Biz mardinliyiz ve yengem izmirli abim izmirde askerlik yaparken tanismis iki ailedede karsi cikmasina ragmen kacirdi getirdi mardine evlendiler onu bagrimiza bastik yabancilik cekmesin diye babam ona özel masa aldi yerde yemek yiyemez diye kiraya verdigimiz evi bosalti onu yerlestirdi kalabaliga gelmez diye kürtce konusmayi biraktik evde oda anlasin sikilmasin diye calismak istedi ona izin verdiler calisabilir diye giyimine karismadi o öyle büyümüs ailesini bizim icin terk etmis diye basina tac eti ailem sirf abim seviyor diye.. Oysa aldati abimi okula giderken İstanbul plakali bir arabada gördüm adamla öpüsüyordu sok oldum sonra birden aklima geldi fotosunu cektim telimle ama aileme söylemeye cesaret edemiyorum sonunda ölüm olcak ailem dagilcak abimin hapishanede cürümesine dayanamam ben kendimde pis kanina elimi bulastirmayi istemiyorum ve aklima gelen tek sey onu fotolarla tehdit etmek gitmesi icin oda bilioyr ailem duysa ne olacagini baska ne yapabilirimki agliyarak yaziyorum bunlari :(
Cevabın nedir?
+1 yılBu denklemin cevabı... Abine ihanet etmesine izin vericeksin. Ama nasıl bir şekilde abine ya kadın bulacaksın ya birisini yapmaya çalışacaksın bağını koparmaya çalışıcaksın. Ardındanda yengene diyceksin ki o öpüştüğün arabada fotoların var bende diyceksin abimi kendinden soğutuyor musun gidiyor musun ne yapıyorsan yap diyceksin. Ve bunları senkronize yapıcaksın ve dilini tutup kimseye birşey demeden kimsenin ölmesine engel olucaksın. Sakın hırsınla sinirinle hareket etme bunlar çok hassas konulardır. Hele abin askerdeyse hiçbir şey deme tamam mı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBigun disari cikin ve konus deki yedgn boklardan haberim var. o yuzden abimden ayril de eger. bu resim videolari gorurseler seni yasatmazlar de hic. bibhak talep. etmeden siddetli gecimsizlik diye ayrilsin sknti olmaz takma o yengenin karaktersizligi.
02 Yorumla
Soran+1 yılTakmamak eldemi gözümün önüde dolasior igreniyorum ondan bir yandan abimin mutlulgu ailemin mutluluguna bakiyorum söylesem sorun yapmadan bosanip gitse bile yine üzülcek abimin yine cani acicak beni niye terk eti acaba diye düsüncek icinde bir ukte kalcak hep:(
- +1 yıl
Cocuk olmadan konusmalisin
+1 yılCanim benim cok zor bir sey bu evet. Bu durumu kendisine söyle tehdit eder gibi degil de biliyorum ve abim icin susuyorum. bir yolunu bulup buradan gitmen lazim. Hayatin ve abim icin bu işe son ver ve ayrılmak icin yollar ara demelisin
26 Yorumla- +1 yıl
Kacmasi lazim ama su an yakalandiginin farkinda degil. Bence kacsa da bulurlar kötü olur. Hamile falan kalmadan ayrilmanin bir yolunu bulmasi lazim.
- +1 yıl
O degil de sen beni mi takip ediyorsun ya :) @taym5801
- +1 yıl
Nasil buluyorsun ki nereye yazdigimi :)
+1 yılSen abininn dusmanimisin söylemen gerekir. Onu tehdit edersen zemin hazirlar seni kötü eder. Direk yorumlamadan abinle konuş ailenin bilmesi gerekmez direkt
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolaymi sonucu ne ilur biliormusun
- +1 yıl
Benimde abim evli empati kurarak yazdim. Senin canin kanin öyle bir durumu bilmeden yasamak istemez erkekligine hakarettir. Yengen iyi biriyse tehdit etmeden konussan iyi olur hic olmadi aksilik yaparsa sen arada yanmadan abine anlatmalisin
- +1 yıl
Genişliğinizden geçilmiyor mübarek. Boynuzlu dolassin sizin deyiminizle:) ellemeyin madem. Ailesine dünyanın lafini soylesinler kardesi sussun. Tehdit ederse ortaya ciktiginda ortaya atacagi ilk isim bu kiz olur. Ya susacak ya da konusacagi abisi olacak fikir sordu sunduk.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
34Cevap
+1 yılbu soru gerçekmi trol mu bilemem ama o resmi bir yere kopyala arşivinde kalsın... ve bir kopyasınıda yengene soyle bak bende bir bayanım senin yaptıgın bu şey terbiyesizlikten başka birşey degil bizim adetlerimizide az çok biliyorsun ya kendine çeki düzen ver ilk ve son olsun de birdaha yapmayacaksın yoksa abime havale edecegim ve evinin kadını ol diyerek uyarıda bulun...
05 Yorumla
Soran+1 yılÖYle ahlaksiz bir kadin abimin cocuklarini dogurmasin af yok bizde kaninda var bidaha yapar cocuk olsa daha kötü olur korkuyla kimseyi degistiremez insan :(
- +1 yıl
hatasız kul olmaz kimse kötülüğü bilmeden iyiliğin farkına varmaz ne yani insanız sonuçta bir boşluğumuz olmuyormu kim 4*4 lük tamam yaptığı hata olmıyacak şey ama insanız be arkdaşım... göz göre göre yıkmak yakmak birşeyleri hatta yok etmek yerine ihtimali dene ve çaresizliğe düşme... ölünce veya abinin ailenin bunu yapmasını engellemek degilmi amaç...
Soran+1 yılAmacim ailem dagilmasin abim kendini yakmasin bir kansiz yüzünden onun gitmesini saglamam lazim
- +1 yıl
sen yengen olacak kişiye söyle bunu ve ya düzelir ya da çekip gider.. ama şunuda bil de seni takipteyim...
Soran+1 yılBilmiyorum allah yardim etsin kafayi yicem ben böyle :((
Akıllı kızsin gerçekten tebrik ettim
Durumuna da üzüldüm cidden
O adi yengeye fotoğrafları göster
Ama ondan önce yedeklemeyi unutma
Kendini de güvenceye al başka arkadaşlarına durumu anlattığını felan söyle sana bişey yapamasın diye
Gitmesini söyle defolsun gitsin pislik kadın
Veya polis geliyor aklıma ama ondada aile durumu öğrenir kan çıkabilir
En iyisi kendini güvenceye alıp konuş kadınla
Ve fotoğrafların yedeklerini de mutlaka al00 YorumlaÇok kötü bir durum ama gerçekten mantıklı düşünebilmişsin insan sinir anında bunu yapamayabiliyor. Ailene söylersen olacakları biliyorsun zaten abine yazık olacak o kadın için içerde yatmasını göze alamazsın en doğrusu kadını tehdit et defolsun gitsin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 488 cevap paylaştı. Ailene falan söyleme. Sonunda ne olacağını söylüyorsun. Yengenle konuş. Onun gitmesini sağla ya da ne bileyim yap işte bir şey. Ama sakın ailene söylemek gibi bir saçmalık yapma. Hata yapmış belli ki ama bu ölmesini gerektirmez. Gerekirse ayrılırlar.
00 Yorumla
+1 yılabin katil olcaksa bunu yengene söyle ve defolup gitmesini söyle
12 Yorumla
Soran+1 yılAf etmez kesin o etse diger abim etmez afi yok bizde :(
- +1 yıl
yengeye söyle uzasın ordan
Saçma saçma yazmayın ya burada ciddi birsey yazmış yuva yıkılıp aile daglacak en güzeli yenge ile konuş ve abimden ayrıl bizim adete göre de bu tür olayda resmi göster ama seni yaşatmaz öldürüler de kaç abimden ayrıl boşan de eğer çocuk falan yok ise
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmaktan baska bir care yok
+1 yılHep şuna inanmışımdır.
Ailelerin rızasını almadan evlenirsen, o evlilik kesin hayırsız bir evlilik olur. Şaşırmadım aslında. Herşey aşk değil buda hepimize bir ders olsun arkadaşlar.00 Yorumlasiz ona bu kadar iyilik yapıyosunuz ve o terbiyesiz ahlaksız kadın gidiyo abini aldatıyo ne şerefsizmiş ailene söylemen gerekiyo
11 YorumlaSus. sadece sus işleri çıkılmaz bir hale getirirsin. bunları yapmaya cesareti varsa yakında bombası patlar ama sen karışma. şimdilik
02 Yorumla
Soran+1 yılBomba patlamasin diye iste sesizce gitsin baska bir bahane bulup abimi terk etmesini saglamam lazim
+1 yılAynen canım fotograflari göster ya git ya da ayagini denk al de Allaha bol bol dua et cok üzüldüm :((
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. abinin katil olmasına engel ol, ama o kadınla bir dakika daha yaşamasına izin verme, önce toplanın alıştıra alıştıra söyleyin bir aksilik yapmasın
00 YorumlaKendisini tehdit etmeye kalkarsan, kimseye açıklamadığını anladığında senin başına çorap örmeye kalkar.
00 Yorumlaen guzelı olayı kanıtlarıyla yengenıze anlatıp adam gıbı cekıp gıtmesını saglamak..
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu düsünüyorum insallah defolup gider geldigi yere :(
ona söyle kıza izmirliyim bende
haraketlerine dikkat etsin o telefonuda sakla ya da içindekileri sakla düzelmezen söylerimde
abin seviyor sonuçta abinin hayatı bitecek ya da yapamıyoerum desin gitsin00 Yorumla
+1 yılBu kadar özelinizi niye yazıyorsunuz Mardin diyon gelin İzmir diyon abin izmirde askerlik yapmış diyorsun biri burada okursa ne olacak bir akıllı olun
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin düsünemedim nasil silinior bu :(
- +1 yıl
Şikayet etsin insanlar ya da yardım dan mesaj at modlara
Yengen le konus. aileye yakismadigını, gitmesi gerektiğini aksi halde resimi abine göstereceğini söyle. veya yengen olacak kaltagin anne babasına gönder resimi. biz katil olmadan fahise nizi alın gidin de
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. tek çaren var. yengenle konuşup bir daha yapmamasını sağlamak. tövbe ettirmelisin ona. bu sırrı da mezara götürmen gerek artık. yoksa insanlar ölecek biliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBen böyle bir sirrla yasayamam gitmesi gerek :(
ortada Çocuk yoksa bıkaç yere kopyala resmi yengeni bırakması için tehdit et kopyalamazsan sana onu zorla sildirebilir
00 Yorumlabence direk söyleme, bilmesin senden geldiğini, ya terket ya da fotoyu kocana gönderiyorum notu düş mesaja
00 Yorumla
+1 yılAldattı diye karısını öldürecek bir adamla evlendiyse, kendisi de kaşınmış yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yapardin kusura bakma ama ailem bastan hakliyidi bunlar bize göre insanlar degil onlarin erkekleri onlarin bu halini kabul edebilir tek diyerek ama abim dinlemedi güvendi ona
- +1 yıl
Ben kimseyi öldürmezdim. 15. yyda yaşamıyoruz, kuduz köpek değiliz, insanız. Eğer aldatılıyorsam boşanırdım akıllı bir insan olarak. Çözümü öldürmekte gören sadece cahil ve vahşi insanlardır.
+1 yılUrfalıyım. Mutlaka annene söyle o gerekeni yapar. Erkeklere bahsetme ama o orospuya bir gün daha müsade etme. Yeminle okudum elim ayağım titriyor sinirden. Hemen şimdi git ve annene anlat hemennn!
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz annem yanlis bir karar verebilir yengemi tehdit etmeyi düsnüyorum gitsin diye korkar bir bahane bulur gider insallah :(
- +1 yıl
Ulan var ya.. Sen yazsana bana bir.
+1 yılGidip yengenle konuş. Sanırım ailen öğrenirse kötü şeyler olur. Abinden ayrılsın
00 YorumlaŞu an abine söyleme kadına fotoyu göster tehtit et çekip gitmezsen seni abime söylesem seni öldür defol git burdan de
10 Yorumla
+1 yılSacini basini yol ardindan git anlat veya sac basi anlayanlara anlat. Abine bu haksizligi yapma.
Kimse aldatilmayi hak etmedi. Heleki evli ise00 Yorumlabana numarasını ver yengenin. ben skype'tan göndereyim ona? kimden geldiği belli olmicak bu şekilde :))
00 Yorumla
+1 yılallah yardımcın olsun kardeşim zor bir durum. ''ben olsam'' bir aile büyüğümden fikir alır sonra abime söylerdim diyorum kendi kendime.
00 YorumlaSonra neden ırkçılık destekliyoruz? Katil :D:D Okadar kolay demi adam vurmak çok yüreklisiniz :D Alttarafı boşanacaklar bukadar basit.
010 Yorumla
Soran+1 yılHerkes okadar genis olamiyor iste herkesin midesi kaldirmaz böyle seyleri
- +1 yıl
Sizin dedeleriniz ailelerinizi yetiştirememiş ozaman, herşey konuşarak halledilir yok öldürür falan yürek ister o herkesin midesi kaldırmaz benim başıma gelse en fazla tokat atar yüzüne tükürürüm. Aynı anda 2 erkekle olan bir kadını hayla evinizdemi tutacaksınız? Birde abin iftira atma kıza diye seni kesmesin :D
Soran+1 yılNe bos Sacmaliyorsun sen bende vurma kirma olmasin diye bisey demiyorum dengesiz degilim senin gibi kadinin kendisinin gitmesini saglamaya calisiyorum sizin aileleriniz sizi yetistirebilseydi bukadar aldatmalar bosanmalr sizden cikmazdi zaten
- +1 yıl
Benim kalbimde 1 kişi var kalbim durana kadar onu seveceğim :) Karaktersiz değilim doğru insanı bulabiliyordum buldumda :) Abin doğru kızı bulamamış bendemi suç? Sizdede suç varki kızın biryerlerini kaldırın :) Mardinlilere karşı nefretim var :D Aşiretli var seni öldürecekler dedi bir it oğlu it dedim gelin öldürün dedim kolumu açarak dediğim gibi birini öldürecek kadar aciz bir insan :( Kıza de seni sür**** abimden ayrıl görüntülerin var de gitsin o adamın yanına. Abim üzülecek dersen tabiki üzülecek ama başka birini bulur galiba varlıklısınızda sıkıntı yok yani :=)
Soran+1 yılSen cocuksun belliki bir mardinliyle kavgan olmus diye bütün mardinlilerden nefret etmen ne kadar cahil oldugunu gösteriyor ben bir insanin hatasi yüzünden bütün memleketini ve ailesini yarirgamam öyle bir terbiye görmedim cünkü bende öyle yapmayi düsünüyorum zaten iyilikle gitmesini saglamak hem oladar büyük ve emon konusma abimde sevdi senin simdi sevgiline güvendigin gibi güvendi o kadina bizde güvendik sevdik onu nerden bilebilirsin bir insanin icini nasil emin olabilirsin? ailemizle oda mutlu olsun istedik serefli namuslu ve huzurlu bir aile olmak yanlis bir davranismi?
- +1 yıl
Herkes mutlu bir aile ister. Benim kavga ettiğim çocuk falan değil 46 yaşındaki adam gelip annemi arayıp oğlunu öldürürler demesi benim öfkemi tetikler :) Cahilmi? Senin öldürmek lafından sonra o memleketteki herkesin aynı olduğunu öğreniyorum. Evet oturuşundan, konuşmasından, davranışından bir kızın nasıl olduğunu anlıyabilirim. Doğrudur hepsi öyle insan değil sonuçta mardinli çok arkadaşım var düştüğümde elimi tutan. Şeref, karakter benim için ön plandadır. Sana tavsiyem öyle bir kızın soyadınızı taşımasına izin vermeyin.
Soran+1 yılMadem sevdigin mardinli arkadaslarinda var bir adamin terbiyesizligi yüzünden niye mardinlilerden nefret ediyorum diyorsun tek mardinlilermi aldatan kadini vuruyor? Türkiyenin diger bölgelerinde de cok kadin cinayeti oluyor simdi ben bütün türklere öcü gözüylenmi bakim? Artik ayrim yapmadan yorum yap türklerde kürtlerde lazlarda ayni mal ayni kültür ayni din daha yasin kücük yasayarak ögrenirsin bir gün yaptiklarin icin pisman olursun allah büyüktür bir gün seninde basina gelebilir ihanete ugramak bir gün sende belki muhtac olursun bir mardinliye sana elini uzatir belki birgün pisman olabilcegin laflari konusma lütfen
- +1 yıl
Hiç bir lafımdan pişman olmam :) Sevdiğim Tekirdağlı. Arkadaşlarımdan mardinli olan çok var ben onların birinden öldürmek gibi bir laf daha duymadım kürtlere gelirsek sen gelip bu ülkede kürt bayrağı, apo bayrağı asıyorsan ırkçıyım. Nevruz kutlama gününde sağa sola laf atan 4 kürt çocuğu vardı 17-20 yaş arası en son küçük bir kızı olan bayana laf attılar yanımda arkadaşım vardı dedim ben dalıyorum bu itlere sağolsun vadandaşlarımızda yardım etti ağlata ağlata gönderdik giderken seni bulursam ölderecem diyor :D Allahtan başkaya kimseye muhtaç olmayı düşünmüyorum abla ya :) Allah kimseyi muhtaç duruma düşürmesin.
Soran+1 yılOff sen siyasete bagliyorsun irkciliga getirdin konuyu tartiscak halim yok kardes vurma kirma öldürmek gibi zorbalik yapan insanlar her köyde memlekete vardir
+1 yılArabadaki abin olmasin telefonla ne kdr mesafeden zoom yapabildin ki emin ol biraz tutarsiz bir hikaye
04 Yorumla
Soran+1 yılAbimi tanimazmiyim keltos bir adamdi hep İstanbul plakasi diyorum
- +1 yıl
Bu olay mardinde mi oluyor simdi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Iyi cesaret
Abine sakın söyleme.. Fotoğrafları yedekle ve yengene göster. Defolup gitsin.
00 YorumlaBenim abimde yengemi aldatıyor elimden bişey gelmiyor
00 Yorumlasöyle hemen saçmala bu durumda senin yapacağın bir şey yok...
00 Yorumlaaynen dedigin gibi yap. Hamile felan kalmadan gitsin o zaman isler daha da zorlaşır. çocuk olunca.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltehtid et ve bir bahane bulup ayrilsin abinden ya da ailesine habee ver kizini gwlip alsinlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYengeni bana ayarla, en doğrusu bu olur :D
24 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi p**evenkler yüzünden oluyor bunlar zaten
Cevap sahibi+1 yılSeni mi pazarladım ki benim bu mesleği yaptığımı iddia ediyorsun?
- +1 yıl
Ehüehüehüe iyi laftı. :D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D
Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. Aşk-ı Memnuya dönmüş resmen
00 Yorumla
+1 yılKeske hiç görmeseydin
00 YorumlaKendimi sırlar dünyasında hissettim bir an
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bence kadını tehdit et gitsin
00 YorumlaYengenle Konuş fotoğrafları göster ona
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnene söyle o bir çare bulur umarım
00 Yorumla
+1 yılyengeni uyar düzelirse düzelir olması söyle ailene
02 Yorumla- +1 yıl
yapılacak belli o zaman
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yaş kaç?
00 YorumlaKesinlikle ağabeyine söylemelisin.
00 Yorumla
+1 yılAileni alet et sirf sen xper kasasin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kötü bir durum.
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yengem abimi aldati ve kimse bilmiyor tek ben biliyorum bu durumda ne yapmam dogru olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler