Tşkrler.. gerçekten güzel , etkiliyici duygusal ve epik bir film ve yeniden izleyesim vari.. hikayesi de gerçek.. William Wallace.. Hero of Scotland ;) Freedoooooooooooooomm!!!
cesaretle alakası yok bence , bir şeylere tutsaklıktır , anne olabilir , kardeş olabilir.. kaybetmek olgusu bence özgürllüğü kısıtlar. cesaretle alakası yok gibi..
Haklısın kaybedecek bir şeyin yoksa özgürsündür. Ama bana kalsa hiçbir şeyim olmasa umudum kalır o beni tutsak eder kendisine. Yine cesaret edemem bulamam o yüreği kendimde:) İkisinin bir karışımı gibi diyeyim o halde ben kendi adıma. :) Senin düşüncene saygı duyuyorum
Bence insanlar ölene kadar özgür degildir bu benim görüşüm çünkü bu dunyada birseyden olmasa bile baska birseyden kisitlaniyoruz yani illaki bir baski var uykulu uykulu cümleyi toparliyamadim ama olsun :D
Hayır asıl o zaman kaos olur devlet doğal bir oluşumdur gereksinimdir anarşist birisin ama bir kavgayı polisin ayırmadığını düşün? Anarşizm bir yere kadar belki ama devlet olmazsa olmazdır
özgürlüğü seviyorum sadece. Devlet var olsa bile daha hak ve adaletle yönetilen bir devlet isterdim. Sosyal medyaya girişin engellenmesine bir göndermeydi o fotoğraf.
haklısın. Bağlı olduğumuz bir toplum var. Toplumdan koptuğunda doğanın kanunlarıyla tek başına savaşmak zor, hayatta kalmak zor.. Farkındayım bunların. Yine de bu kavramı seviyorum. Teşekkürler cevap için:)
özgürlük yoktur diyorum işte tam özgür değilsek hiç özgür değilizdir ha illa ilk çağrıştıran şey dersen özgürlük arkadaşlarınla çay içmeye gittiğinde dır dır eden bir sevgilinin olmamasıdır ^^
En İyi Cevaplar