Tamam bizde küfür ediyoruz kız kızayken ama yanımızda bir erkek varken susuyoruz en nefret ettigimiz bir insan bile olsa şimdi refleks falan demeyin.
Not: Genelleme yapmıyorum :D
Not: Genelleme yapmıyorum :D
bu sizden yani kızlardan kaynaklı. yanında bir erkek rahatça küfür ediyor ve sen onun yanında hala bulunuyorsan arkadaş v. s diyosan o ortamdan uzaklaşmıyosan sorun o kızdadır. erkek her kızın yanında küfür etmez. sen kendine saygı duyduramıyosan sorun sen dedir;) ince mesajı almışsındır umarım:) üstüne alma genelleme yaptım...
Sana azi buzuk denk gelmis ama dunya buzuk ne yapak okadar cakal varki disini gostermesin seni kuzu saniyolar la oglum bir git diyon anlamiyo senin gerisin sen tamamla dedgimizde bakiyoki la gardas demeki bir yerkadar bizim agzimiz cok bozuk degil siz kizlarin agzi cok duzgun
Aliskanlik olmus artik herkes cok normalmis gibi küfür ediyor. Fark ettimde türkiyede neredeyse küfür etmeyen yok, cok sasirdim gercekten. Yani ben orda yasamiyorum ve burada cok az duyuyorum birinin küfür ettigini. Hic hos bisey degil..
nerede yaşıyosun gerçekten merak ettim
nerde kımın yanında nasıl konussacagını bılen erkeklerde var kızların yanınnda kufur etmıyecegını ama edıyorsada uyuarıp oradan uzaklas bence bı ınsan edeplı olmayı bılmelı ve kız erkek kımsenın agzına kufur yakısmıyor
kesınlıkle katılıyorum sana FIRAT_06 erkek olan her kısı centılmen olamıyor ne yazıkkı ve sayısıda gıderek azalıyor :(
Cevap
29Cevap
yalan söylemiyim küfür ederim, ha bir kzın yanında ve yaşça büyğümün yanında etmem ama arkadaş ortamındayken falan havada uçuşuyo :d
ha iyi bari,:D küfrü herkes cahillik gibi görüyo ama küfür bence samimiyettir aga, sıcakkanlı adamlar kullanır, :)
ee yani anaya bacıya kaymak olmaz :)) biz daha çok şahsi sövüyoruz :D
ağzı düzgünler var ama onlara bakan onlarla konuşan yok e gariplerim ne yapsın onlarda diğerlerine benziyorlar insanlarla konuşmak için
Benim bir arkadaşım var sürekli onunla küfürleşiriz tüm küfür stresimizi birlikte atarız ama başka kimsenin yanında küfürleştiğimiz görülmedi. :)
Yanımda bir bayan varsa istediği kadar terbiyesiz olsun küfür etmem ama arkadaşlarla falan dibine vururuz iğrençleşiriz o derece yani :D
Cinsiyeti fark etmez küfretmeyi erkeklik sananlar var malesef.
Çok sinirlenmedikçe asla küfretmem...
Küfür edilicek zaman bellidir ve o anım hiç gelmesin isterim..
Ama cidden refleks ajdjshx :D bir gün annemin babamın yanında edeceğim de şamarı yiyip oturacağım diye korkuyorum
Sahsen kizlarin yaninda etmem erkek erkege kucuck municik ederim falan djdj :D
Ayy evet minicik :D
sözüm meclisten dışarı bazı kızların erkeklerden aşağı kalır yanı yok
küfür acizlerin işidir. tartışmak güzeldir fakat söyleyecek birşeyi kalmayanlar anca küfüre başvurur
Ben etmiyorum küfürüde sevmiyorum. Hoş bir şey değil. Kelime hazinesi dar olanlar küfür eder.
Bende bilmiyorum. Ama çevremdekilerin hepsi ağzı bozuk
ben kızların yanında asla küfür etmem etsem de istemeden olur ve kendisinden özür dilerim.
Bizde arkadaşlarımızın yanında ara sıra ederiz kızların yanında etmeyiz.
ya mesela elime sıcak su gelince reflex olarak ananı sikim diyorum
yani yapacak bişe yok
normmal konuşurken i soruyosan da ben kızlarla doğru düzgün konuışamıyom küfrü bırak :DD
Biz küfür etmeyi sokakda öğreniriz ama bir hatunun yanında edilmeyeceğinide biliriz genelleme güzelim
biz erkekler edıyoruz çok haklısın. ama hepimiz öyle değiliz aile terbiyesi almış insalar bu şekilde davranmazlar
bizde kızlar yanımızdayken küfür etmiyoruz :)
Çünkü kadınların bir çoğu düzgün konuşmak ile anlaşılmıyor. :):
Neremiz doğru ki adsadsd
ben o kadar küfür etmem genellme yapma :D
Benim küfrettigim görülmemistir
Neden takıntı yapıyorsunuz küfürü. Yalandan kibar olmak daha kötü bence :))
Kültür farkı benim ortamlarında küfürde var kızda ama ortamda küfür var diye berbat değil küfür var diye kimse ters bakmıo. Sadece konuşmayla diksiyonla insanlık olmadığını bilen bir ortamda sende yadırgamazsın küfürü. Abartı argo olarakta anlama olayları ;)
Sen roman yaz anlayabilen olursa bana anlatır:))
küfür bizim için sanattır
Genelleme yapmıyorum dediğin iyi oldu. :/
Ooo ben onlardan fazla ederim. :D
Her zaman ediyorum. Yaa.
İste kiz dedigin laflarini bilmeli
keyfe göre zevke göre. D
Son kullanma tarihi gecmiş agzınızın...
Bn her ortama kufrederk girerim ayrim yok. ddd
Dogalarinda var :/
Ben etmem
Dualarinda var:)
Hı annınaaaa 😁