Sevgilim başka kızla konuşuyor

Sevgilim beni çok seviyor bundan eminim.. bir kız var burda sevgilimden 2 yaş daha buguk, ara sıra face de konuşuyorlarmış ben resimlerini beğendiği için sordum görüşüyormusunuz diye sevgilim de evet sadece ara sıra öyle konuşuyoruz dedi.

Buluştuğumuzda ben sordum ona nezamandır konuşuyorsunuz diye, 1 sene önce arkadaşı bir kızla buluşmuş bunlarda arkadaş olarak yanında gitmiş tanışmışlar orda.

Banada dedi ki, bana güven aşkım ben peze*enkin teki değilim, olmakta istemiyorum. gözüme bakarak ciddi ciddi söyledi bunu bende inandım. sonra telefonunu çıkardı, aşkım diye bir klasör yapmış içinde benim faceden resimleri koymuş bak aşkım kalbimde tek sen varsın dedi istersen kontrö et başka hiçbir kızın resimi yok telefonda dedi.

Ben bilmiyorum ya, çok kıskanıyorum sizce onun başka kızla bazen konuşması normal mi? kız bence güzel değil çok süslü puslu ama fena da değil benim kadar güzel değil ama kendimi övmüş gibi olmasın. benim fiziğim yüzüm falan daha düzgün onla kıyaslanırsa.

Ben süpelenmelimiyin yada bana gerçekten sadıkmıdır? Beyler lütfen yardım sizde böylemisiniz?
Sevgilim başka kızla konuşuyor