılığıyım.ilk önce doğru anla sonra cevap at.
- +1 yıl
tamam beee güzelsin en güzel sensin dünyanın en güzeli sensin senden güzel yok. ama asla zekideğilsin. çünkü ilk cümleme inanıyorsan zeki olman mümkün değil.bazı kızlar vardır makyaj malzemelriyle yaşarlarçünkü maskelere ihtiyaçları vardır bazıları da beyinleriyle yaşarlarçünkü insan olmanın gereklilikleri vardır.sen daha ne dediğini bilmiyorsun şimdi bu cümeleleri nasıltahlili edeceksin .güzelim diye lafa başlayan biri ne derse desin bir sıfır yeniktir çünkü bu gizli bir ezikiktir narsistlikti
- +1 yıl
seni hayal dünyan ile babaşa bırakıp uyumalıyım canım. başka bir muabbette gerçeklerle yüzleşmek istersen beni böyle güzel sıohbetlerden mehrum bırakma emi. zira bana şanslı olduğumu hissettiriyorsunuz..sen ve senin gibi kızlar olmasa bizdeki beynin kıymetini kim anlayabilirdi.başka sorularda görüşmek üzere ;mesela BEN DÜNYANIN EN GÖZEL KARISIYAM sorusunda :DDD
- +1 yıl
hayır yanılıyorsun canım güzel olduğum kadarda zekiyim :)
- +1 yıl
Hahahahaha :DDDDD
- +1 yıl
benim ne kadar zeki olduğumu bir yana bırakırsak sen konuşarak üste çıkamayacağını biliyorsun bu yüzden hakaret etmeye başlıyorsun ki karşındaki sinsin pes etsin.bende işe yaramadı ama şimdide gelmiş bana zekadan bahsediyorsun zekasına güvenen insan senin kadar hakaret etmeye gerek duymaz zira söylediklerinin yerini bulması yeter.
- +1 yıl
üstte çıkmak gibibir niyetim yok çünkü bazen altta olmak da güzeldir.bırak kendini bu kadar derin düşünme pes ettirmk falan. gecenin bu vakti tanımadığım narsist ir kız için stratefik bir sohbet etme gayretinde bulunmam.kendini bu kada rönemli bulma hele de benim senin için alltt kalmak üstte çıkmak derin düşünmek gibi hesaplarla konuşma lütfunda bulumamı düşünecek kadar hiç bulma. yavaş oku devreler soğusun. hayatı bu kadar ciddiyealma kendini de bu kadar basitleştirme gizli bile olsan
- +1 yıl
sanki ne söylediğin çok umrumdaymış gibi :D
Güzelliğin geçicek belki 10 yıl belki 30 yıl sonra ama karakterin aynı kalacak.
24 Yorumla- +1 yıl
işte bundan korkuyorum.
- +1 yıl
Bu da iyiydi :)
- +1 yıl
güzelliğim geçtikten sonra bunalıma girerim.
+1 yılSenden çok var merak etme artık azınlık değilsiniz
Dün gördüm bitsen yo uzun topukların üstünde yurucem diye kendini yırtıyordu ;)24 Yorumla- +1 yıl
o kendini beğenmekle ilgili değil ki.vücudu süper diye herkesin taptığı modellerde kusur var ama benim vücudumda yok gerçekten.bu en büyük etki belki.
- +1 yıl
Sakın sende öyle topuklu giyme aciz gösteriyor
- +1 yıl
saçma.yeri geldiğinde giyerim topukluyla ne alakası var topukluda topuksuzda güzelim.
- +1 yıl
Up uzun topuklu demiştimde yine iPad lafımı çevirmiş bi alışamadı bana :)
+1 yılTürkiye'de soğuk hava etkisini ciddi ciddi göstermeye başladı;)
26 Yorumla- +1 yıl
güzel olamaz mıyım?
- +1 yıl
Bakmak lazım. Senin kendini beğenmen de önemli ama karşı tarafın beğenmesi bence daha önemli. Link varsa atarsın yorumumu yaparım.
- +1 yıl
ben beni güzel buluyor musunuz ya da en güzel beni bulun dedim mi?hayır.zaten herkes herkesi beğenmez kimi sarışın sever kimi esmer ama benim zevkime göre ben doruktayım bilmem anlatabiliyor muyum.
- +1 yıl
Ben sana klasik şeyler söylemedim genç. Yok güzellik göreceli kavramdır yok şöyledir yok böyledir falan diye. Tamam sen kendinle barışık birisin kendini çok beğeniyorsun ama bu beğenme durumu nedir onu merak ettim ben. Yoksa insanların yarısından fazlası aynaya baktığı zaman kendisini beğenir geriye kalan kısım ise kendimi beğeniyorum yalanın arkasına sığınır;) Tamam sen kendini beğeniyorsun;)
- +1 yıl
evet hemde çok beğeniyorum.
- +1 yıl
Kendine bir tane nazar boncuğu takmalısın;) Kendi kendine nazar değdireceksin;)
+1 yılDünyaa'nın en güzel kızı bizde naaaaağğğğğğbeeeeeeeeerrr ? Hadi bunu da açıklayın ateistler?
15 Yorumla- +1 yıl
dünyanın en gevzek insanı iyiyim senden naber?
- +1 yıl
sapıtmışsın sen. saygı da yok. boş yaşıyorsun yemin ediyorum boş.
- +1 yıl
boşluktan bahsetmişken benim konumdan çıkıp gitsen artık?
- +1 yıl
durmaya çok meraklı değilim zaten ama eğlendiriyorsun beni ne yalan diyeyim :)
- +1 yıl
eğlen o zaman geceni gece et ne diyeyim.
kargaya yavrusu şahin görünürmüşya senin ki de o misal fazla topuklu giyme geçer
31 Yorumla- +1 yıl
topukluyla ilgisini çözemedim?
İyi de milletin kendini beğenip beğenmeyeceğini ne yapacaksın o da ayrı bir konu ^^
01 Yorumla- +1 yıl
ona bakarsan burda hiç soru sormayalım blipte ne yapıcaz ki
Bu sende bazı etkiler yapabilir. Sosyete takılıyorsan özellikle.. Kendini beğenmenin etkisiyle dış kesimlere nasıl davrandığın önemli.
00 YorumlaSeni kendinden soğuturum bana böyle şeylerle gelme. :D Kendini beğen güzelsin demek ki mankenlerle aynı dili konuşuyorsun zaten.
04 Yorumla- +1 yıl
nasıl bir dilmiş o
- +1 yıl
yooo kimse bana tapmasın gerek yok başkaları benden güzelde bulunabilir sorun değil ben yalnızca kendimi beğeniyorum.
kendini beğenmen moral açısından iyidir.
ama insanlar mütavazı olanı sever.
birde güzellik herşey demek değildir.
insanda çirkin bahtı olsun derler:D11 Yorumla- +1 yıl
biliyorum.
deniyorum ama olmuyor.
başkaları beğeniyorsa seni sen kadar o zaman sende istediğin kadar beğenebilirsin. 10-20 sene daha beğen bakalım :)12 Yorumla- +1 yıl
evet başkalarıda beğeniyor o önemli değil ama onun dışında ben kendimi izlemeyi çok seviyorum saatlerce izleyebilirim.
+1 yılyok sen gibi birini daha tanıdım ben...afet-i devran,müthiş bir hatun..
10 YorumlaBen çok yakışıklıyım benim bendenim benim kararım :PPPP
24 Yorumla- +1 yıl
aslına bakarsan çoğu kızın baya bir eksiği var.
- +1 yıl
tabiki.
+1 yılKendimi bgenirim ama hastalık derecesinde degil :-)
31 Yorumla- +1 yıl
En güzeli :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de dünyadaki en yakışıklı erkeğin ben olduğumu düşünüyorum. Diğer her erkek maymun gibi geliyor ama tabii bunu ortalıkta söyleyemiyorum çünkü kıskanç insanlar atlıyor hemen aq.
11 Yorumla- +1 yıl
hahah aynen
+1 yılKimse saldırmıyor ne guzel kendinle böyle barışık olman :-)
11 Yorumla- +1 yıl
keşke senin gibi olumlu olabilse insanlar :)
prorfil resmindeki kadın gibi biriysen normaldir böyle düşünmen.Ama fazla kendini beğenmiş de hiç çekilmez.(MEgan fox)
01 Yorumla- +1 yıl
evet fizik olarak aynen böyleyim biraz daha ince bellisi.
O ne özgüven o ?
Şaka bi yana , insanları hor görmediğin sürece bir insanın kendini beğenmesi iyi birşeydir bence..03 Yorumla- +1 yıl
tabi ki görmüyorum başkalarınıda güzel bulur ve söylerimde ama kendimle karşılaştırınca olmuyor işte.
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendini çok beğeniyor olabilirsin, bunda bir sorun yok ta; bu durumu hal ve hareketlerinle açıkça dışa vurma , itici olursun..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk önce kendini sevip beğenmen gerekir zaten ama abartmadan. foto koy biz değerlendirelim bir de ?
25 Yorumla- +1 yıl
güzelliğimi tescilletmeye gerek duymuyorum.bu güne kadar bir kişiye bile sence ben güzel miyim diye sormadım sormamda.bunu yakınımdaki insanlara bile yapmıyorsam burda tanımadığım insanlara niye sorayım?zaten ihtiyaç duymuyorum zira sizin söyledikleriniz benim için hiç bir şeyi değiştirmez.
Cevap sahibi+1 yıladriana lima kadar güzel misin peki ?
- +1 yıl
daha güzelim
Cevap sahibi+1 yılbenim kız kardeşim de kendini çok güzel sanıyor oysa normal. yani sen de öyle sanıyor olabilirsin kendi fotonu ve adriana limanın fotosunu koy oylama yap sen değil millet karar versin. he yok dersen sen bilirsin sadece kendinin değil başkalarının düşünceleri senin nasıl olduğunu gösterir. neyse boşver ya da
- +1 yıl
kendi zevklerime göre ben daha güzelim çünkü ne zaman kafamda dünyanın en güzel kadınını yaratsam ben çıkıyorum ayrıca adriana lima çok güzel bir kadında değil dişleri bir kere çok bozuk kocaman beli kapkalın göğüsleri küçük bacakları aşırı ince vs. ayrıca burda kendimi onaylatmam ben kurbanlık et miyim seçilicem?
+1 yılHangisi ama. lima mı karmenmi. Limaysa bi nebze, ha karmen diyorsan senin yolun yol değil.
05 Yorumla- +1 yıl
hepsi.
- +1 yıl
Olsun ..Ben zaten yemek ayırdetmem.
- +1 yıl
bide biz göreydik şu güzelliğide bi değerlendirmesini yapaydık.
- +1 yıl
ben güzelliğimi tescilletmek istemiyorum ki.
- +1 yıl
Ziyanı yok.Ben de zaten noter değilim :) Tamamen şahsi merakımdan dolayı böyle bi istekte bulundumdu.
+1 yılee hani bi resmini koy da bakalım hatta oylama yapalım güzel olup olmadığınla ilgili ;-)
03 Yorumla- +1 yıl
güzelliğimi tescilletmek istemiyorum bunu nerden çıkardın ben kurbanlık et miyim ki benim hakkımda yorum yapılıyor seçiliyorum?
- +1 yıl
ee o zaman ne diye güzelim güzelim diye havalara giriyosun ki anlamadım.
- +1 yıl
güzelim diye havalara mı giriyorum?gerçekten anlayışınız kıt ortada bir soru var kendim için yorum beklemiyorum ben kendimi çok beğeniyorum sizde beğeniyor musunuzdu soru benim hakkımda yorum yapmanızı istemedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosver butun kIzlar kendini cok begeniyo senin gibi.. tek degilsin merak etme
01 Yorumla- +1 yıl
niyeyse herkes karşı
sen teksin..
ben kendimi hiç beğenmiyorum sadece aynaya bakınca güzel oldum diyorum okadar.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben guzele guzel demem, guzel benim olmadikca... :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bir adaya atsak üç ayda kıllı mugume olursun kız sus:d
132 Yorumla- +1 yıl
kıllı değilim ama canım şansına küs :D
Cevap sahibi+1 yılLazer mi yaptırdın ahhh ahhh sağolsun bulan:-D
- +1 yıl
demek ki senin gibi kıllı olmak genetiğimde yokmuş kafayı kılla bozduğuna göre.
- +1 yıl
sende direk maydonozsun onu ne yapıcaz
- +1 yıl
çürük maydanozdan salata olmaz canım :) benim kilomla ilgili bir sorunum yok ama senin ıq ile ilgili baya bir problemin var aşikar keşke fazla ıq dan problem yaşıyor olsaydın ama değil ve limonla olacak bir çözümüde yok üzgünüm şansına küs.
- +1 yıl
muhabbet normal geldide maydanozdan salata olmamasına mı taktın. valla salata gibi kafa yaşıyorsun başka şeye ne hacet.bu arada gerçeklerle yüzleşince bu kadar hırçın olma. hemhırçın hem çirkin olmaz.yada olur kafiyeli oldu di mi nittin kadife.ya ciddi ciddi cevap vermemi bekleme benden eğleniyoruz şurada relaks ol
- +1 yıl
görmediğim insana çirkin diyorsun bir yandanda medyumsun valla helal olsun elinden her iş geliyor medyumluk maydonozluk vs :D
- +1 yıl
eğer birisi ben güzelim diye soru açıyorsa onun çirkinlikten dolayı kompleks yaşadığını anlamak için sadece beyin nöronlarına ihtiyaç var.azıcık ileri görüşlü olmaya medyumluk diyorsan sen bayağı şirinlerin dünyasında yaşıyorsun,sende maşallah herşey var ama birşeyeksik ; BEYİN :D
- +1 yıl
kendimi beğendiğimi ifade ettiğim için çirkinim haklısın :D
- +1 yıl
akıldan bahseden insanada akıl bir ara uğrasa keşke.
Cevap sahibi+1 yılAaa neler kaçırmışım ne oldu kıllı kendine geldin mi?:-D
Cevap sahibi+1 yılHaha:-)
- +1 yıl
megan foxu bile güzel bulacak kadar çirkin asla olmadım ve ben buyum karakterimi saklamıyorum ama siz kompleksli kendiyle barışık insanları çekemeyen kenar mahalle kadınlarından farksızsınız.
- +1 yıl
ya bir yürü git megan fox u güzel bulmazmış. yemin ederim sen eğer kıymalı yumurtasuratlı değilsen ben de mahru dğeilim. gerçekleri söyleyen insanlara kenar mahalle kadını diyebilmek için en azından dünya meganın peşinden koşarken senin burada iki erkek ayarlamak için sokak kadınlığı yapmaman lazım. istersen benim bayramlık ağzımı açtırma çünkü hoş olmaz. şizorfrenlik vakasın meganı beğenmezmiş peh peehh :) şaka mı bu kız yaa bu harbiden kendini güzel bulmaktan kasılmış :D
- +1 yıl
163 boyunda çirkin bacaklı silikon göğüslü olmasına rağmen yumurta gibi göğüsleri olan dolu estetik yaptırmasına rağmen yuz hatları bir şeye benzemeyen kadın guzel değilidir sen yıldız tilbe gib ibir şeysin ne diyeyim.
- +1 yıl
kendini böyle mi avutuyorsun. bence beğenilmemenin verdiği etkiyle beynin aksi reaksiyon göstermiş sende. hani deliler kendini dünyanın en zeki insanları sanırlar öyle birşeysin:D eğer kıyas edecek olursak ben güzelim allah kahretsin bla bla gibi zırvalayan biri yanında yıldız tilbe kadın gibi kadın kalır. kıllar senin beyninden çıkıyor belli böyle elyın gibi :)))
- +1 yıl
kılla kafayı bozmuşsunuz kıllı maymunlar sizi :D kendimi avutacak bir durum yok gerçekler acıdır guzelim ama sizin için :D
- +1 yıl
benim sahip olmadıklarım neymiş söylede öğreneyim :D
Cevap sahibi+1 yılSensin maymun at ağızlı ne konuşuyorsun?
- +1 yıl
kendi özelliklerinizi bana kakalamaya çalışıyorsunuz benim aklıma hiç kıl gelmez neden?kıllı değilim.şişmanlıktan bahsetmişsiniz kiloyu hiç düşünmem neden çünkü fitim ama siz değilsiniz çatlayın patlayın.
Cevap sahibi+1 yılAllahın gerizekalısı bizde seni adam sandık öt öt dur seni duyan yok
- +1 yıl
adam görmediğin baştan belliymiş canım şimdi baktın boy ölçüşemiyorsun kaç bakalım madem duyan yok ne halt etmeye cevap yazıyorsun yoksa kendi kendine mi yazışıyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılKes lan sesini!işte böyle keserim sesini:-D
tuzlıyım da kokmayasın :)
22 Yorumla- +1 yıl
illa çirkin olmam lazım değil mi
seni b ende cok begenıyorum
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme tek değilsin, tüm narsistler senin gibidir.
31 Yorumla- +1 yıl
iyi.
ohoooo sende ego nal gibi olmuş =)
31 Yorumla- +1 yıl
öyle evet.
o dediğin bende de var :))
05 Yorumla- +1 yıl
iyiymiş o zaman yalnız değilim.
- +1 yıl
benimde yükselenim akrep :)
- +1 yıl
:)
+1 yılAdnan hocaya görünme nazar verir mazallah:-D
112 Yorumla- +1 yıl
:D
- +1 yıl
maşallah maşallah :))))
- +1 yıl
Harun yahya tvden yayınlaanmakta olan adnnı oktırla sobetler programına hış geldiniz buyrın hocım...hahahah:-D
- +1 yıl
inşallah inşallah :))))
- +1 yıl
Hasan kardeş engelliyim sende ne iş?
- +1 yıl
Olabilir, doğrudur silbaştan kardeş :)
- +1 yıl
Senin gibiler çok uyuz kardeş
- +1 yıl
Herneyse güzelle bir çirkinle on melek gezermiş sözünü hatırlatıp iyi geceler diyeyim ben by:-D
- +1 yıl
Düzgün konuş. İstediğimi engellerim kime ne? Sana hesap mı vereceğim? Engelleyemez miyim? Uyuzluk mu oluyo engelleyine? Önce bi terbiyeli konuşmasını öğren sonra gel. Ve asıl senin gibi cinsler çok. Ve ben hep onlarla uğraşıyorum, gelirler hep beni bulurlar Allah'ın cinsleri...
- +1 yıl
Benim cevap verme hakkımı elimden alıyorsun bir uyuzu abartma ha küçücük bir laf
- +1 yıl
Niye cevap verme hakkını alayım? Ne alakası var? Küçücük yada değil benimle böyle konuşmaya hakkın yok arkadaşım, bu kadar basit. Saygılı olmak her zaman iyidir benden sana bir tavsiye.
- +1 yıl
Engellediysen muhattap olma benimle Allah Allah
bşver sen aldırma :))))
00 Yorumla
+1 yılBen seni bulmadıktan sonra, sen bir hiçsin evlat
20 Yorumla
+1 yıloffff bittim ya güzelliğe bak aman yarabbi:D
10 Yorumla
+1 yılRiyan yüzünden kaybedebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini o kadar beğenme derim
01 Yorumla- +1 yıl
elimde olsa keşke
Bir de benim.
10 Yorumla
+1 yılYok artık :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFotoğrafını at.
017 Yorumla- +1 yıl
ben kanıtlamak istiyorum dedim mi?güzel miyim diye sordum mu?hayır ihtiyacım yok böyle düşünen var mı dedim.
Cevap sahibi+1 yılO zaman güzel değilsin.
- +1 yıl
gizli olarak gelmiş buraya soru soruyor sonrada güzel değilsin o zaman diyorsun neden sırf resim paylaşmadım diye.bu durumda sen üye adını bile açık olarak yazmaya çekinen bir korkaksın.
Cevap sahibi+1 yılHe, üye adımı bilince sanki sen güzel mi olacaksın? Hayır, asla da olmayacaksın.
- +1 yıl
olay benim güzel ya da çirkin olmam değil senin kendi adınla kendi düşüncelerini ifade edemeyecek kadar korkak biri olman üye adını merak etmiyorum.yalnızca kendi adınla yazamayacak bir korkak olduğunu biliyorum.ve diğer mevzuya gelince ben burda kendimi anlatıp sizce güzel miyim diye sorsaydım resim eklemem gerekirdi ama mevzu bu değil ben güzelliğimi tescilletmek istemiyorum benim gibi düşünenler var mı diye soruyorum.
Cevap sahibi+1 yılKendi düşüncelerini ifade edemiyorsun diyorsun da bunları kim yazıyor :D
- +1 yıl
kendi düşüncelerini kendi kimliğinle ifade edemiyorsun çünkü korkaksın ;)
Cevap sahibi+1 yılSen de kendi kimliğinle ifade edemiyorsun ;)
- +1 yıl
kendi reklamımı yapmıyorum arada fark var ;)
Cevap sahibi+1 yılYapmıyor olsan gizli yazardın ;)
- +1 yıl
yapıyor olsam resmimi koyardım sitedeki kişiliğimi senin gibi gizleyerek korkak olamam.kendine yandaş arama ;)
Cevap sahibi+1 yılAncak profilin açık :) Haksız olduğunu her cümlende açığa vuruyorsun :)
- +1 yıl
profilim açık olsa ne olur?ben bu sitede düşüncemle var olan bir bireyim görüntümle ya da başka bir şey ile değil burdaki hiç bir insanla reelde görüşmeyeceğim gibi onlarda beni görmeyecekler.kendi reklamımı yapmam için bir sebebiyet var mı?olmadığı aşikar.ama sen kendinle çelişiyorsun ki gizlisin korkaksın zavallısın :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman neden profilini aç diyorsun ? Bu bir çelişki değil mi ? :)
- +1 yıl
çelişki senin söylediğin benim profilimin açık olmasına takmışsın ama aynı anda resim paylaş diyorsun. :D
Cevap sahibi+1 yılKendi reklamını zaten yapmışsın yapacağın kadar.Fotoğraf koyman bunu değiştirmez.Ayrıca resim ile fotoğrafın farkını 5 yaşındaki çocuk bilir ama sen bilmiyorsun.Yazık.
- +1 yıl
ne yani benim resmim hiç mi demiyorsun? :D ben burda kendi reklamımı niye yapayım?ne işime yarar kimseden bir çıkarım yok ki.ayrıca beni beğeniceksiniz demedim kendini benimk adar beğenen var mı dedim bunu 5 yaşındaki çocuk anlar asıl ama sen anlamıyorsun.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar