Muhafazakar bir şehirde iç anadolu olabilir üniversitesi olan bir şehirde yani.
toplamda 800 bin tl ye falan 2 apartman yapar kız öğrenci yurdu açardım
100 bin tl siyle bu yurtların yakınlarına fotokopi/ozalit dükkanı açardım. Yine öğrenci odaklı olarak kampüs ve öğrencilerin bolca konuşlandıkları mahallelerin arasında kalan bir yere de çok jan janlı tekel bayi açardım.
bu 3 yatırımın sonunda sanıyorum ki 3.5 sene sonunda yaptığım yatırım bedelini kazanabiliyorum. kazandığımın 200 bin tl sini bu 3 yatırımın tadilatına harcardım. ve bir yurt daha yapardım. bu böyle böyle yaklaşık 10 sene sonra zaten ömür boyu yetecek para sahibi olur sonrasındada eşimi yanıma alıp bir güzel dünyayı dolaşırdım ama yatırım şart =)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat. okul cami gibi hayırlı yerler yaptırabilirdim hastane ve benzeri bir kısmıylada biraz lüx e kaçabilirdim
00 Yorumla
Çok güzel bir yere yatırım yaparım. Hatta yarısı ile yatırım yapar. Kalanını bankaya faize koyarım. Yatırım ın sonucuna göre diğer kısmını da yatırımda kullanırım. Elde ettiğim karla ilk önce kendi ihtiyaçlarını karşılar sonra insanlığa yararlı işler yaparım
11 Yorumla- +1 yıl
Tambir örnek vatandas tsk
Gizli Üye(30-35)+1 yılFaize koyarım faizden gelen parayıda faize calistigim kazandigim parayida faize koyarim bireysel emeklilik yaptiririm bir 15 sene sonrasına aylık gelirim 9 bin 11bin tl arasında oluyor hesapladım 😎😎sonsuz para hilesi
66 Yorumla- +1 yıl
Koptum :D
- +1 yıl
sonsuz para hilesi diyorsun sayı belirtiyorsun şöyle düşün 10 bin tln var her yıl artıyor katlanıyor 1 sene sonra ne kadar 120 bin sonra 240 derken seneler ilerledi vede sende ahiretin yerine arap düğünü var youtubede kadının kafasından destelerce para dökülüyor kadının mimik yok mutluluk yok :/
- +1 yıl
Ne kullanıyorsunuz ya siz?
- +1 yıl
Haram kizim bu millet itice azitmis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Kendi işimde aylık 6-9000 arası geliyo zaten. Ama stabilizite yok şimdilik. 3000 e kadar düştü. Neyse gelir yetiyo zaten. 1 milyonu inşaat sektöründe değerlendiririm. Büyük para değil 1 milyon. Önce 700 bini ile hurda malzemeleri ukrayna rusya gibi ülkelerden satın alıp 3-4 sevkiyatta o parayı 2 milyona yakın yaparım. Sonra bu paranın 1 milyonu ile bir holding kurar hükümete yakın kesime biraz para yedirip istanbulun kentsel dönüşüm projesinde yer alır orta seviye işler yaparım. 3-5 yılda 5 milyonu aşarım. Sonra zaten kralım. Türkiye geneli ve yurt dışı ihalelerini ufak ufk aldıkca 10 yılda 100 milyon dolar ın üzerinde mal varlığı yaparım :)
00 Yorumla
+1 yılSokak çocuklarının ve diğer sokakta yaşıyan en güzel iyiliği yapardım arkadaş sokak çocuklarınız rahatça yemek yiyebilecekleri bir restaurant lokanta tarzı bir yer ve istekleri kadar yiyecekleri bir yer onlara ücretsiz olucak hergün sıcak yemek çıkacak üç öğün
22 Yorumla- +1 yıl
İyiligini suistimal ederler yetimhane ac daha iyi :D sevdim fikrini
- +1 yıl
yetimhane açıp insanları bir yere tıkmak mantıklı değil gibi geliyor istedği zaman gelip istediği zaman sıcak yemeği yesin yağmur yağınca içeride ıslanmasın otursun yeter
kendime şato yapar.
güvenlik güçleri temin eder.
bir sürü cariye yapardım.
harem kurardım.
şaka şaka :D
sanırım kendi mesleğimde ilerlerdim inşaat sektöründe mütteahhitlik yapardım parama para eklerdim.12 Yorumla- +1 yıl
İste aradigim mutahit abi :D
Bir laf var oldukça severim.''Para kazanmak istiyorsan ya gayrimeşru ya da gayrimenkule bulaşman lazım diye'' O parayı gayrimenkule yatırıp değerlendiririm...
11 Yorumla- +1 yıl
:D evet haklisin
+1 yılilk başta bir miktar para alıp giderim kafa dinleyip plan yapmaya... düşünürsem en basitinden.. yatırım yaparım ev alınabilir kira için, şirketlerin çalışabileceği bir bina da alabilirdim ama o parayı düzenli aylık gelire çeviririm en az ayda 10.000 gelir getirsin bana.. 3-4 yılda kendimi planlarımı hesaplarımı toparlardım sonra Türkiye sınırlarında durmam, tutabilene helal olsun.. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Sen Hollywood dami sanion kendini?
- +1 yıl
anlamadım? hollywood ne alaka?
400 Bin lirasıyla Ev , 200 Bin lirası ile İş , 200 Bin lirası ile Borsa oynarım , 100 Bin lirası ile araba alırım ve geriye kalan 100 bin lirası ile de kendime harcar eğlenirim.
12 Yorumla- +1 yıl
İsteee buuu :D hayat planlayicisi
+1 yılNereden kazandığıma bağlıdır haramdan kazanıyorsam haramda yerim 😁 alkol kumar kadınlar arabalar evler ama hayırlı bir işten gelirse okul ev ve camii yaptırırdım 😇😇
12 Yorumla- +1 yıl
:D haramdan geldiyse kötüyola duseceksin yani off ya :Djahahahaah
- +1 yıl
Başka napayım ki haramdan gelen harama giderse daha mantıklı 😁
+1 yılev al kiraya ver dünya turuna çık :D yani ben olsam öyle yapardım :) annemleri de hacca yollardım :)
22 Yorumla- +1 yıl
Hacc yolla tabi ilk isin o :D
- +1 yıl
bende giderim onlarla gençken gitmek lazım :D
aileme veririm onlar ne yapacağını daha iyi bilir :)
12 Yorumla- +1 yıl
:D ver annene o harcasin
+1 yılKendi şirketimi açar, koltuğa yaslanır parayı katlamayı beklerdim :)
12 Yorumla- +1 yıl
İyimis :D
- +1 yıl
Senin kadar iyi olmasa da... :):)
1 milyon ile mümkün olduğunca çok oara kazanmaya bakarım şimdi faiz desem getirisi az % 10 verse yıllık aylık getirisi 8,333 tl olur buda o oaranın getirisine göre az bir rakam ev alsak 5 tane 1000 tlden kira versek 5000 tl buda az bir rakam.. Franchise alırım 500 000 tl ye bir veya iki tane o cafeden aylık net 15000 20000 koyarım cebime
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdiki durumum da fena degil, o paranin hepsini gayrimenkule yatirir, eski hayatima devam ederim
11 Yorumla- +1 yıl
İyimia
Valla zaten şu an para ya ihtiyaçim var nerde borç harç varsa öderim , birilerini sevindiririm yardım ederdim kalanını bankaya atar ev araba iş yeri falan alırdım ama çok rahatlatdim ya hayali bile güzel be :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. 1 milyon tl em olsa şu an burada soru yanıtlıyor olmazdım dünya turuna çıkıp günümü gün ederdim
12 Yorumla- +1 yıl
Yetmez ama neyse :D
ne yapardım bilmiyorum ama hayatıma etki etmezdi Eskiden nasilsa oyle
13 Yorumla- +1 yıl
Diyosun yalan diyosun
- +1 yıl
Tamamn zenginsin tam
İnsanlardan uzak yerlere giderim.. İnsanlardan uzak durur ihtiyacım. Oldukca şehire inerim..
11 Yorumla- +1 yıl
Sevdim
Bu arabanın fabrikasını ziyarete giderdim İtalyay. Zira o para bile yetmiyo bu arabayı almaya.
https://i.hizliresim.com/d5zlm7.jpg01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahhaah evet :D
+1 yılNe yazıkki bu kadar ucuz hayallerim olmadı :) yanlış anlama lafım sana değil ama 650 bin tl sadece istediğim araç bide sıfır daire 300 bin tl yani herkes gibi bir ev bir araba hayali çok klişe :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelibolu'dan iyi bir ev alırdım, içini dayar döşerdim kendi zevkime göre. Ortalama bir araba, küçük bir miktar evlilik için para ayırırdım kendime, kalanını da aileme verirdim, ne yaparlarsa yapsınlar diye.
04 Yorumla- +1 yıl
İlgincmis sevdim ama
Cevap sahibi+1 yılHa alacağım evin bahçeli olması gerektiğini söylememişim. Kocaman bahçesi olsun, çiçek falan yetiştirebileceğim, sebze falan ekebileceğim, sevimli bir ev... =))
- +1 yıl
Sen 30 olmadan emekli olmusun hayaattan uzuldum :D
Cevap sahibi+1 yılEski kafalıyım ben ne yapayım =))
önce kendime güzel bir araba alırım 100 150 bine kalanını eve yatırırım 150 binden ev alsam 4 tane aparmant dairesi kalan 250 bine dubleks ev alırım kiradan geçinirim çalışmadan :D:D:D
02 Yorumla- +1 yıl
Calismadan uretmeden nah yersin
1m TL dediğin 350-360 CHF yapıyor. Zürich'te orta halli bir ev parası. Millet amma kafayı yemiş. Şunu yaparım, bunu yaparım falan... Ev araba nedir ya, adamların hayalleri bile fakir.
00 Yorumla
+1 yılOhaa nerden buldum l*n acaba ben bukadar parayı, haram'mı yiyorum l*n diye kendimi muhasebeye çekerim.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce bir psikoloğa giderim insanın 1 milyon tl'sinin olması çok şaşırtıcı kafayı yemiş olabilirim ;)
00 Yorumla
+1 yılValla alabiliyosak senin gözleri alırdım :O O nedir öyle
12 Yorumla- +1 yıl
Benim gozlerimi alabilmen icin 2miyon tl lazim sende 1 var canım
- +1 yıl
Bence paha biçilemez. Gerçekten güzel gözlerin var, şaka bir yana bir şey almazdım sanırım bankaya yatırır faizi ile yaşardım
Kendi arabamı kendim alırdım. Zaten taş çatlasa 250-300'ünü harcarım araba için. Sonrasıyla hisse falan alabilirdim sanırım.
00 Yorumla
+1 yıl100 bin tlsini kenara koyar , geri kalan 900 ün hepsiyle ev alır kiraya verirdim.
02 Yorumla- +1 yıl
İyi yatirim
- +1 yıl
güncelleme Trabzonlu arıyomuş , al işte mütait olmak yerine , direk hazıra kondum :>)
+1 yılYatirim yapardim coguyla. bir de mercedes alirdim
03 Yorumla- +1 yıl
Mercedes alırsan paran kalmaz :D alırsın bir 97 model
- +1 yıl
Kalir ya niye kalmasin 100bin tl civarindan basliyo sifirlari :)
- +1 yıl
Ahhaahh 750 bin
1 mılyon tl az bu zamanda lüx bir araba 500 bın tl lux bır daıre 500 bın tl
eee ne kaldı paradan gerıye hıc bır sey.
1 mılyon tl oyle buyuk bır para degıl artık11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Ilk is izmire yerlesirim. Once bir sure izmirin ve hayatin tadini cikaririm hazir yaz gelmis bide tatil patlatirim sonra bakariz biseyler
11 Yorumla- +1 yıl
Gunluk yasayan bir arkadas ++++
+1 yıl2 apartman 2 araba gerisi de oraya buraya...
12 Yorumla- +1 yıl
2 apartman wow :D anca hakkariden alirsin o paraya iki apartman
- +1 yıl
sen öyle san egede o kadar pahalı değil. ben inşaat firmasında da çalıştım..
Zaman kaldiracini yasaticak gelirlere yatirim yapar kalaniyla muğla taraflarinda havuzlu yuksek çitleri olan bir evde ölmeyi beklerim :)
00 Yorumla
+1 yılMütahitliği kürtler devraldı canım artık aklında olsun bu güncellemen için. Parayı sevmem yanlış anlamayın değeri çok yoktur gözümde yani paraya tapan brisi deilim olsaydıda anneme babama villa alırdım o yter
00 Yorumla
+1 yılBabam da var o para ama buyutebiliyor nede harciyabilior ben ne anladim o isden bana yarari olmayan para olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu beyinlere zaten piyango çıkmasn. şu fikirlere bak çoğu ev alırım kiraya verrm faize verrm dior parayı öldürcekler :) ulan değerlendrmeyide bilmionzki:D
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yapalım? :D
+1 yıldaha 38000 km de bir tane 300 sel mercedes var. 70000 Euro istiyorlar onu satın alır geri kalanını yatırım yapardım :D
00 Yorumla
+1 yılYapacam ilk iş o paraların hepsiyle resim çekilirim.
Malüm bir kaç güne hiç olacak bir anısı kalsın :D00 Yorumla
+1 yılbir milyona müteahhit olunmaz çünkü. ben İstanbul'da iyi yerden dükkan alırım aylık 80000 liraya kiraya veririm 1 yılı geçmeden amorti eder
00 Yorumla
+1 yılTürkiyedeki Aselsan'a Bağıs Yapardım. Ülke Gelişsin biraz :D
02 Yorumla- +1 yıl
Aselsan 1milyonu ne yapsin akillim ya :D adamlar milyarlarla üretim yapiyor :D off safım
- +1 yıl
Biraz Katkım olsun nabak d:
hayat bir kere oynanan bir kumardır ben onu kaybettim ikinci defa oynayamam
01 Yorumla3 ev bir araba alırım evlerin birinde otururm 2 sini kiraya veririm
00 Yorumla
+1 yılStokçuluk yapar bir yılda parayı ikiye katlardım...
00 Yorumlaİlk önce okulumu değiştirirdim ve eğitim ve kariyer için harcardım birde eski sevgilimi aşagılamak icin -.-
00 YorumlaÇok çok büyük bir para değil, abartmaya gerek yok bence, bu gün en üst segment lüks bir araba bile 800 binlira civarında..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Araba alırdım villa yaptırırdım ya da hazır alırdım o anki psikolojime bağlı
02 Yorumla- +1 yıl
:D ev al ev
+1 yılbir araba çekerim , sonra dibine kadar alışveriş sjdlahfoahf
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi
Olunca düsünürüz olması düşük ihtimal. Dereyi görmeden paçayı sıvamam :)
02 Yorumla- +1 yıl
Brn sıvarım hayaldemi etmeyek
+1 yılParayı 1 senede 20 katı yaparım sanırım mutahitlik guzel fikir 😉 ya da şöyle geliri iyi olan bir sektore ortak olarak girerim fakire yardım yaparım yapılıcak şey çok
00 YorumlaVardı tukkan açtım işte 6aydır çaliyoz...
15 Yorumla- +1 yıl
Calma calis :D haram
- +1 yıl
Faize koyardim faizden gelen parayida faime koyardim 30 yasinda cekerdim
+1 yılsana verirdim bir daha sorma diye :D
13 Yorumla- +1 yıl
Vermezsinki :D
- +1 yıl
vermeyen arch'ı öpsünler :D
- +1 yıl
:D konya yolundayimdaki adam öpsun
Türkiyede ne kadar aç insan varsa karınlarını doyururdum..
00 Yorumlaben lazım :D yaparım iki tane site veririm evleri kiraya ohh :D
00 YorumlaGram Altina yatiririm bu dan 10 gun once 99tl idi grami bugün 103 :)
00 Yorumla800 bin ile yanımızdan bir daire geliyor artık 1 milyon değerli değil gibi
00 Yorumla
+1 yılbır suru mılyonlarım var da ne işe yaryo :)))
mütahip mi olsam ne :P00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa hayal kurmam. Biraz daha olgunca sorular sorun.
01 Yorumla- +1 yıl
Niye bir milyon liram olamazmi
+1 yılBankaya koyarım faiziyle geçinirim
22 Yorumla- +1 yıl
Hahahah :D kacpara gelirki faizden
- +1 yıl
yani tam olarak faiz değil de işte fon falan olur. Aylık 30bin getirse bana yeter.
olmasın, çünkü sapıtırım
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahah istemiyosan bana para yollaya bilirsin hesap no 689021 yapı kredi yatır :D
- Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılburadan aileme sesleniyorum, ne zaman yiiiicez la bu parayı
00 Yorumla Yarısı kadarı bende var ama buradayım hiçbirşey yaptığım yok :D
00 Yorumlagüzel bir ev, güzel bir araba ve iki güzel kızla takılırdım.
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat