Yengem abimi aldati ve kimse bilmiyor tek ben biliyorum bu durumda ne yapmam dogru olur?

Biz mardinliyiz ve yengem izmirli abim izmirde askerlik yaparken tanismis iki ailedede karsi cikmasina ragmen kacirdi getirdi mardine evlendiler onu bagrimiza bastik yabancilik cekmesin diye babam ona özel masa aldi yerde yemek yiyemez diye kiraya verdigimiz evi bosalti onu yerlestirdi kalabaliga gelmez diye kürtce konusmayi biraktik evde oda anlasin sikilmasin diye calismak istedi ona izin verdiler calisabilir diye giyimine karismadi o öyle büyümüs ailesini bizim icin terk etmis diye basina tac eti ailem sirf abim seviyor diye.. Oysa aldati abimi okula giderken İstanbul plakali bir arabada gördüm adamla öpüsüyordu sok oldum sonra birden aklima geldi fotosunu cektim telimle ama aileme söylemeye cesaret edemiyorum sonunda ölüm olcak ailem dagilcak abimin hapishanede cürümesine dayanamam ben kendimde pis kanina elimi bulastirmayi istemiyorum ve aklima gelen tek sey onu fotolarla tehdit etmek gitmesi icin oda bilioyr ailem duysa ne olacagini baska ne yapabilirimki agliyarak yaziyorum bunlari :(
Yengem abimi aldati ve kimse bilmiyor tek ben biliyorum bu durumda ne yapmam dogru olur?