Eski erkek arkadasim beni annesi beni istemedigi icin terk etmisti.
Melez bir kız ile evlenir miydiniz?
Eski erkek arkadasim beni annesi beni istemedigi icin terk etmisti.
Bizde melez anne ve babasının ülkedeki memleketlerinin faklı olmasına diyorlar. Mesela anne edirneli -baba karslı gibi. Yada anne samsunlu baba artvinli gibi. Yada anne istanbullu baba ankaralı gibi. Evet baba türk anne başka ülkeden oluncada melez oluyor. fakat kız ecnebi değilse bizim ailemizde sorun olmaz. mesela ben türküm-eşim endozenzya-yada japonya-yada yada çinli yada hintli olabilir. sorun olmaz.
Sevdikten sonra ırkın ne önemi var ki? Ailem için sorun olmazdı.
Farklı kökenlerden olan herkes melez adıyla anılır bende melezim.tabi senin annen yada babandan biri sanırım zenci ve bence mükemmel bir ten rengine sahipsin Hem melez kızları çok güzel olurlar:) Evlenmeyenin aklı yoktur bence:)
tesk. ederim :) send emi melezsin?
Cevap
20Cevap
Evet..
link
neden olmasın ki? sanırım bi bahane arayışı varmış o da vesile olmuş..
Evlenirdim, şahsen ailemle aram iyidir. Ben istedim mi onlara tamam demek kalır.
benim için olmaz. türkiyede mezhep takıntısı vardır, ten rengi takıntısı olan az sanırım.
Bakireysen evlenirim. Bir de kesinlikle müslüman olmalısın. Bakirelikten taviz versem de ötekinden asla.
gözüme güzel gelirse,zenci ile bile evlenirim,eğer hoşlanıyorsan hiç farketmez benim için :) aslında hoşuma da giderdi
melez kızla evlenilmez mi ya :D melez yani boru değil
:DDD fenamış.
Melez veya farklı ırktan olman farketmez ama benim ilgi alanıma japonlar giriyo ;))
Ahha kardesim. +1
Hemen sayfanı kontrol ettim senin yaptığını ben de yaptım, sırf turistlerle muhabbete girebilmek için 8 aydır dil öğreniyorum, artık tavlayabilecek kadar dilim var ;))) ama türkiyeye japonlar çok az geliyo koreliler daha fazla... bu arada beni erkek olarak görmüyomuşsun konuşmuyorum ben senle taammı :)))))
ne alakası var? insan olduktan sonra?
melez derken? hangi kültürlerin karışımı?
annem avusturyali, babam afrika kökenli.
benim babam ben kücükken vefat etti. Annem sonra bir türk ile evlendi. Ben türk kizi gibi büyüdüm. Türkiyede yasiyorum, okuyorum. Benim de ailem bir türk ile evlenmemi ister :D Siyah, tam olarak degil. Melez yani, ne beyaz ne de siyah.
Seversem niye olmasın.
ben evlenirim senlen meleğim
Eğer müslüman da renkler in hiçbir önemi olmaz
tabi ki seninle tanışmak isterim.
hiç çekinmeden.
evlenilir niye olmasın ki ne var
Yok sorun olmaz.
Rica ederiz. Biz öyle sığ düşünmeyiz.
Tamam evlenelim.
oldu :D
Evet
etkilenmişsem evet