Kızlar açık giyip gezerken temiz oluyorlar biz bakınca mı abaza oluyoruz?
Bence açık giyinen kızlar erkeklerden çok daha fazla sapık abazadır.
Bence açık giyinen kızlar erkeklerden çok daha fazla sapık abazadır.
Gidin başka gelişmiş ülkelere istersen çıplak dolaş kafasını kaldırıp bakmaz çünkü o senin özel alanın sen başka bir bireysin seni gözleriyle taciz etmeye hakkı yok aynı durumda kendiside bunu yaşamak istemez bizde nedense sürekli bir kadınları bastırma erkekleri kışkırtma durumu var sağlıklı bir diyolog bu düşünce ve davranıstaki arkadaslarla gerçekleşmez. He bide hava sıcaksa kimse bir insandan baygınlık geçirticek derecede kapalı giyinmesini bekleyemez herhalde o ne öyle erkelerde tshirtünü çıkarıp dolaşmasın atlet giymesin kapri giymesin ozaman ayıp... Biraz kendimize hakim olup karşımızdakininde bir birey olduğunu ve özel alana saygı duymamız gerektiğini aklımızdan çıkarmayalım.
Bir erkeğin seni tahrik edecek şekilde giyinmesi Yasaktır. İnsani yasaktır. Toplum yasağı.
Bir bayanında beni tahrik edecek şekilde giyinmesi Yasaktır. İnsan ve toplum yasağıdır.
Geçen gün çarşıda gezerken bir bayan kot pantolonu öyle bir giymiş ki yürüdüğü yerdeki bayanlar bile bakıyordu. Oha diyen bile vardı bayanlardan. Yani toplumsal yasaktır insanları kışkırtacak giysiler giymesi. Bayanları ezmiyorum bayanlar bizi eziyor ona tepki veriyorum.
Ben kendimi neden durdurayım o beni tahrik edecek giysiler giymesin.
Bayanların erkekleri ezdiğini düşünmüyorum hatta tam tersi bir durum söz konusu aslında. Mühim olan şey insan olmaktır kadın ya da erkek değil. Hepimizin duyguları, hormonları var ama bunu irade altında tutmak art niyet beslememekte gene bizim elimizde. Zaten erkekler bakmazsa ilgi çekmek isteyen kadınlarda bukadar show yapmaz. Sen ben kendimi neden durdurıyım dersen o kadında aynısını söyler aman o bakıcak diye ben nıye kendı tarzımdan ödün veriyim der. Karşılıklı saygı ilişkisidir bu. Bunu sen içinde sağlarsan başkaları umrunda olmaz yanından geçen silüetlere dönüşür sende muhattap olduğun insanlarla nasıl istiyosan öyle yasarsın.
Sen bayansın diye böyle diyosun.
Bayanlar erkekler eziyor. Hemde çok!
İşte ben bakmıcam ona oda düzgünce giyinicek karşılıklı olucak. Ama kadın ben kendimden ödün vermeyim kafama göre davranıyım ama erkekler kendilerini durdursun derse bu haksızlık olur.
Anladın mı?
Her iki tarafta birbirine saygılı olucak kızlar düzgün giyincek erkekler de bakmıcak.
Ama kızlar düzgün giyinmezse erkekler de bakar.
Kızlar açık giyinip gezerken sorun yokk ama erkek bakınca abaza sapık diyosunuz kızlar sapık olmuyo mu açık giyinince! :)
Olmuyor yobaz
sen kimsenin özgürlüğüne karışamazsın. belki o kız o şekilde rahat ediyor. belki de kendine güzel görünmek istiyor ve güzel göründüğünü düşündüğünde de mutlu oluyor. bu senin ona abaza gibi gözünü dikip bakabileceğin anlamına gelmez. milleti rahatsız etmeye ne hakkın var? hem sanane kızın ne giydiğinden?
Bende bakınca kendimi güzel hissediyorum belki? Kimse benim nereye bakacağıma karışamaz.
Bakınca mutlu oluyorum?
Sen bakmaya abaza bakışı diyosun ama açık giyinmeye abaza giyinişi demiyorsun.
Torpil yapma adaletli ol açık giyinen bir kız abaza gibi giyinmiştir.
Tahrik edici olup erkeklerin duygularını karıştırmana ne hakkınız var?
Hem sizene benim nereye baktığımdan? Hormon bezlerim salgılıyor değil mi bu benim doğamda var sizin için kendi doğamdan mi vazgeçeyim?
bakınca kendimi güzel hissediyorum diye bir saçmalık yok. millete aç aç bakmak için kendince bahaneler uydurma. kimse senin nereye baktığına karışamaz ama baktığın kişi bir kızsa işte o kız nereye baktığına karışabilir. sana bakıyorum ama sen buna karışamazsın diye bir mantık yok. abaza giyinişi diye bir şey yok siz istediğiniz gibi şortlar giyip gezebilirken sıcak bir yerde bir kız şort giyip rahat rahat gezemez mi? gezebilir. ayrıca bu benim doğam diyorsun. senin doğan gereği biraz çekim olabilir ama abaza bir pislik gibi gözünü dikip bakmak senin elinde. tahrik olmak diyorsun. hayvan gibi bakıp aklından iğrenç fanteziler kurarsan tabi tahrik olursun. bu senin hayvanlığın. ben şu yaşıma kadar hiçbir zaman açık giyinmedim şort tayt vs. hiç dışarıda giymedim çünkü ben kendimi öyle rahat hissetmiyorum. ama kendini öyle rahat hissedenler olup öyle giyinenler olabilir ve senin gibi hayvanların böyle kızları rahatsız etmeye hakkı YOK! hiçbir şekilde kendine pay çıkarma.
Bakınca kendimi güzel hissediyorum bilimsel olarak hormonlarım salgılıyor ve bu bana tat güzel hisler veriyor. :)
Yani öyle bir şey var kafana göre yok deme.
Beni tahrik edecek şekilde giyindiyse benim aç bakışlarıma maruz kalmak zorundadır.
Bu nasıl bir ahlaksızlık?
Ben doğam gereği ve Sağlıklı birey erkek olmamın sağladığı cinsel türdülerimden utanacağım ve ''Hayvan'' sıfatına bürüneceğim ama karşımda beni tahrik eden kız rahat olacak ve o temiz haklı bir insan olacak öyle mi? yuhhh...
Ben asla hayvan değilim düzgün konuş. Sağlıklı bireyim ve açık giyenin birisine karşı fantezi de kurarım. Sen benim fantezime karışamazsın asla. Beni tahrik etme ki sana bakmayım. ;)
beni tahrik etme ki sana bakmayayım değil hayvan gibi bakma ki tahrik olma peki damacana ördek ne yaptı da bu ülkenin insanları tahrik oldu ona bakarsan o kadar aç o kadar iğrenç bir erkek topluluğu var ki uçan kuşa tahrik oluyorsunuz. çok yanlış ve iğrenç zihniyettesin ve sen abazalığı savunan bir insansın. kusura bakma ama sana hayvandan başka bir sıfatı yakıştıramıyorum. sizin pis bakışlarınız yüzünden rahatından vaz mı geçmeli bir kız? niye zor durumda bırakıyorsunuz? niye biz de sizler gibi rahat olamıyoruz? buna hakkımız var ama biz bu hakkımızı kullanırken sizin tahrik oluyoruz bahanesiyle gözlerinizi dikip bakmaya rahatsız etmeye hakkınız yok. bu ülkede senin gibiler yüzünden insan otobüse tek binemiyor! tek başına dışarı çıkamıyor! istediğini giyemiyor! çünkü bunları yaptığında rahatsız etmeyi hak olarak gören senin gibi iğrenç insanlar var ve buna HAKKINIZ YOK! BAKMA TAHRİK OLMA! işte bu kadar basit
Kızlar da bile bile sevgilisiyle birlikte olup kürtaş yaptırıyorlar. Kendilerini eşşeklere yaptırıyorlar.
Havuc salatalık muz hiç girmiyorum oralara.
BU ÜLKEDE KIZLAR KENDİLERİNİ PARA İLE SATIYOR. Bildiğin kendi rızası il o... oluyorlar :) .
Kızlar çok mu edepli?
Seç açık gezersen bende bakarım. Eğer benim tahrik olacağımı bile bile giyiniyorsan öyle sen hayvansın demektir ve sapık abazanın tekisin demektir.
Asıl abazalığı siz savunuyosunuz sokaklarda yarı çıplak gezmeyi savunuyosunuz.
Edepli giyinmek dururken beni tahrik edercesine giyinirsen sen sapıksın ve suçlu sensin ben insanım hormonlarımı durduramam. Bakma diyorsun ama neden karşımda kıvırtıosun ln biraz edepli olsanız ölcek misiniz?
öncelikle çok seviyesiz ve edepsizce konuşuyorsun. senin gibi iğrenç konuşan bir insana sabaha kadar bir şey anlatsan da kafasına girmez zaten. çünkü daha söylediklerimi anlamaya yetecek bir kapasiten bile yok. daha ne söylediğimi ne demek istediğimi bile anlamıyorsun. senin gibi geri kafalılar oldukça bu ülke ilerlemeyecek. sen kendine bakmak için hak çıkaran ve bunu rahatlıkla söyleyebilecek kadar hem iğrenç hemde edepsiz bir insansın. daha fazla senin gibi biriyle muhattap olmak istemiyorum. seviyesiz. gitte kendi seviyendeki abazalarla konuş bu konuları. biraz utancın olsun biraz yüzün kızarsın. milletin orasına burasına bakmayı hak gören bir insana ne anlatıyorsam bende. pardon insan dedim o da yanlış oldu!
Ben seni anlıyorum fakat sen beni anlamıyorsun. Ve hala diretiyorsun.
Erkekleri ezdiğiniz yetmedi mi? Bakmasın etmesin bakarsa sapık abaza hayvan öküz!!!
Ama sen yarı çıplak gezmen normal rahatlık güzel bişey dimi!!! .
Yuh size. Sen insan mısın şimdi adaletsiz.
benim insanlığımı sorgulayabilecek son kişi bile değilsin. seninle daha fazla muhattap olmak istemiyorum çünkü düşük olan seviyeni gittikçe daha da düşürüyorsun. bu düşünce tarzında birinden beklenileceği gibisin. bir şey yazma çünkü bundan sonra benden cevap alamayacaksın.
İnan cevap verip vermemen hiç umrumda değil :)
Bir gün kocan olucak ve erkek çocuğun olursa kocanı çarşıya tek başına gönderemediğin zaman kıskanclıktan o zaman anlıcaksın ve mecbur kalıp gönderdiğinde istemsizce soğuduğunda anlıcaksın demek istediklerimi. Erkek çocuğun olursa tek başına okula çarşıya gönderirken aklına cinselliği ile ilgili geldiğinde korkacaksın işte o zaman anlarım seni özgürlüğü rahatlığı.
Şimdi gidebilirsin. Umarım kocan çarşıda ''Rahat'' giyinen kızlara bakmaz tabi kocan erkekse bakıcaktır ve umarım sen bunu hazmedersin ama neyse :) .
Adam olan karısı varken başka kadına bakmaz her erkeği kendin gibi abaza mı sandın?
Aynen ya güzelce rahat giyinmiyorum bu pislik herifler yüzünden
Haklısın bu ulkedeki kız ve kadın profılınde adalet aramayacaksın tramvaylarda oturacak yer bulamıyoruz bunlar yuzunden bayanlara yer vermiş biz patlıcanmıyız onlar canda ayakta dursa nolur biz durunca öluyormuyuz abartılı bir saygı duyma var saçma bence ben yer vermem şahsen banane ayakta dikilsin
Sen şort--atlet giyerken sorun yokta
Kızlar açık giyinince mi abaza oluyorsun
Herkesin kendi özgürlüğü var kin nasıl giyinirse giyinsin
Ama bazı kızlar gerçektende fazla açık ve dekolteli giyiniyorlar
Ben sokak ortasında şort ve atletle gezmiyorum. Onlar plajda giyinilir. Orada giyiyorlar zaten.
Ama meydanlarda öyle giyiyorlar. Ben rahatsız oluyorum. Plaj değil çarşı.
Bir erkeğin hormonlarıyla dalga geçilmez.
Cevap
9Cevap
Bakma kardeşim istediğini giysin millet neden bakıyorsun özgür ülke de değil miyiz. Sende az insan ol bacın yerine koy insanları. Nefsine hakim ol. Onlar cok haklı demiyorum. Giyiyorlar giymek istiyorlar. Şahsen ben giymem bu ladar cinayet tecavüz olan bir sapık ülke de.
Neden mi bakıyorum? Özgür ülke değil mi bakarım ben özgürüm. Bakmamı istemiyorsa giymesin.
Ben yarı çıplak gezmiyorsam sende gezmeyeceksin.
Kadın olsan sende açık giyinirdin
Isteyen istedigi gibi rahat sekilde giyer bu ozgur bir davranis evet kimi kizlar baksin diye giyor kimileri cok cok abartiyor ama bizim gibi standart olarak giyende var yani yazin sort giyoruz okuz gibi bakiyorlar o bakmasin diye biz mi vazgececgz giyim tarzimzdan kendimizden burada o sortu etegi giyip cikmak degil hayvan gibi bakmak kisiliksizlik
Benim nereye bakacağıma kimse karışamaz. Burası özgür bir ülkeyse eğer.
Eğer bir erkeği tahrik edecek şekilde giyinirsen sen sapıksın demektir.
Vee ne egolusun yuh sen şort giyinip vucudunu rahatca sergile diye ben gözümü mü kaçıracağım? :D
Valla bakarım kimse de karışamaz. Ve asıl hayvan sizsiniz bence.
Karakterli olan düzgün giyinir tahrik edici giyinmez
Karakterli olan ne olursa olsun bakmaz nefsine de hakim olur bunu da unutma.
Niye kızlar çok mu karaktersiz ki öyle açık geziyorlar?
Niye kendimi zor durumda bırakayım bakmak istiyorsam bakarım.
Kız karakterli olsun da edepli giyinsin.
Sana laf anlatilmaz o yuzden hic bir sey demeyecegim he deyip geciyorum
Çünkü siz hep tek taraflı bakıyorsunuz. Yazık size inş. tecavüze uğrarsınız öyle açık giyinenler :)
l*n serefsiz ne halt biliyorsunda konusuyorsun kullandgn hitaba bak l. n sizin p. csiniz diye istedgmz gibi giyemeyecegz mi at kafa allahim senin cocugundan buldursun sana tamam mi ! Saygi çerçevesi icinde konusmayi ogren once tecavze ugrarmisiz tek tarafmis l*n tek tarafli kim dusunuyor az bir saksini calistir da dusun o dediginide allahim evladindan bacindan yasatsin sana dicem o aciyi bilmez anlamazsn da cunku sen o serefsizler gibi bir karaktersizsin.
he tabi tabi sen yarı çıplak dolaş sonra bana bakma de. Sen rahat olcaksın diye ben neden kendimi kısıtlayım asıl o hakaretler sizsiniz.
Bir erkek duygularını bilmeden o duygular hakkında konuşma.
Gereksiz insan ben ne demism iyi oku yazdiklarmi. Kimi kizlar evet biri baksin diye giyiyor oyleleri zaten kendni belli ediyor sokakta yururken ama onlar gibi olmayanlar da var yazin ortasinda sort giyip cikmis ne var buna sen bakarsan okuz gibi sen kisiliksizsindir cunku ozgur bir toplumsa isteyen istedgi gbi gezebilir ama egerki norml bir bakis degilde okuz gibi bakip laf atanlardansa orda tek p. c o bakandir ve etek giyiyoruz sort giyiyoruz diye de erkeklwrn adilgni cekmk zrnda deglz erkek egmnlgi diye birsy yoktur kullandgn hitaplara dikkat et o dedgnle mazlumn ahini alip ilerde ne belli bacindan cocugundan cikmayacagi
Ya rahat oluyo diye tayt giyiyosunuz tamam ama çarşıda en fazla 1-2 saat geziyosunzu normal kıyafet giyip gezseniz 1-2 saat rahat olmasanız ölür müsünüz?
Siz var ya rahatlığınız için nice yuvaları yıkıyosunuz çok evli erkek tanıyorum sizler gibiler yüzünden yuvası yıkılan karısıyla çocuğuyla arası bozulan. Bir erkeğin hormonlarıyla oyun oynayamazsın.
yazın kapri tarzı giyersin anlarız ama tahrik edecek kadar açık gezersen ona karşıyız.
Git plajlarda bikini ile gez bizenee ama meydanlarda öyle gezme işinde gücünde olan insanları etkileme.
Yok ya sabit fikirli birine bisey anlatmak harbiden zormus sen git once karsindakiyle konusmayi ogren . Ikincisi anlamadgn bu senin herkesi bir tutuyorsun ben oyle giyinip baska amacla dolasanlar davar dedim bunlar zaten o evli erkekleri de etkilemek icin giyen ama herkeste oyle bir niyet dusunce yok ve burada erkeklerde masum degil iradene sahip cikamayip serefszlk yapiyorsan baskasna suc bulmayacaksn herkesi birde tutmayacaksn
Umarım baban kocan erkek evladın çarşıya sokağa çıktıklarında iradelerine sahip olurlar ki erkeklerse bu çok zor olacaktır.
Kocanı sokağa çarşıya çıkartta görelimmm özgürlük neymiş ahhaa :D
Senin gibi kafaya bisey anlatilmaz anlaman beklenmez
Sen çok anlayışlısın cidden :D
Diyorum ki bir insan doğasını yapması sapıklık abazalık değildir.
Onu insan dogasi olarak dusunmek sapiklik abazalik. Irade nedir bir bak arastir
İrademi zorluyosunuz işte. Siz rahat olacaksınız diye ben kendi erkekliğimi sınırlıcam kendi isteklerimi iradem ile kapatıcam hatta kendimden de utanayım mı? Bu kadar da karaktersiz olunmaz bee erkeği ezmeyin yeter.
malesef saygı duyamadığım bir zihniyet. küfür edincede dişiyakarışı çok terbiyesiz diyorlar ama senin gibileri ile diyaloğa girilmez ki sen anca bundan anlarsın
Hakkımı aradığım için kimse beni suçlayamaz.
Senin saygı duyup duymaman umrumda değil. ve yapamayacağın küfürler söyleme.
Katılıyorum bir kız olarak. herkes kendinden sorumludur. Açana ben bile bakarım. istemiorsan bakmalarını açmayacaksınız kzlar.
Aynen kardeşim. Akıllı düşünen bir sen varsın şurda
Or*spu lezbiyen a*k
Biz sıcakta şortla gezerken neden onlar pantolonla gezsin yazık değil mi_
edepli giyinebilirler.
Gögüst dekoltesi bırakıp taytı giyip vucud hattını belli eden birisini savunma. Eşortman giysin tayt giyse bile üstüne uzun tşrt giysin kapatsın süper olur :D ben onlardan daha iyi biliorm :D
Helal bee 👏 Yarı çıplak sokakta gezerler sonra da vay efendimm bana bakmasınlar yok öyle bir dünya madem sen çıplak gezerken özgürsün erkeklerde şu bakma konusunda özgür 😏 Açık-kapalı ayrımı yapmıyorum bu arada o kadar çok tesettürlü tanıorum ki açıklardan bin beter açık olabilirsin saygı duyarım ama o aradaki ölçü önemlii 😊😊
Kapalı kadınlar ona buna veriyor diye bende onlara bakayım o zaman? Sapıklığıma hep bir kılıf uydurayım
Son zamanlarda bir tayttir gydiyor. Evde giyilen bisi artik sklmadan utanmadan skkta gyiliyor. Anlam veremex oldum pantoloun etegn suyumu cikti. Birde herseyini gosteriuor. Donup bakoncada erkekler abaza. Kizlar giyibce sorun yok.
poposunun şeklini camdan bakıp şekillendirmeye çalışan kızları biliyorum onlar sapık değil de biz sapık oluyoruz :D
Erkek bakarsa hayvan derler kız yarı çıplak gezince modern ahaha :D
Tecavüz et istersen tahrik oldun sonuçta
Açik giyinen bakilmayi kabullenmistir ki zaten. Bu bakmak illa kotu anlamda degil yanlis anlasilmasin. Alimli giyilmistir bakilir yani.
Rahatlık için giymiş :D Çarşıda toplasan 1-2 saat gezicek ondan tayt giyiyolar :D
aynen hem erkeklerin dikkatini çekilsin diye giyiniliyo sonrada bana baktı falan filan millete iftira :D
Zaten erkekleri bakmasi icin giyorlar bakmak normal ama okuz gibi bakarsan rahatsiz etmis olursun
Gizli gizli mi bakalım ahahah :D gizli sapıksın
Kızlara açık giyinin ama dekolteyi abartmayın pantolonuzu ölcülü sıktırın desene?
Ne kadar çok açık giyinirse o denli çok bakarım. Ve sen karışamazsın.
Soran sen tam bir or*spu çocuğusun umarım annen tecavüze uğrar açık giyindi diye
Bence erkekler kizlari tahrik edecek kiyafet giyemez😂😂😂
Bence de sokakta ben tşörtümü çıkartıp kaslı biçimde yürüsem şikayet eden çok kişi olur ama kız askılı giyip gögsünün yarısından çoğu görülür şekilde yürüyünce normal bakılıyor :D Adaletsizlikkkkk
İşte yani siz bizi tahrik edemiyeceginiz icin bize karismayiiin😂😂😂
Bir bayanı tahrik edebilirim istersem ;)
Ben olmam : ;)
Doğru erkeklerin zaafını bildikleri halde böyle giyiniyolar
Belki ben kapalı kadınları çekici buluyorum? Onları rahatsız edici bir şekilde bakıcam tahrik oluyom napam
aynen öyle oluyor dostum
Kimse benim nereye bakacağıma karışamaz. Bakışımdan rahatsızsa giymesin.
A*mına bakarsan karışırız bende senin bacına bakayım
Mantıklı.
Teşekkür ederim
Ama bazı kızlar öyle giyerek kendini rahat hissediyor. Erkeklerin bakmasınıda istemiyor. Erkekte ekndini biraz tutsun. Ama erkek milleti diyip geçiyorum :)
Sence bu adaletli mi?
Erkekler de kızların öyle giyinmesini istemiyor.
Bizde bakınca kendimizi rahat ve daha iyi hissediyoruz. :) Kimse bize karışamaz.
Kız kendini rahat hissedecek diye ben kendi gözlerimi kapatacağım öyle mi? :) Yok canım öyle bir dünya :)
Bak canım benim. Bakmak var, bakmak var. Ben şu ana kadar kimseye nasıl giyeceğimi sormadım. Dapdar pantolon da giyerim normal pantolon da. Bazı gerizekalı erkeklerin 'oha' dedğini duyduğum oluyor ve cevabını onu o sokakta en rezil edecek şekilde veriyorum. Yok ben bakarım benim gözüm değil mi falan. Bu ne kadar saçma bir cümle. Sen bakıyorsun diye ben istediğimi giyemeyecek miyim? Azcık düşünerek konuş.
Şimdi ben sokakta oturuyorum sen o halde karşımdan geçiyorsun diyelim.
Ben normal bir sağlıklı insan olduğum için hormonlarımdan dolayı senden tahrik olursam.
1. Ben tahrik olduğum için ben hayvan mıyım yoksa beni tahrik ettiğin için sen hayvan mısın?
2. Ben vucudum gereği tahrik olursam bunu saklayıp kendimi suçlamam mı gerekiyor yoksa kendime saygılı olup bakmam mı gerekiyor?
tamam açık gezince rahatsınız ama plajlarda öyle giyinir dimi sokakta insan gibi giyinir.
Sokakta bikiniyle gezen birini henüz görmedim
Tayt mini vucut hatlarını tamamen gösteren binlerce kız gösterebilirim şu an bile çarşıda :)
Bakmak zorunda değilsin. Tahrik olman normal ama her önüne gelene oluyorsan sorun sende bizde değil.
Her önüme gelen değil normal giyinende böyle tahrik olmuyorum.
Ama fazla açık giyinende böyle oluyor her erkek olur ben olmam diyen erkeğin erkekliği tartışılır hormonlar sağlıklı çalışıyorsa olur diyelim :) .
Tamam ona bir şey diyen yok zaten çoook açık giyen yani tahrik olman çok normal ki zaten kızın amacı o.
ee yaniii normal giyinen kıza ne diye laf atıyım.
İyi :D
Tövbe Estağfurullah, sensin sapık :/
Ben sapık falan değilim açık da giyinmiyorum ;)
Kimseyi tahrik edecek ne giysiler giyiyorum nede kızları tahrik edecek davranışlarda bulunuyorum.
Eğer kızları tahrik edecek giysiler giyseydim bana sapık demek de haklıydın ama öyle giyinmiyorum :) ;) .
Peh
Cevabın sadece bu mu :p
Peh demeni 'haklısın' dediğini anlıyorum :)
Çok konustun yeter demek istemiştim ama :/
Bende seni anlayacak akıl yok desen daha iyi olurdu :)
Peh:///
Karmaşık işler
Hiç de karmaşık değil. Kızlar çok fazla açılıyor ve erkekler susuyorlar.
çok haklısın dostum
çünkü onlar dişi
Bizim haklarımız yok mu yani?
Dişi diye beni tahrik etme özgürlü olamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar