Nasıldır, nelerden hoşlanır, nelerden vazgeçemez, ne ister, nelerden nefret eder? Bir kızın onun kalbini fethetmesi için ne yapması gerekir?
Cevabın nedir?
kızdığı zaman oldukça inatçı olur ve hiçbir şekilde düşündüklerinden ödün vermez evine bağlı sert ve disiplinlidir. Boyun bölgesi en zayıf bölgesidir bu konuyu bi sor sorunu var mı boynuyla ilgili.lüksten ve konfordan fazlasıyla keyif alır cömerttir ama savurgan değildir.
boğa erkeğini etkilemenin yolları
boğa erkeğinin bi kadında aradığı en önemli koşul güzellik,zevk sahibiolmak ve bakımdır tatlı sözler duyduğunda bir kedi gibi sokulmaktan hoşlanan boğa,çok iyi ve sadık bir aşıktır..en kötü özelliği yatakta bile yemek yiyebilecek kadar boğazına düşkün olması.kolay kolay sinirlenmez ancak işine karıştığında ve eleştirdiğinde korkunç yüzü ortaya çıkabilir. Silik kadınlar ona göre değildir onun sizi elde etmek için çabalamasını beklemeyin çünkü o başkalarının peşinden koşmaktansa kendi peşinde koşanları gayet misafirperver bir şekilde evinde ağırlamayı tercih eder canım ;) baya da yazmışım ya81 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılbenim eşim boğa burcu.
Boğa burcunda doğan erkek işine son derece önem verir. O, hangi işle meşgul olursa olsun son derece dikkatlidir ve başkalarının dayanamayacağı kadar da fazla çalışır. Yalnız işini kendisi seçmelidir. Patronu da kendisi gibi ağır başlı, paranın değerini bilen, işi takdir eden biri olmalıdır. Daha iyisi Boğa burcundan doğan insanın kendi işini kurmasıdır. Boğa Burcundan doğan bir erkek sizi çok sevse bile onun işine karışmamalısınız. Hele hata yaptığı zaman onu tenkide asla yeltenmemelisiniz. Çünkü bir anda sizi seven o hisli adam gidecek ve yerini burnundan soluyan, saldırmaya hazır korkunç bir boğa alacaktır.
YEMEK
Boğa Burcundan doğan erkek iştahlıdır. Böyle bir erkeği kendinize bağlamak istiyorsanız ona sevdiği yemekleri pişirmeli ve zevkli bir sofra hazırlamalısınız.
bire bir doğru bunlar.70 Yorumla
Burçlarla arası olan birisi değilim ama kendimden yola çıkarsam çabuk öfkelenen birisi değilim genelde sinirimi içimde yaşarım ama kin tutmayı da sevmem, lakin damarıma basıldığı zaman zor sakinleşirim. Pek çapkın birisi sayılmam genel olarak tek eşlilik iyidir die düşünüyorum ama son ilişkimde aptallık yapıp her şeyi yüzüme gözüme bulaştırdım :[ felaket derecede kıskanç birisiyim gelen kanı kıskanç kişilerin öz güven mağduru insanlar olduğu yönünde olsa da ben buna pek katılmıyorum. Eğer sevgilin varsa ve boğaysa sık boğaz etmemeye çalış bence ilgini göster çocukla uğraşıyormuş gibi düşün.. Çocuk dediysekte tabiki ağır başlıyız ama gel gelelim çocukluk yapmayı da ihmal etmem ben. Benim yorumlamam bu kadar bol şans..
21 Yorumla
Astroloji & Burçlar konusunda 431 cevap paylaştı. Ben boğa burcuyum, fazla karıya kıza bakmam. Hergün yanımda ona buna laf atan bir abaza var. Tanımıyorum ayağı çekerim hergün.. Tembel biriyimdir, kıçımı kaldırmayı hiç sevmem. Hep ayağıma gelsin isterim, çevremdekileri fazla kaale almam. Hiç bi' kızı sevmedim, tek bir kıza karşı yaşayamam dedim. Kişiden kişiye değişir tabi burçla alakası yok. 2 ay sonra doğsam farklı biri mi olacaktım?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
32Cevap
+1 yılBoğa burcu erkeği ile evlenmeyi düşünüyorsanız balık, başak ya da oğlak burçlarından biri olmalısınız. Hatta bu burçlardan biriyseniz bile iki kere düşünmelisiniz. Boğa burcu erkeği çok çalışkandır ama ev işlerinde poposu koltuğa yapışmış gibidir. Önüme gelsin önümden gitsin der. Siz yemek yapın o yesin ve size övgüler yağdırsın. Övgü derken öyle iltifat etmeyi pek bilmez daha çok övülmeyi sever. Para konusunda aşırı tutumludur. Ne tutumlusu bildiğin cimrinin pintinin tekidir. Kendi parasını kazanan kızlardan hoşlanır çünkü kızlara para harcamayı sevmez, mümkünse o para kendine harcansın. Çok bencildir. Siz onun için devamlı bir şeyler yapın o yapmasın, o mutlu olsun hep. Partneri söz konusuyken her şeyden önce kendini düşünür. Fedakar gibi gözükür ama değildir kafasında kırk tilki dolaşır. Her zaman kendilerine yönelik bir planları vardır. Çok yardımseverdir ama kendi istediği ve yaparken zevk aldığı işlerde yardımseverdir. Yoksa sizin için bir yardımseverliği yoktur. Boğanın inatçılığına değinmek bile istemiyorum. Yanlış görüşlerini bile ölümüne savunurlar. Orada bile onu överek haklısın diyerek işin içinden sıyrılabilirsiniz tabi buna tahammülünüz varsa. Nuh der peygamber demez bu burçlar. Konuşurken mangalda kül bırakmayan bu burçlar icraatte pek de öyle değildir. Aşırı kıskançtırlar, bu kıskançlıklarıyla karşı tarafı bunaltabilir hatta çıldırtabilirler. partnerinin onsuz bir şey yapmasını istemezler, ama kendileri gidip yapabilirler. Özgür ruhlu biriyseniz hemen arkanıza bakmadan kaçın. İyi yönleri var elbette, buraya kadar saydıklarıma dayanabiliyorsanız mutlu mesut yaşayabilirsiniz. Çevremde bulunan boğa burcuyla evli tüm kız arkadaşlarım mutsuz. Bir gün aksi bir durumla karşılaşırsam yorumumu günceller o kadının hangi burç olduğunu buraya yazarım.
110 YorumlaBoğa burcu erkekleri aşk hayatında ciddi beraberlik peşindedir. Kendisine layık olacak kişiyi beklerler. Birlikteliklerinde kıskanç olabilirler. Ancak, ilişkilerinin ihtiraslı olmadığını söylemek gerekir. Romantik kişilerdir ve bu durum birlikteliklerine yansır. Aşk hayatlarında takıntılı, tutkulu ve duyarlı bir yapıya sahiptirler.
Boğa burcunun olumlu özellikleri arasında; dayanıklı olması, mantıklı bir şekilde hareket etmesi, güvenilir olması, kendine yeten bir kişiliğe sahip olması, barışçıl olması, duyarlı, üretken ve sabırlı olması, dengeli bir kişiliğe sahip olması ve son derece nazik olması vardır.113 Yorumla
İkizler+1 yılFiziksel olarak seçilen bir kadın :) aşk hayatında kumarbaz Dolu dizgin, yakıcı ve durdurulması zor bir yapıdadır ve ayrıca özgürlüklerine de aşırı derecede düşkündürler. Yay burcu kadını aşırı kıskanç ve kısıtlayıcı bir partner ile yapamaz. sana rahat biri lazım benim gibi :D Dürüst bir karaktere sahiptir. İdealist bir kadındır ve oldukça sevimlidir. İyimser, düşünceli ve uyumludur. Özgürlüğünü sever ve güvenilir bir kadındır.
Genelde; Tembel ve inatçı olurlar.Aşırı kıskançtr herşeyine karışır şmdiden söylym :) Onu etkilemenn tek yolu gzl gzl yemekler yap götr yesin yemeğni ver rahatını sağla başka bişi istemez öyle evde yıllarca yaşar :D Sadıktır ama ilk adımı hemen atmazlar daha çekingendr karşı taraftan bekler...Sabit fikirlidir ilgi ister..başka soru? :)
11 Yorumla
Boğa+1 yıl@zepwins Aslında güven verebiliyor musun yoksa veremiyor musun diye bakar ve eğer bir binanın temeli sağlam görünmüyorsa boğa burcu veya doğum haritasında boğa etkisi olan biri asla o binaya bırak girmeyi yaklaşmaz bile :). Umarım açıklayıcı olmuştur başka sorusu olan var mı?
evet arkadasın dediği gibi boga erkekleri biraz uckuruna duskun olur;ama bir okadarda evcimendir,egerki onun isteklerini gerektiği kadar karsılarsan senden baskasını gozu gormez,boga erkekleri sadıktır,egerki senden yeteri güveni alırsa sonuna kadar gidebilir,sadece ikili oynama sezgileri kuvvetli olur,ona ayak uydur yeter,boğa burcu burclar arasında en ideal olan burclardandır ;) bir boğa olarak...:)
00 Yorumlaonu pohpohla,seni sahiplenmeyi başardıgını göster ona etkilersin cok rahat.ben boga burcuyum. Ama ne olursa olsun açık konuş.Açık konuştan kastım bahane üretme.Çekinip birşeyi söylememek başka bahane bulmak başka.Ve en en önemlisi sakın ihanet etme.Eger ihanet girerse bir daha o dikiş tutmuyor.İstesende agzınla kuş tutsanda olmuyor.
20 Yorumla
+1 yılBir boğa olarak ilk önce şunu diyebilirim boğa için güven her şeyden önemli güvenebildiği kadar sever bir boğa ona karşi dürüst olucaksin aldatmicaksin ağır başlı gibi gorunsede aslinda çoçuk ruhlu biridir ve sevdimi dibine kadar sever her nazını çeker sabrlıdır sevecendir güzelliye önem verir kiskancdır
00 Yorumlaben boğayım inatçıyım sabırsızım kimseye kötü davranmam ama bana hem kötü davranılır
kızdığımda 3 aylık bebeği bile öldürebilitem vardır. ama kızdırılmam çok zordur.
işte ben boğa erkeği ayrıca burçlara inanmam burculara inanırım02 Yorumla
+1 yılböyle şeyler araştırırken ekşi'den bak. https://eksisozluk.com/boga-burcu-erkegi--37945
00 Yorumlasürprizlerle doludur, organizasyon konusunda çok yetenekli olurlar. yemek yemeyi çok severler. sadakat konusu biraz sorundur. çok kıskanç olur. sahiplenir. rahatına düşkündür. güvenilirdirler. cömerttirler. sekse düşkündürler.
03 Yorumlainatçı dik kafalı herseyı kendısının bıldıgını dusunen aklı sadece cınsellıge calısan gırtlagına duskun :D 2 sevgılım oldu 2sıde bogaydı lanet olsun bulent ersoy bır ben bır allah bılıyoru alayım fon muzıgeee :D
41 Yorumla
Boğa+1 yılTespit gibi tespit😂
1 saatte 3 soru geldi bunla ilgili.kardeş yeter bence bu son olsun.
1-çalışkandır
2-sadıktır
3-o kadar biliyom :DDD00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 826 cevap paylaştı. Zeki, geveze, saman altindan su yuruten, caliskan, ideal erkek. En azindan 12 burc icinden en uyumlu oldugu burc yani benim gibi bi akrep icin :)
21 Yorumla
Boğa+1 yıl
+1 yılYa burç ne alaka kardeşim bende boğa burcuyum şimdi şundan şundan hoşlanırım diyince bütün boğa burcu olan erkek aynı şeylerden mi hoşlancak ? Kafanızın içindeki et yığınını az çalıştırın be arkadaş.
12 Yorumla
Boğa+1 yılEyvallah :)
+1 yılKendimdem anlatayım sana..Bende bir boğa erkeğiyim..Boğa erkeği kesinlikle güvenilirdir..Doğrucudur.Agresiftir..Eğer gerçekten sevgi bağı varsa arada asla aldatmaz.Kolay kolay arkadaşlık kurmaz..Hafif te içe kapanıktır..
00 Yorumlabu konu hakkında bir arkadaşımız gizli profilden çok çok iyi bir açıklama yapmıştı çözmüştü yani boğa burcu erkeğini bence o soruyu bul oradan bir şeyler çıkarmaya bak
00 Yorumlaişte o benim burcumun özellikleri bende varmı bilmiyorum, ki burclarlada ilgilenmiyorum yazan olursa öğrenicez
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 722 cevap paylaştı. Yemeği severiz. Mutfakta iyi olman gerek kesinlikle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemek yemeyi çok seviyorum , duygusal biriyim karşılıklı sevgi şevkat güzel oluyor. Ama herkes aynı değil bence
00 Yorumla
+1 yılTek bildiğim şey boğa ile yengecin hiç anlaşamadığı... :)
32 Yorumlatanımadan bilemessin ki güvenilir mi değilmi anlayamassın.buçlara göre hareket etmeyin
10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumlaherkes farklıdır çiçeem. ben de boğayım,erkek tanıdıklarım da var boğa. hepimiz aynı özellikleri taşımıyoruz.
00 YorumlaBende bogayim kirmizi giyen kadinlari gorunce saldiriyorum
02 Yorumla
Boğa+1 yıl@emreaydin Koç özelliği taşıyor olabilirsin Çünkü kırmızı renk koç burçlarını saldırganlaştırır. :)
Boğa+1 yılya herkes aynisini diyor ama nedeni söylemiyor neden kirmizi cok mü kötü boga ixin
+1 yılTuyleri uzun ve parlak olur, ciftlecme mevsiminde tuyerini kabartip otus ve danslar ile disiyi etkilemeye calisirlar bir yandan...
21 Yorumla
Akrep+1 yıl😂 😂 😂
+1 yılBurçlar bence saçma pek inanmayın bence insanın kişiliğini burçlar belirlemez yetişme tarzı belirler
00 Yorumlasadık dürüst olması yeter sadece boğa burcu için diildir heralde ...
00 YorumlaÇok çekingendir güvenilebilirliği kişiden kişiye değişir.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok önemli iki konu vardır..
1-Yemek
2-Cinsellik.. Çünkü bende boğa burcuyum ve iyi biliyorum..10 Yorumla
+1 yılgoogle amcaya sorsaydın :)
12 Yorumla
Kova+1 yılhım o zamn gel benı gozlemle :D
Benden uzak CEHENNEME yakin olsunlar
32 Yorumla
+1 yılBir boğa burcu erkeğiyim. Soruları alayım. :)
02 Yorumla
Boğa+1 yıl@poormoney Yüksek düzeyde Sadıktırlar :)
nasıl insan seçerler sorusunun cevabı?
1-Gözü kapalı güvenebileceği
2-Onunla derinden ilgilenebilecek
3-Sevgi gösterebilecek
4-Sadık olabilecek
insana sadece derinden bağlanabilir. :)
kırmızı kazak giyme sakın tehlikeli olur
02 Yorumla
Boğa+1 yıl@mariana herkes öyle diyor ama boga burcu kirmiziyla alib veremedi ne haha tam anlata bilieimsn
+1 yılbugün cidden boğa günü..
11 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. güzel otlak bi alana sal.
00 Yorumlaboğa görünümlü oğlağım
32 Yorumla
Boğa+1 yılamanın aradığım irkek
+1 yıltosun gibi oluyor olabilirler
00 YorumlaBana benzer ve biraz da aya benzer yüreği.
00 Yorumlaboga burcu azgındır kendımden bılıorum :P
00 YorumlaBoğa burcu erkekleri çapkınlıkla özdeştirler.
00 Yorumlainatçı yalansız liderlik vasfı çok yüksetir...
00 YorumlaAşırı inatçı .
10 Yorumlabilmem :p
00 YorumlaGayet acik
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?