Evet benciliz; aşkımız bile bizi mutlu ve coşkun hissettirdiği için değil mi ! Bir annenin çocuğunu koruyup kollaması onun iyiliğini düşündüğünden midir yoksa kendi içindeki şefkat hissini tatmin mi? Evet benciliz, hangimiz gökten yağan kar gibi ayaklar altında ezilse de dağların zirvesinde hüküm sürse de sonunda benliğinden sıyrılıp denizdeki bir damlacık oluverir ki? Hepimiz birer 'ene' değil miyiz ki?
Yaa dostum! Dünyada ne sevgi kalmış, ne gönül, ne hatır. Ama, önce kendini sorgula, İğneyi sana, Çuvaldızı da git şerefsiz dediğine batır. Dünyanın ahvalini sorma sen bana. İnsanoğlu ne yaparsa yapsın, ektiğini biçiyor, Bu dünya yüzyıllardır böyle gelmiş, böyle gidiyor. Adam sendecilik varken düzelmez bu dünya. Haksızlığı kınar, Aaaa! Farkında değilim der, biz de yaparız. Menfaat için kırk takla bile atarız. İşimize geleni anlar, gelmeyince salağa yatarız Yaa dostum! Dünyada ne sevgi kalmış, ne gönül, ne hatır. Ama, önce kendini sorgula, İğneyi sana, Çuvaldızı da git şerefsiz dediğine batır.
Duzen bunun uzerine kurulu oldugu icin herkes oyle davraniyor Sadece insanlar icin degil kardes kardese bile bu gozle bakmaya basladi Hayat ve insanlar gercekten gariplesti ve tuhaflasti hanimefendi..
Nefes almak bile bir çıkar faaliyeti. hala neyin peşindesiniz, ne bekliyorsunuz herkes pembe gözlük takıp el ele tutuşup hepimiz kardeşiz şarkılarımı çığırsınlar
Devir bunu gerektiriyo insanlarda hakli artik. Kim is telasi arasinda bilmem kac yillik atkadasini arayabiliyo ki anca isi dusunce hatirliyo dogal olarak