Maço harbi delikanlı kız nasıl olunur?
hareketleri nasıldır?
hareketleri nasıldır?
Erkek gibi takıl. Mesela bıyık bırakarak başlayabilirsin. Saçlarını 3 numara yap. Bacak kıllarını, kol kıllarını ve kaşlarını alma. Küfret. Kızlara laf at. Faça at koluna. Fosforlu Adidas ürünleri giy. Şapkayı kafana tam olarak takma. Sonra müthiş bir keko oluyosun. Kezban keko.
Fiziki değil davranışsaldan bahset
Maço biri olasaydım zaten sormazdım kızın dibiyim sen raat ol
pardon outsun cevabimi verdim sana
Çakma adidas eşofman takımı saçlar yana dogru aşırı jölelenmiş yatık sac boyu ense kökünde elinde bir sigara kafada allaha bakan bir sapka makyajsız nir surat
Ruhu maço kızlarda var
Hareketleri dedim yoksa ortam kalmaz
Delikanli kiz olmak oraya buraya satasip birseyleri kirip dokmek degildir.
sozunun eriysen zaten delikanlisindir
delikanli olmanin cinsiyeti yoktur.
Ben cinsiyetçi yaklaşmadım
Kiz dedigin kiz gibi olsun lütfen
erkek gibi yürüsüz tarz yapmasin
Erkekde erkek gibi oldun kiz gibi kivirtarak yürümesin
Cevap
19Cevap
Valla Maço nasil olunur bilmemde. Hic bir kizin macolugu bana Sökmez. Kiz dedigin narin olur, hanim efendi olur. Kizlarin hamurunda olan şey narin olmaktir. Maço falan bu ayaklar özenti ayaklar.
Giy fosforluları. Çık dışarıya erkek gibi bir yürüyüş. 3-5 Kızıda dövdünmü dın dın artık has delikanlı bir kezban oldunuz :)
Hiç Bir Erkek Maço kız sevmez Bu Nettir ... Kız Dedğin Surucek Rujunu Giyicek Topuklu Ayakkabısını...
Alakası yok
Hım yanında Küfürler Savuran Seni koruyan errrkek Gibi Bir Kız İstiyorsan Evlilik PRogramlarına katıl Kriterlerini Orda Sun millete canım Hadi
BU benim görüşlerim Arkadaşlar :)) Çekmek İstemeyenler Okumasın Olsun Bitsin
Ne insanlar var içlerinden şeytan çıkıyor genellemenin dibi
:) Aldığım Eğitimlerin Hiç Birinde Maço Kıza yer veren Bir Teori Hiç Görmedim Ve Bence Maçoluk Aynı Zamanda argo Konuşmaktır ... der Bu konuyu Benim için burada Kapatırım iyi Geceler Sayınn Kullanıcılar
Kafamda canlanır gibi oldu da çok itici niye sordun?
kız dediğin hahım hanımcık olur bunlara özenin bence
Kumaş pantolonu çek eline bir tesbih al selâmünaleyküm de ve gel bir tavla atalım da eline veriyim ( tavlayı ) de. Al sana Maço kız yarepppiiimmm djfjfjsj
O dediğin gavuristanda olur burada o harrketleri yaparsan sana kezban derler -,-
bkz: şoför nebahat. yıl 1970... başrollerde fatma girik ve izzet günay
mini etek giyemezsin diyeceksin işte o kadar makyaj fazla bu işte bir terslık var ama böyle şeyler :)
Hastayım sana ders veremem, İrem Derici'yi örnek al.
Laf atar , kavgalara girer , en az 1 erkek dövmüş olması gerekir , makyaj yapmaz , molped kullanır ahhshdhfjfkgkgllgd😂
Maço kız kibin olur hareketleri de maço kızın hareketleri kibin olur.
Kadın gibi kadın olun ya hiç sevmem erkek gibi ne o öyle
Alem buysa kral sensin kezo:))
bişi demicem
Maço kız böyle olur işte ilk adımı attin; )
Çıt kırıldım olma, bir ara gel çalışalım üstünde.
balgam atmayı öğrencen başta.
Kayip sehirdeki aysel gibi olur bak bir
bir erkek Fatma gördüm sanki
Neden yapmak istiyorsun?
Korkmaz ottan böcrkten begenmenezlik yapmaz vs
KSye kezban saldırısı!
Adminler görün bizi! 😁
Öyk! Maço kız ne be?
tekme tokat kavga eder
kezbanlar bastı forumu
Kezo gibi ıy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?