Akrep burcu erkeği nasıldır ?
derin duyguların insanıdır. Hayatındaki herkes ve her şey ile derin bağlar kurar ve sahiplenir. Onun için maddi özelliklerden önce manevi özellikler gelir. Derin bir bağlılık, psikolojik mutluluk ve ruhsal doyum arar. Tüm bunlar onun ne kadar çok ilgi, sevgi ve güven aradığını gösterir. Hayatındaki insanlara güvenme konusunda uzun süre problem yaşar ve tam olarak emin olabilmesi yıllar alabilir. Sizin yapmanız gereken şey onun kuşkularını besleyecek davranışlarda bulunmadan, açık, net ve tutarlı olmaktır. Tutarlılık ve istikrar, sürekli sevginiz ve saygınızla onu beslemeniz önemlidir. Akrep erkeği kısmetlidir ve onunla birlikte olan kişiler bir süre sonra daha iyi hayat şartlarına sahip olmaya başlarlar. O sizi sadece manevi yönden değil, maddi olarak da mutlu edecektir. Kıskanç ve zekidir. Ancak kıskançlık duygularını tamamen içinde yaşadığı için, nadir durumlarda dışa vuracak ve bu dışavurum muhtemelen olayın en son raddesinde olacaktır ki bu da pek hayırlı bir sonuç değildir. Çünkü bir Akrep erkeğinin nefretini veya öfkesini yatıştırmak çok zaman alır. O her ne kadar size bağırıp çağırmayacak olsa da, duygusal olarak sizi yerle bir edebilecek güce sahiptir. bir sırlar dünyasında yaşıyormuş ve sizden ayrı bir hayatı daha varmış gibi bir izlenim bıraksa da, esasen hayatındaki her şeye sonsuz bir sevgiyle bağlıdır. Bu yüzden onu sorgulamamanız, size olan güveninden emin olmanız gerekmektedir. Cinselliğe, duygusal ve tensel paylaşımlara çok önem verir. Akrep erkeğinin ilişkisinde üçüncü kişilerin adı bile geçemez ki bu çoğu zaman arkadaş çevreniz bile olsa. O iki kişilik bir ilişki istemektedir ve her şeyinizle onun olmanızı bekleyen bir erkektir.
Cok tesekkur ederim
Hayatına almadan önce 2 kez düşün dediğim insanlar. Benim 3 yıllık sevgilim akrep burcu. Sevince gerçekten tam seviyorlar. İstediği kadar bitti desinler bitiremezler sürekli takip eder kıskanır. Defalarca ayrılık yaşadık her defasında nerdesin niye izin almadın oraya giderken diye arayıp geri dönen taraf oldu.
Biraz (!) sinirli bazen dengesiz olan insanlar. Cinselliğe önem verdikleri doğrudur fakat sevdiği insan istemediği sürece hiçbir şekilde o konuda diretmezler. Sevdiğini sahiplenir. Aileye çok önem verir. Sinirlidir ama siniri çabuk geçer. Alttan alırsan sorun çıkmaz. Ama hep alttan alırsan bu sefer sıkılır. Ayarı oturtman lazım yani
Akrep erkeği aldatıldığını hemen anlar. Aldatmayı düşündüğün an hisseder. İşte o zaman yapacaklarını düşünmek bile istemezsin
Bunun yanında aşırı kıskançlar. Aşırı aşırı aşırı. giyimine kadar karışır. Bir yere gidiceksen o götürür genelde. ya da sürekli haber verirsin. Ama romantikler hemde çok. Sevgisini hep hissettirir.
Aynen dediklerin noktasina kadar dogru. Daha yeni basladik. Ama simdiden kiskancliklar basladi. Ve gercrkten cok cabuk sinirleniyor
Geçen gün pantolon aldım biraz dar okula beni görmeye geldi insan sarılır dimi yok ilk tepkisi tayt mı o? Demek oldu :) ama ben onu böyle kabullendim seviyorum işte :)
Çapkındır aldatır benim kız arkadaşım bile ben erkek olsam şuna atlarım buna kayarım falan diyodu akrep erkeği kesin aldatır
manyağım ben akrep burcuyum (っ^‿^) っ
https://i.hizliresim.com/7oGG75.jpg
Biraz ozelliklerini yazabilir misin
şöyle yapayım, istediğimde kadında aradığım özellikleri yazayım olur mu?
Olurrr
Karakter :
empati kurabilen
azıcık inatçı
bakışlarımızla anlaşabileceğim
hayatı umursamaz
mutlu olmayı bilen
mantıklı davranan ve konuşan
bir şey dediğimde ezilip büzülmeden karşı çıkıp benimle savaşacak,
ve
her zaman kendi ayakları üstünde durabilen gerçek bir kadına aşık olabilirim ancak !
Yüz ;
https://i.hizliresim.com/6ZE3OW.jpg
Fizik ;
https://i.hizliresim.com/vgG216.jpg
Giyim ;
https://i.hizliresim.com/bQRX4Y.jpg
Cok iddaalii ins kalbine gore birini bulabilirsn. Yuz ve giyinimi cozdum de fizigi cozemedim
manyağım demiştim ^o^
fizik, etine dolgun olsun işte yeter :p
He anladm tamam :) umarim bulursun istedigin gibi birinj
inş sende şu akrep burcu olan sevdiğine kavuşursun ^_^
İnsallahhhhh
Ozmaan benim isime gelir valla :)
ayva göbiş candır yaaa ^_^
Cevap
9Cevap
ben akrep burcuyum
ama kendimi daha iyi tanımıyorum bile.
Ben Akrebim sevgilim yok şu anda çapkınım ama olunca çapkın olmuyorum
arkana bakmadan kac desem de karsi koyamazsin. oglak burcuyum ayaklari yere saglam basan erkekler herzaman ilgimi cekmistir.
Çook çook kıskançtır paranoyak ve sahiplenicidir dışardan sert görünseler de aslında duygusal ve romantikleridir ama zor insanlardır herkes anlaşamaz özellikle kıskançlık durumdan dolayı
Çok fazla kıskanciz o bir gerçek. sevdimmi olmadık şeyden bile kıskanırım
@-AKREP sen nasıl bi'şeysin? =/
sekste sınır tanımaz fantazi dünyası geniştir
Akrebim ben
Biraz ozelliklerini yazar misin
benim erkek arkadasim cok sinirli , akrepler hep mi sinirli olur
Tabi kisiden kisiye degisir
Sekse duskun olduklarini biliyorum sadece.
Cok tehlikeli
tehlikelidir akrep gibidir sokar iğnesi zehirlidir
aynı ben
Fenadir
Mesela nesi fenadir
Ne bileyim ya
Yorucu.. Yoruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar