Beni sevdiğine gerçekten inanıyordum ama artık emin değilim

intten tanıştığım çocuğa aşık oldum ve 1 sene sonra çıkmaya başladık.2 ay sürdü ve son 1 haftaya kadar aramız iyiydi arada atışsakta. beni gerçekten sevdiğini hissediyodum. evlilik planları yapıyodu gayet ilgileniyodu kendince şiirler yazıyodu biraz konuşamazsak özledim diyodu en yakın arkadaşlarımla tanışmak istiyodu tek sorun kıskançlığıydı genelde bu yüzden tartışırdık ve gittikçe dozunu artırdı. nerdeyse evden çıkma gezme demeye başladı. bu aşırı kıskançlığını birazda beni hiç görmemesine bağlıyodum ve alttan almaya çalışıyodum. en sonki tartışmamız komşu oğlumuz kuaför var ona hangi renk yakışır diye sordum ve bunu sevgilime diyince kıyamet koptu nie soruyon insan sevgilisine sorar ben alttan aldım ondan sonrada irendiriyosun kendinden en sevmediğim kız tipi oldun dedi ben buna çıkıştım yazma bida dedi yazmadım bu sefer nie cevap vermiyon dedi bi kaç laftan sonrada bitti dedi bıraktı. arada twiterına acıklı aşk sözleri yazıyo 5 gün oldu bana hala yazmadı. ben hep onun beni sevdğini hissettim ama artık emin değilim napcağımdan. (bu arada akrep burcu)
Beni sevdiğine gerçekten inanıyordum ama artık emin değilim