Her erkek kiskanc midir? Yani seviyorsa ve guven duyuyorsa da hala kiskanir mi bu durum hic gecmez mi ya?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Niye bılıyomusun cevremızde okadar serefsız karaktersız erkek varkı sevgılısı olan kızlara bıle yazıyorla hıc bır erkek sevgılısının baska kısılerle fazla muhttap olmasını ıstemez sevdıgı ınsanın herseyı olmak ıster erkekler buna sahıplenme duygusu dıyor kızlarda kıskanclık fakat erkek hıcbıseyıne karısmazsa bu seferde sevmıyor dıye duusnuyorlar ayrı bir ironi buda :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkıskanılacak durumda kıskanılır ama abartmayıda sevmiyorum. demek istediğim kızın tek istediği sensen başka bir erkeğin seninkine ilgi göstermesi neden umrunda olsun karşılık vermiyor sevmiyor onu hala nedir bu olay ya:)
En İyi Cevaplar
+1 yılkıskanç biri değilim, birlikte olduğum kızlar güvensizlik yaratacak hiçbir durumda bulunmadı ya da ben çok güvendim bilmiyorum. gereksiz kıskançlıkları sevmem. sen beni kıskanmıyorsun beni sevmiyorsun o zaman diye de çok dert işittim. kişilik meselesi biraz bence.
26 Yorumla
Soran+1 yılyok böyle daha iyi en azından yapmacık durmuyor
- +1 yıl
ben yalandan güveniyorum demem ki zaten. güvenmezsem, sevgimden emin olmazsam onunla bir ilişki yaşamam. çok da sevgililerin yalandan seni seviyorumcukların peşine düşmem. duygusal biri değilimdir tamamen mantığımla hareket ederim. ama dedim yok kişilik meselesi, benim hayat anlayışım bu.
Soran+1 yılsen hem mantıklı hem de duygusalsın aranılan erkek bulundu:D
- +1 yıl
o kadar emin olma. burçlara inanıyorsan eğer başak burcuyum ben başka söze gerek yok. ama gerçekten sevdiğim için yapamayacağım şey yoktur.
Soran+1 yılben de başak burcuyum:D ama burclara inanmam.
- +1 yıl
günlük fallar falan tamamen palavra zaten ama asıl yorumlamaya uyduğum çok nokta var.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Erkekler Ne Diyor
26
+1 yılSeven erkek kıskanır ama nerede duracağını bilmeli, hatunu da bile bile salak salak kıskandırmamalı. Elin adamına gider sarılırsan, ikinize birden uçar, sonra gidip demeyin yani aaaaa beni çok kıskanıyor bıktım kıskançlıktan diye.
00 Yorumla
+1 yılBen güvendiğim insani cok fazla kıskanmam şahsen , ama bazıları hastalık boyutunda her zaman kıskanır onlarla hayat gecirmek zor
11 Yorumla
Soran+1 yılYani neden kiskaniyorsun madem guvenin var asil soru bu bende oyle dusunuyorum
+1 yılgecmez kıskanclık sureklidir sevmese asıl umursamaz kıskanmaz ama anlayıssız bir kadın surekli onun kıskanacagı hareketleri yapmaya devam ederse ters teper erkek kıskanıp mal durumuna dusmektense yardan vazgecmeyi tercih eder
015 Yorumla
Soran+1 yılKadina guveniyorsa neden kiskanir
- +1 yıl
klişe olacak ama kadına güveniyodur dışarıya güvenmiyodur bu bir gerçek dışarda cok fazla p. ç var ve k. bakma kadınlar cogunu gormuyor erkekler fark eder bunları ve ondan dolayı korumacı tavır takınırlar sevgilisi yakınında olmayanlarsa uzaktan kıskanclık belli eder yeri gelince trip atarlar
Soran+1 yıltamam dediğini anlıyorum ama korumacı olsa ne olur olmasa ne olur sonucta kıskanclık yapılması için kadının da ilgi göstermesi gerekir kadının birsey yaptıgı yoksa karşı taraf ilgileniyorsa kıskançlık garip geliyor başkasının yaptığı şey ilişkiyi etkilememeli haksız mıyım?
- +1 yıl
ilişkiyi eetkilemez eyvallah ama erkek etkileme ihtimalini bile göz önünde bulundurur ondan dolayı ben gibi erkeklere zaten aşırı kontrolcü diyolar
Soran+1 yılahh ah
- +1 yıl
ah ah kine ah ah sen bide bana sor ah ne demekmiş ahh
Soran+1 yıllaf anlatamıyorum size iyi mi
- +1 yıl
anlamaya calısıyoruz ama malesef elimizden gelen bu
Soran+1 yılAmaam
Soran+1 yılAmann anlatmam artik
- +1 yıl
Valla su an benim durumumda feciyat hersey bitti galiba
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Bende diyorum asiri kiskancliktan oturu kaybettim yani once kendimi kaybettim soylememem gereken sozler sarf ettim sonrada sevdigim insani kaybettim
Soran+1 yılDiyorum anlatamıyorum kadınlar sevmez öyle bos kıskanclık yapan erkek
- +1 yıl
:// hersey bitti by saatten sonra hepsi ayni
+1 yılKıskancım. Hem de fazlasıyla.
Bana ait olacak herşeyiyle sevdiğim insan !
Benim de ona ait olduğum gibi.09 Yorumla
Soran+1 yılYa ait olun birsey demiyorum ama guveniyorsan ne diye bu kiskanclik bir aciklayin
- +1 yıl
Yav işte bunu anlamıyorsunuz. Biz sevdiğimiz insana guvenmedigimizden değil başka erkeklere guvenmedigimizden. Kızlar saf. Erkeğin ne düşündüğünü bilemez. Bir erkeği yine en iyi erkek bilir.
Soran+1 yılBak yanlış anlama ama belki sana saf olanlar denk gelmiştir bir kadın olarak siz erkeklerin ne düşündüğünüzü konuştuğunuz birkaç cümlenizden anlayabiliyoruz ve bazılarınız da bunu çok bariz belli ediyor ve anlamamazlıktan geliyoruz bunu bilerek yaptığımızı farzedin ki gerçekten durum böyle. bu durumu göz ardı etmezsek bile karşı tarafın yaptığı şey sizi neden ilgilendiriyor kadın da ona ilgi gösterirse anlarım ama sadece tek tarafın ilgisi varsa ve kadın karşılık vermiyorsa o kişiye karşı burada kıskançlık olmamalı senin kadınla işin var adamla değil haksız mıyım?
- +1 yıl
Kadınla isim var da o adam da o düşünce ve davranışlarıyla ona zarar verme ihtimali var ki bu oran yüksek bir oran. Sen kendin önlemini almalısın sonucu ne olursa olsun. Iyi de olsa kötü de olsa sen dikkat etmelisin. Ha iste bu konu da kadınlar rahat düşündüğü için önemsemiyor bu durumu.
Soran+1 yılhayır önemsiyorum tabiki benim erkek arkadaşıma bir kız baksa ya da asılsa benimki karşılık vermediği sürece kıskanmam karşılık verirse iş değişir. fark bu sadece. dediğini anlıyorum başkasının ilgisi tehlike yaratabilir ama burada güven devreye giriyor kadın istemediği sürece o ne kadar isterse istesin zorla duygularını mı değiştirecek yahu
- +1 yıl
Yav anlatamıyorum galiba. Erkek işte bildiğin gibi değil. Allem eder kullem eder kızın kanına girer. Ama kızın erkeğin kanına girmesi için ekstra çaba sarfetmesine herkes yok. Zaten hazırdır.
Soran+1 yıltamam etkileyebilir kızı ama kız sevgilisi olan oğlanı yeteri kadar sevmiyorsa. ikinci dediğine göre birşey yok zaten kız oğlanın aklını çelmiyor.
- +1 yıl
Yav niye inat ediyorsun ki? Ne olur yani kendimizi kötüye göre hazirlasak?
Soran+1 yılya iyiliğinizi düşünüyorum suçlu olduk iyi mi ne diye kendinizi yoruyosunuz? niye inat etimiyim kendini kötüye hazırlasan ne olacak? kız ya seni istiyodur ve baskasının oyununa gelmez ya da yeteri kadar sevmiyodur baska bir erkegin ona ilgi göstermesini fırsat bilir kosar gider ki bu durumda sen kurtulmus olursun onun için çabalamana gerek yok.
Ona güvenirim, güvenmezsem başlamam bir ilişkiye zaten ama şimdi biri baksa veya ne bileyim bir erkek çok samimi muhabbet etse onunla kıskanırım elbet dayanamam ki.
030 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ama biri baksa niye kıskanıyosunki kadın bakmıyor sonucta onun ilgisi yok
Soran+1 yılKarsındakinin ilgisi olması neyi degistirir diye sorayım o zaman :)
Soran+1 yıltamam sen göster yine ilgini zaten senin ilgini istiyor o da:) ama kadının ona karşı hiçbir ilgisi yoksa adam seninkine baksa ilgilense ne olur sonucta kadının ilgisini cekmeyecek
Soran+1 yıltamam da o dediğin senaryoda erkeğin sürekli sevgiline ya da eşine bakması neden kıskandırır seni kadın farkında bile değil belki:)
Soran+1 yılyani nasıl desem erkekler cekici buldugu icin kaybetme korkusu gibi birsey mi olusuyor
Soran+1 yılo cok sacma:D
Soran+1 yılSamimi olsa evet ama bir kadın bakıyorsa kıskanmam hasta gibi:D
Soran+1 yılAtıyorum bir kadın benim sevgilimi beğendi yüzüne baktı vücuduna baktı malum bölgesine falan herneyese süzdü etti kıskanmam ama kadına sinirlenirim.
Soran+1 yılDeğil. Kıskansan sen kadına ben de erkeğe sinirlenmiş olurduk. Biz bizim olana bakılmasını hazmedemiyoruz kıskançlık başka.
Soran+1 yılSevgilim oturup baksa o iş biter zaten :)
Soran+1 yılBen kıskanmam pek ya seninledir ya değildir
Soran+1 yılMaksat cinsiyetse kadın daha tehlikeli ama güven varsa farketmez
Soran+1 yılO konuda demistim aslında mantıklı düsünürsen anlarsın:D güvendiğimiz doğrudur çünkü güven veriyormuş gibi davranıyorsunuz bu bizim suçumuz değil sizin suçunuz :)
Soran+1 yılİşte sizin o tiplere bizim bu tipler denk gelirse akıllanırlar :D hangi konuda?
Soran+1 yılÖnüne gelene inanmazlar konuşmadan hissederler çoğu ama bir kısmımız duygulardan dolayı yanlış kişilere güvenirler hepsinden var aslında çok karışık değiliz:D
+1 yılBana göre seven erkek kıskanır abi.
Kıskanmanın sebebide güven eksikliği değil, sevgi fazlalığındandır.09 Yorumla
Soran+1 yılsen karşındaki kadının başkasını düşünmeyeceğine adının ramazan olduğu kadar eminsin hala kıskanır mısın?
- +1 yıl
Buna eminim o olay değil olay diğer erkekler zaten
Soran+1 yılhıı kadının aklını çelicekler?
- +1 yıl
Ondan değil yahu mesela gelir laf atar kıskanırım veyahut bakar süzer kıskanırım bunlar yani.
Soran+1 yılbak şunları bir cevaplarsan anlıycaksın demek istediğimi.
1. kızın hislerimi bu erkegin mi?
2. senin icin önemli olan hangisinin hisleri?- +1 yıl
1. Cevabım kızla alakası yok erkekle ama bizde koruma iç güdüsü var bir an kıskanıp hemen koruma içgüdüsüne geçebiliyoruz.
2. ise önemi tabi kızın için ama ben şöyle düşünüyorum bir erkek sevdiğim bı kıza süzer ona laf atar bir tepki verirse ister istemez kıskanır korurum. Hani bu benim elimde değil anlatabildim mi.
Soran+1 yılallah allah:D bak mantıklı olarak düşünüyorum 1de hisler erkeğin 2de önemli olan kızın hissi. e bu durumda erkek seni ilgilendirmiyor kızı da ilgilendirmiyor niye kanser ediyosun kendini bos yere kimse sana birini korumaya calıs demiyor hatta korunacak birsey yok ortada fazla takıntı yapıyorsunuz anlayamıyoruz sizleri:D
- +1 yıl
Neyse ki sevgili değiliz :D
Soran+1 yılneyse ki:D
Dişisini kıskanmayan tek hayvan Domuzdur. Gerisini sen düşün
17 Yorumla
Soran+1 yılkıskanılacak birşey varsa kıskanır ama erkekler biraz abartıyor
Soran+1 yılbak kardeşim kadınlarda da var bu sapık ruhlulardan sevgilisi olanlara bile asılıyorlar ona lafım yok dogrudur. ama burdaki bizi ilgilendiren durum ne biliyor musun bizim kızın/oğlanın ona karşılık vermesi. vermiyorsa bos kuruntu hem karsındakini sıkıyorsun hem de sen kanser oluyorsun ne gerek var:D
Soran+1 yılduyguya engel olmak kişinin elinde kendinize söz geçiremiyor musunuz
Soran+1 yılbu arada güven kaybetme duygusunu yok eder
erkeklerın kıskanç olması farz gibi bişiydir bence kıskanmıyorsa yeteri kaar değer vermiyordur bence... Yani evet her erkek kıskanır kıskanmalıdır bunun dereceleri değişebilir yani...
02 Yorumla
Soran+1 yılaz derecede olabilir herkes için ama güven varsa hala kıskanmak hastalık gibi birşey
Kiskançlık olur güvense de olur. Bazıları abartıyo mk onlar başka
06 Yorumla
Soran+1 yılgüvense neden olsun ki diycem erkeklere güven yok diyeceksin ben de soruyorum sana öyleyse zorla aklını çelecek değiller ya kadın seni seviyor işte belli daha ne kıskançlığı bu tüm ilgi sendeyse hala nedir bu gerginlik diğer erkekler ne yaparsa yapsın sensin onun istediği
Soran+1 yılolay neymis peki
Soran+1 yılbaskasına gülümsemeyi anlıyorum tamam. ilkinde niye kıskanıyor kız cocuga karsı birsey hissetmiyor anlamadıgımda bu. 3. sahısların yaptıgını kıskanıyorsunuz
+1 yılkıskanmayana erkek mi denir? onun kuşu ötmüyordur muuhtemelen
08 Yorumla
Soran+1 yılkıskanmakla bunun ne ilgisi var güveniyordur karşısındakine ve kıskanmaz
- +1 yıl
tabiki bende güvenirim ona güvenmekte sorun yok... ama elini sallasan şerefsiz namussuza çarpıyor ben elin itine güvenmiyom yoksa birlikte olduğum kişiye güveenmesem yanında olmam zaten
Soran+1 yılSeninkinin niyeti yoksa elin namussuzuna bk yemek duser:D
- +1 yıl
peki kaç kız tecavüze uğramayı kendi niyetiyle yapıyor? ve ya tacize?
Soran+1 yılOnlardan bahsetmiyorum her zaman heryerde olacak birsey degil zaten onlar ve de bunun icin erkek kiskanmaz zaten o baska bir durumdur
- +1 yıl
Valla dedigim gibi ben kiskanirim.. kiskanmayan erkek zaten sevmiyordur
Soran+1 yılAllah allah
- +1 yıl
neyse sen kıskanmayan erkeklerle yola devam et boş ver benim dediklerimi zaten kendi adıma konuşuyorum...
+1 yılBazıları gevşek olabiliyor. Her erkek diyemeyiz bu yüzden.
07 Yorumla
Soran+1 yılAnladim ama gevseklik degil olmasi gereken bu
- +1 yıl
Olması gereken ne? Kıskanmamak mı?
Soran+1 yılGuven varda evet
- +1 yıl
Güven. Güvenle alakası olduğunu düşünmüyorum. Hani benim olana başkasının bakmasını bile istemiyorum o kadar. Saçma geliyor.
Soran+1 yılSenin olan senin sen de onunsun buna diyecek birsey yok bu durumda kiskanmak sacma birbirinizi biliyorsunuz cunku
- +1 yıl
Yanındaki eşin veya sevgiline bir kız baksa hoşuna mı gider?
Soran+1 yılhoş değil tabi ki! ama benimki karşılık vermediği sürece kıskançlık yapmam.
+1 yılHayir gecmicek gecmez de. Biz sevgilimize guveniriz ama erkeklere asla
014 Yorumla
Soran+1 yıldilimde tüy bitti hala anlatamıyorum arkadaşım erkeklere güvenme de ne olacak zorla kızın aklını mı çelicekler?
- +1 yıl
Erkekleri yeterince tanimiyorsun.
Soran+1 yıltanıyorum yeterince olmasada tanıyorum. ama kızın tek ilgisi sendeyse nedir bu kuruntu
- +1 yıl
Ilgisi tek bensem diger erkeklerle ne isi varki?
Soran+1 yılillaki konusma oluyor sen sevgilini seviyorsun diye diger arkadaslarınla konusmuyor musun?
- +1 yıl
Bütün kızlari silerim.
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Bana bir kisi yeter :))
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Diger kizlar nabarsa yapsin bir tane kiz yeter :))
Soran+1 yılgüzel düsünce ama mecbur oldugun zamanlar olur konusucak edicek illa her gordugun kadından da kacacak degilsin ya
- +1 yıl
Iki ablam var canim benim kizlara gerek yok.
Soran+1 yılanladım tamam:D
- +1 yıl
Ya ne sandin :D
+1 yılTabikide kıskanırım. Illa kiskancam yani. Gerekirse kundaktaki bebekten bile kıskanırım
07 Yorumla
Soran+1 yılIste nedenn nedenn
- +1 yıl
Guvensemde kıskanırım. Yapımız bu
Soran+1 yılSen karsindakinin baskasiyla bir isi olmayacagi eminsen ne diye kiskanirsin?
- +1 yıl
Haydaa. Ben kendisine güvenirim. Etraftakiler guvenilir mi sanki. Biri asılcak bakcak normal mi
Soran+1 yılbak asılsa senin sevdiğin kişi karşılık mı verecek?
- +1 yıl
Kızım saçma sapan konuşma. Erkegin içinden geceni bilmezsiniz siz. Uzatma konuyuda. Seven erkek kıskanır
Soran+1 yılgerçekten ne geçtiğini merak ediyorum garip kuruntularınız var
Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. ben kıskanmam, umursamam bile
10 Yorumlagerçekten seven kıskanır, çok kıskanır
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyden kiskanir guveniyorsa
Soran+1 yılBen guveniyorsam cok kiskanmam onyuzden anlamiyorum neden me peki guvenle alakasiz diyorsun ben de bunu anlamiyorum
hatunuma bakanın gözünü oyarım
013 Yorumla
Soran+1 yılbak ya. ona bakandan size ne kardeşim ne diye boşuna geriliyorsun kadın karşılık vermeyecekse? önemli olan kadının hisleri değil mi size ne elalemin adamından?
Soran+1 yılTamamda bakti ve gitti sadece e noldu kadin umursamiyorsa?
Soran+1 yılSenin icin önemli olan kadın mı adam mı?
Soran+1 yılDemek ki adamla iliskin var
Soran+1 yılYa güzel kardesim ne hissediyosun o anda niye bu kadar kıskanıyosunki adamla krndini kıyasla sen her yönden üstünsen digerinden bosuna ne düsünüyosunda sıkıyosun kendini:D
- +1 yıl
bak bakmasına izin verirsen sonra başka hareketlerde yapar
bak başımdan geçen olay kız arkadaşımla İstanbul'da vapurla avrupa yakasına geçiyoruz hafif tartıştık ondan dolayı sırtı bana dönük salağın birisi kız arkadaşıma bakıp duruyor en son döndüm hayırdır birader ne bakıyon dedim oda diklendi atacaktım vapurdan bakmazsa böyle olaylar yaşanmaz mesela izin verirsem daha farklıda gelişebilir olaylar
Bakan cezasını çeker Ona sadece ben bakarım
Soran+1 yılYok ya abartıyorsun ne olacak sevgilisinin yanında kıza mı asılacak
Soran+1 yılevet benim:D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDozunu kaçırmamalı asla
016 Yorumla
Soran+1 yılGuven varsa sikinti ne peki
- +1 yıl
Koruma iç güdüsü
Soran+1 yılNeyden koruyacaklar ahahah:D
- +1 yıl
Çok fazla artniyetli insan var
Fakat bazı erkekler de sırf seviyormuş gibi gözükmek için işi hıyarlığa döküyorlar
Soran+1 yıldogrudur ve bana yapmacık geliyor bu durum
- +1 yıl
O zaman ayrıl
Er ya da geç mutsuz olacaksın çünkü
Soran+1 yılayrılsam ne olacak hepiniz bu durumdasınız diğeri de aynı şekilde olmayacak mı
- +1 yıl
Tüm erkekler böyle değil
Soran+1 yıliki üç tane çıkar işte onlarıda kapıyorlar hemen
- +1 yıl
Yo tam tersine öyle erkekler tercih edilmiyor
Kusura bakma ama bu kız milleti tutturmuş maço erkek maço erkek
Nerde böyle öküz var onlara hayranlık duyuyorlar
Soran+1 yılsevmem
- +1 yıl
diyosun?
Soran+1 yıliki kere mi söylemeliyim
- +1 yıl
evet
ama bana değil
kendine
;)
Soran+1 yılkendim biliyorum söylemeye gerek yok :D
- +1 yıl
peki
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevsem de güvensem de kıskanırım. Sınırım yoktur.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevsen tamam da guven varsa ne kiskanmasi bu ne bicim is
Soran+1 yılanlarım anlat hele
+1 yılsevmekle alakası yok yanımdaki her kızı kıskanırım
00 YorumlaSevnediğim birini kıskanmam sadece
09 Yorumla
Soran+1 yılGuvensen de mi kiskanirsin sevdigin kisiyi
Soran+1 yılEtraf niye onemli onun yapacagi sey etrafa mi bagli
Soran+1 yılBak kiskanman icin senin kiskandigin kadinin birsey yapmasi gerek ya da birini hos bulmasi gerekir ama baskasinin ona boyle birsey yapmasi onun hisleriyle olan bisey degil anlatabildim mi?
Soran+1 yılhisler niye değişsin güven boşuna mı var
Soran+1 yılgüven varsa diye sorumu soruyorum güvenmeyeceksin diyosun:D niye şikayet ediyim
+1 yılkıskanmayacak kadar geniş bir erkek olamaz :P
03 Yorumla
Soran+1 yılkıskanılacak birşey varsa kıskanır ama erkekler abartıyor
- +1 yıl
konuşma la artiz cevap veriyo bide elinin hamuruyla
Soran+1 yıltamam amca sen nasıl istersen
+1 yıldeğişmez eğer gerçekten erkeks kısknır
00 YorumlaHayir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Her erkek kıskanır
01 Yorumla
Soran+1 yılGuven varsa niye
+1 yılseven kıskanır...
07 Yorumla
Soran+1 yılGuven bosuna mi
- +1 yıl
şüpheli hareketler güveni zedeliyor...
Soran+1 yılNe gibi hareketler zedelesinki guven varsa
- +1 yıl
erkeklerle takıldın mı konuştun mu o güven zaman ile kayboluyor...
Soran+1 yılBu guven kiracak birsey degil konuscagin zaman konusuyorsun mecbur kaldiginda yanlis maksatla konusmadigin surece
- +1 yıl
hangi niyetle olursa olsun...
ister aşk olsun ister başka bir şey güveni zedeliyor...
Soran+1 yılsen baska bir kadınla konusmuyor musun?
duruma bağlı
00 Yorumla
Daha fazla(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026