Aslım Kürttür, doğma büyüme Ankara'dayım...
Kimseye zararım yoktur çok şükür.
Etrafımdaki herkes nasıl biri olduğumu bilirler, taktir ederler...
İtirazı olan ırkçı arkadaşlar kardeşlik vasfının ne olduğunu bilemezler.
Kardeşçe yaşamak varken, sizin bu ayrımlarınız yüzünden çıkıp kimselere "ben Kürdüm" diyemiyorum.
Dışlanma korkusu, kabullenilmeme korkusu vardı üzerimde hep ama karakterim ve olgunluğum sayesinde kimse beni dışlamadı, aksine binlerce insandan daha iyi anlaştık.
O yüzden lütfen gidin insanlığınızı sorgulayın.
İnsanları Kürt-Türk diye değil, İNSANLIK olarak yargılayın.12 Yorumla- +1 yıl
birdaha söylüyorumm ben önyargili insanlara son derece karsiyimm ya cok seviyorum kürtleri... lütfen yanlis anlasilmasin türk kürt kardestir...
En İyi Cevaplar
Kürt arkadaşlarım var bir çoğu çok delikanlı. Hani bir şey olsa kavga filan etsem
hepsi gelir :) ya da görseler direk dalarlar. Bazıları var mesela insana kim olursa olsun yiyecek gibi bakıyor kız ol erkek ol. Bazılarıda apaci oluyor emo tarzı böyle şaçlar filan yapıyolar. Kendi arkadaşlarım bile bu tarz kişileri sevmiyolar. Kürtler bence iyi benim oturduğum sokağın %90 kürt. Kötüleri var mı dersen var her insanların arasında kötü vardır.22 Yorumla- +1 yıl
aynen mutlaka heryerde kötü vardir bende seviyorum genelde cok sicak kanlilar ama iste o capkinliklari sogutuyor
- +1 yıl
Ben türküm. Mesela bizim burada pkklı olanda var ama hiç biri bana bir şey demez çünkü hepsini tanıyorum. Hanik şu polise molotof olayı var ya he molotof atan çoğuna kandırıyolar ve para veriyolar molotof ve taş atsınlar diye ayrıcada izliyolar bakalım molotof ve taş atıyolar mı polise diye. Ben gözümle gördüm çünkü. Kürtler iyi insanlardın kötü olsalar beni döveler burada %90 nı kürt çünkü benim oturduğum sokağın.
+1 yılkurt erkeklerinin cesareti herseye bedeldir seni korumak icin her turlu tehlikeyi goze alirlar. irkcilik yapmiyorum capkin felan demissin yok oyle bisey her milletin icinde capkinlik olur bunu herkese yukleyemez insan ornegin ben turklerin hepsi irkcidir dersem yanlis olur sevgiler...
33 Yorumla- +1 yıl
türklerin hepsi ırkçıdır demekle. kürt erkeklerinin cesareti herşeye bedeldir demek aynı şey. ikiside genelleme :))
- +1 yıl
irkci degilim ben genelleme yapmam soz konusu kurtler oldugu icin onlardan bahsettim ve gordugum irkci fasist turkler yizunden butun turkleri suclayamam dedim
- +1 yıl
sen kürtmüsün, sen nasıl savaşçı Türk erkeğinin cesaretini hiçe sayarsın kürtler ne yaptı tarihte
+1 yılEn sonki sevgilim Kürt idi. Çok yakışıklıydı ama benimle herşeyi yapmak istiyor diye yol verdim.
Kimse Türk erkeklerinin yerini tutamaz ☺
Türk erkeklerini seviyorum.
*Mert
*Gözü kara
*Sadık ve koruyup kollayıcı ☺101 Yorumla- +1 yıl
haah! +1
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen Mardinliyim ve Çeçenim. Üzgünüm ama mert olduklarına daha şahit olmadım. Kuzenlerimle falan çok kavga ettiler... Ve sadece kalabalıkta sesleri çıkıyor. Onun dışıda da, abi abi, deme hızlarına yetişemezsin. Mertlik buysa, biz almayalım... Tabi ki bu şahit oldum 3-4 olaydan ibaret. Hepsi böyledir demek yanlış olur.
51 Yorumla- +1 yıl
haklısın katılıyorum...
+1 yılBenimde şuanda kürt bir sevgilim var bende türküm hiçbir zaman din dil ırk ayrımı yapmadım yapmamda hani sevdiklerine gerçekten baglilar kiskaniyorlar koruyorlar sahipleniyorlar onun ortaminida tanidim geneli hep enerjik hiperaktif ve eğlenceli oluyor yanlarında yüzün asık oturman imkansiz nerdeyse ama cidden cok kiskanc oluyorlar buda genellikle sevgisinden kaynaklaniyor kimi zaman odun olabiliyor mesela djekxief arkadaslarida oyle sevgililerine karsi hep odunlar bunda kotu niyetle yazmadim dönüp ters cevap verilmesine gerek yok diyecegim tek sey bizim turk erkeklerinden farklari yok ozellikle sevdiklerine karsi kiskanclik sahiplenme duygusu, koruma varda var var da var
00 YorumlaArkadaşlar biraz daha sakin olmanızı rica ediyorum, provokatif paylaşımlar hepinizin bildiği üzere yasaktır.
Soran kardeş, sende hoş bir soru sormamışsın ya, keşke zamanı geri alıp sormadığın ana dönebilsek fakat sorulan sorular malesef kaldırılamıyor.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde daha efendi, çekingen ve kurallara uyan yapıları vardır aslında. nabza göre şerbet vermeyi çok iyi bilirler. her erkek gibi kadına sevişme gözüyle bakmaz ama sevişecek potansiyel olduğunu anlarsa kabalaşabilir hatta üzerine atlayabilir. bu potansiyelin var olup olmadığını yansıtıp yansıtmamak sana bağlı.
saygı konusunda üstlerine tanımam ama.
not: hiç kürt sevgilim olmadı gözlemlerim bu yönde.22 Yorumla- +1 yıl
Olduktan sonra nasl olur merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılbüyük konuşmayayım ama hoşlandığım türden erkekler ne yazık ki kürtlerden çıkmıyor o yüzden problem yok. genelde kumral beyaz tenli erkekleri severim. kürtler genelde esmer. pas geçiyorum ondan dolayı onları :D
Kişiye göre değişir.
Bir trabzonlu olarak heryerde kaba insanlar vardır sadece kürtlerde değil. Kürtlerde çok nazik iyi insanlarda var her yörede kaba ve nazik vardır kürt ve laz diye ayrım yapılmaması tercihim.
Kişilik meselesi bence.30 Yorumlaİnsan olmak ya da adam olmak için türk ya da kürt olmak gerekmiyor. Adam olan her zamana her durumda adamdir. Türkün de kürdün de kötüsü vardır..
20 YorumlaBende kürdüm suana kdr kimseye ne zararim oldu nede bir yanilısım. Hicbir insan ayni degildr unutma bunu biri kötü diye digerlerini öyle de göremezsin
52 Yorumla- +1 yıl
evet mutlaka iyiside vardir saoll yorumun icin lütfen arkadaslar yorumlar hic te güzel degil...
+1 yıl5 para etmezler aslla cıkmam bidaha. hem hiç bakma bir bakmışşın kuzeniyle evlenmiş nasıl bir mide nasıl iğrençlik ya
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeğişiyor , eğitimlisi var cahili var sadece kürtler için demiyorum zaten türk kürt ayrımı yapılmaz
türklerde de kötülerini cahillerini geri kalmışlarını gördüm kürtlerdede
genelleme yapmak doğru olmaz bence :)20 Yorumlaesmerler :D bence blgarlara benzıolar ama bulgar erkekleri esmer ve tüysüzken kürt erkekleri genelde tüylü ve esmer oluo gözlemım bu
10 YorumlaKarakterim de hiç bir bozukluk yok çok şükür. Kürtler derken hepsini kastediyorsun. Her insan karakter olarak farklılık gösterir genelleme yapmak yanlış.
12 Yorumla- +1 yıl
yapmiyorum zatennn
Genelleme yaparken hata yapmamaya dikkat etmek gerekir ama bence diyerek kıvırıyorum, alınmasın arkadaşlar :)
Maçoluğu ile ünlü bir ülkede, insanların maço bulduğu tavırları vardır :)10 Yorumla
+1 yılMaganda , maço , asi , serseri... olumsuz yönleridir. Bu sadece bir genelleme.
19 Yorumla- +1 yıl
dogruu macooo kesin oluyor
- +1 yıl
Bilader yazdığım gibi , sadece bir genelleme. Ortalama olarak eğitim , kültür , refah düzeyleri düşük olup bu gününe kadar kimlikleri ama terör ama toplumdaki diğer olumsuz olayların içerisinde yer almaları sebebiyle toplumun genelinden dışlanmalarından ötürü kısmen bu durumda Kürt kardeşlerimiz. @tehlikely07
- +1 yıl
Ozaman adam gibi anlatacaksin kimseye hakaret etme özgürlügün yok oyle bisey senin haddin hakkin degil !!! @nükleonBursaaa
- +1 yıl
Bunlar olumsuz yönleridir diye belirtmişim. Kimseye hakaret ettiğim yok. Yazılarımda adamlıktan sapmaya da rastlayamazsın.
- +1 yıl
@tehlikely07
- +1 yıl
Burdaki yorumunda adamliktan eser yok @nükleonBursaaa diyarbakira geldiginiz günleri cabuk unutuyorsunuz
- +1 yıl
Bak bilader sende aynı denklikte çocuk gibi yorum yapmaya çalıştın ilk yorumda. Sen daha da adam deģilsin o zaman ; mesele bu değil. Toplumdaki birçok olumsuz olayın altından niye Kürt kardeşlerimizin çıktığını sosyolojik bir çalışmayla tespit edip sorunları gidermemiz , insanlarımıza toplumumuza daha iyi bir gelecek vadedebilmeliyiz. Bana laf yetiştirmeye çalışmaniz bir şeyleri değiştirmez ki işin özünde kimseye hakaret etmeye çalıştıgım yok ; gördüğümü yazdım ve bunlar olumsuz yönleridir diye belirttim. @tehlikely07
- +1 yıl
Bende bundan sonra daha dikkatli bir sekilde belirtmen icin uyardim nükleonBursaaa
- +1 yıl
@nükleonBursaaa
+1 yılTrolcum her ırkın her memleketin hatta her semtin iyiside kötüsüde yakışıklısıda güzelide çirkinide vardır. Genelleme yapılmaz bir kaç kişi için
33 Yorumla- +1 yıl
Helalin var kardeşim
- +1 yıl
orasi öyle sorduguma pisman oldum..
kötü yorumlara bakma, herkesin düşüncesi arapsaçı iyiside var kötüsüde heryerde bu mevcut sen iyilerine pek denk gelmemişsin...
00 Yorumla
+1 yılsen onları Türk erkeklerinden daha mert mi biliyordun
32 Yorumla- +1 yıl
Anten vereyim mi?
- +1 yıl
yaa türk kürt ayirmiyorum bende kürdüm cünkü babam kürt aksine cok seviyorum
mutlaka her insanin iyisi kötüsü olur... bunu unutmayalimm onlarinda bizden hicbir farki yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılen son bir kurt erkegi ile cktim kasi kara gozu kara ve cok capkindi en cok hosuma giden kiskancligi ve korumali olmasiydi beni koruyordu adima laf gelmesin de herseyi yapmisti hayatimda boyle bir iz birakti kurt erkegi :)
58 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeği korumacı değil mi kürtleri dahamı erkek görüyorsun
Cevap sahibi+1 yılkorumacidir ben oylesine raslamadim benim istedigim erkek tipi boyle ama ben kurt erkeginde gordum turktede gorurum ins
- +1 yıl
onları bizden daha mı erkek görüyorsun sen
- +1 yıl
cevap ver
- +1 yıl
o çevrenle alakalı senin çevren zenginse zenginler genelde korkak oluyor sonra Türk erkeği korkak diye başlıyorsunuz kürt sevici olmaya, gerçek Türk erkeği savaşçı ve serttir
- +1 yıl
korumacıymışmış... ne oldu hani korumacıydı sonunda kıçına tekmeyi bastı
Cevap sahibi+1 yılahaha cok on yargilisin kisiligine bagli ben korumaci biriyle birlikte olmadim deneyimimde yok bunu soyluyorum
Sayın trol, Kürt ne bilir bayramı hor hor çeker ayranı.
40 Yorumla
+1 yılMertlik konusunda hangi öküz yaniltti seni yanilmisim yazisini gorunceye kadar cok mutluydum ama onu gorunce yaniltana kufurlerim basladi :)
22 Yorumla- +1 yıl
hahah benide güldürdün cok büyük hayal kirikligiydi benim icin
- +1 yıl
Üzüldüm valla yazik bizi gözünde bu hale dusurmus
normal erkek nasılsa öyle işte ekstrası cinsel yönden güçlüdür diyebilirim. her ailenin çocuk sayısı minumum 5 6 oluyor :))
00 YorumlaKürt arkadaşım da var Türk arkadaşımda var hepsi adamdır. Bir kaç tane kötü insan yüzünden genelleme yapılmamalı
10 YorumlaHerhangi bir ırka herhangi bir konuda genelleme yapmak doğru olmaz. Hepsinden vardır mutlaka.
31 Yorumla- +1 yıl
ya sakin yanlis anlasilmasin ben din irk aslaa ayirmam sadece merak ediyorum ama dedigin gibi hepsinden vardir mutlaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt. lerin yüzde 90nı pisliktir. Gereksizdir. Ama iyi kürtlerde. Vardır tanıdım (;
76 Yorumla- +1 yıl
evet vardir .. da beni neden bulmazz
Cevap sahibi+1 yılNiye illa kurt?
Cevap sahibi+1 yılProfiline baktım tokat bizim komsusun bende Corum.
- +1 yıl
Yazik sizin gibi basit dusunen insanlara sen. O pislik dedigin % 90inin bastigi topraga kurban olasin
- +1 yıl
olum bunu diyenler neden gizli onu anlamıyorum ya :D
Cevap sahibi+1 yıl@HayvAnNimaL heh nesne gizli oldugumuds hemen soyliim iste yüzde 90 lık kısmı büyük bolumu olduğu için sitede de çok vardır onlar ozelden Bidi Bidi etmesin diye.
+1 yılçoğu terörist azınlığa lafım yok normal insanlar işte (azınlıktan bahsediyorum)
40 Yorumlaburada benim irkima yazilan yorumlarin çoğu hoşuma gitmedi. Bence bu soruyu sormasaydin daha iyi olurdu.
00 Yorumla
+1 yılValla şahsen hem mert hem çapkın. ama capkinlik bir kıza söz verene kadardır
02 Yorumla- +1 yıl
hmm
- +1 yıl
Lütfen bu paylaşımı kaldirirmisin. adamlar neler diyor ya. sil kardeşim eğer bu derece salakca yorumlar geliyorsa sil bir daha da yazma. ben hakkımı helal etmiyorum bu kötü yorumları yapanlara
+1 yılKişilik meselesi kardeşim kürt turk ayrıcalığı yoktur kani bozuk olan kurtlerde var turkler de. ...
10 Yorumlaçoğunluğu adam değil desem olana ayıp olacak. genel olarak sevmem diyim geçelim.
20 YorumlaBir genelleme yapmışsın ve ırkçı değilim diyorusun. Düşündürücü...
00 YorumlaSana oyleleri denk gelmis hewaL illa oluyoda naparsin
10 YorumlaProvokatif soruları kendinize saklayın. Her insan farklıdır.
10 Yorumla
+1 yılBuyrun benim (kuul gülümseme). Şaka bir yana genelleme. Her ırkın iyisi ve kötüsü var.
10 Yorumla
+1 yılYa ne capkini yaa birak keko hepside
91 Yorumla- +1 yıl
bravo kız hay ağzını öpeyim helal olsun +1
- Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılbilmityorum öyle tipplerle takılmam
70 Yorumla
+1 yılAy bıktım şu insanları ayırmanızdan
11 Yorumla- +1 yıl
ayiranlar utansinnn
+1 yılKaba
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsrarkeş, kızlara hayvn gibi bakan tiplerdir
52 Yorumla- +1 yıl
haha valla ya
+1 yılHala genelleme yapan insanlar var.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum tanımıyorum
20 Yorumla
+1 yılvalla bunun milleti yok herpsi aynı
00 Yorumla
+1 yılsen sadece övülme talep etmişin arkadaşim.
00 YorumlaKürt-Türk fark etmez.
Adam olsun yeter00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKroyum ama para bende
10 Yorumla
+1 yılDunyanin en sempatik erkegidir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılTanımadım öyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPis kokarlar tipsizdirler
33 Yorumla- +1 yıl
hayir cok yakislikli iyi yüreklilerdir..
- +1 yıl
Seni bir açık açık göreydik delikanlı asdfghjk :D
Cevap sahibi+1 yılBir gidin la
Gizli Üye(30-35)+1 yılvala ben çapkın degılım :)
00 Yorumlakürtleri sevmem
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılEsmer
01 Yorumla- +1 yıl
KARAKTER DIYORUM
Insanlik meselesi o
00 YorumlaYağız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormaldir
10 YorumlaFarketmez adam olsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?