bazı insanlar evde kimse yokken cıplak gezinmeyi sever. misal ben. tek yasadıgım için evde genellikle dolanırken ve yatarken kıyafet gymem. çıplaklık özgürlük gibi geliyo bana. sizin düşünceleriniz nedir?:)
Cevabın nedir?
çıplaklık güzeldir. sadece boxer yeterli evde ya da yatakta. yatakta yatarken yanında sevdiğin insan, oda senin gibi çıplak ya da sadece çamaşır var, ve ilişkiye girmesen bile ten tene deyiyor nasıl iç gıcıklatıcı muhteşem bir duygu bir düşünsene off
ben de özgürlükten yanayım :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBiz evde montla dolaşıyoruz, bazen şemsiye filan açıyoruz hatta..
121 Yorumla- +1 yıl
güzel:D
+1 yılkız Allah cezanı vermesin. tut ki ölümün geldi. netcen?
:D
@HayvANilmaL
yapana bir şey demem hayret ederim. ölsem de çırıl çıplak vaziyette bulunmak istemem. kardeşin abin varsa seni o vaziyette bulduklarını düşünsene?
ölsem de saygım var, karizmam var benim :D45 Yorumla- +1 yıl
kimse yokki tek kalıyorm ben :D hıı ölürsemde yapck bişey yok arrtık napim işimiz şansa. D bir kere sesten korkup atlamıstm dısarı zaten ama gecenin bir yarısıydı gören oldugunu sanmıyorm. d
- +1 yıl
@karaaas34 ben utanmasam ailem yaptığımdan utanır. az edepli olalım canlarım
- +1 yıl
asdfghjk direk yıkar gömerler :D
Melekler var ve Allah her daim görüyor seni. bir yaşıma daha girdim töbe töbe.
1413 Yorumla- +1 yıl
Elbise varken göremiyormu
- +1 yıl
dogru saygı duyarım ama bilmiyorm tek kalmanın problemı sanırım bnddekı bu.
- +1 yıl
Utanan biriyim, birilerine kötülük yaparsam utanırım. Bir televizyon programına çıkıp, din üzerine vaaz verip bundan yüzbinlerce lira alıyorsam ve sokakta aç insanlar varsa, bu yaptığımdan utanırım. Halkın, milletin parasını yiyorsam utanırım. Yalan söyleyemem, utanırım.
Ama asıl bütün bunları yaparken, çıplak yatmaktan utanan insanların ahlak anlaşını sorgularım.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
169Cevap
+1 yılEvde yalnızken çıplak dolaşmayın cinler aşık olurmuş yemin ederim
170 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılEvde yalnız kaldığımda asla çıplak duramam , uyuyamam. Zira ölüm gelir deprem olur
edep.326 Yorumla- +1 yıl
@46tatlı tşkler.
- +1 yıl
@blondewoman :* ;)
- +1 yıl
@BPMShadowless :)
- +1 yıl
edebi olan ebedidir diye bir söz var ;) çok severim herşeyin başı edep
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. yok dolanamam böcek möcek çıkar biyerden dötümü ısırır falan ne olur ne olmaz korkarım :/
180 Yorumlapeygamberimiz ÇEHENNEM ehlinin çoğu kadın olacak diye boşuna demedi.. bakın rezalete... o evde melekler var onları rahatsız etmeye ne hakkın var.. üç harfliler çarpıyo yamuluyo ondan sonra veya ALLAH CİLT KANSERİ VERİYO VERİYO Bİ DERT İŞTE AKLINDA OLSUN...
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanmaya çıkabilir ama gerçek her zaman çırılçıplak dolaşırım yalnız yaşıyorum eve kendimi atınca direk soyunurum banyomu yaparım kurulanırım ve saçımda sadece havlu olur çırılçıplak koltuğa uzanıp tv keyfi yaparım :)
37 Yorumla- +1 yıl
Ev nerdeydin senin :pp
Cevap sahibi+1 yılYoo bence gayet doğal bişey hemcinsim olsan evimin adresini verirdim :)
- +1 yıl
ben arkadaslarimla çıplak dolanıyodum yani tekden ziyade ortamdada güzel oluyo:D
Cevap sahibi+1 yılortamı hayal ettim harika olurdu :D senin yerinde olmak vardı şimdi :)
- +1 yıl
uğra bir ara:D
+1 yılBende tek yaşıyorum helal olsun sana o zaman çünkü birincisi kimliğini gizlemeden yazmışsın ikincisi özgürlüğüne duskunsun kova burcu musun? Bende çok severim insanların düşünceleri bu konularda birazcık kapalı tabuları var... Ama çıplaklık öyle uyumak özgür ruh demek dünyaya çırılçıplak geldik yine öyle ölecegız pekı bu dunya da neden aynı sekılde yasamayım kı.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle çıplaklık özgürlük. Hep evde olsam hep çıplak otururum. Ama şort var hep altımda. Malum arada kapı çalıyor o zaman direkt açıyorum. üst komşu bir bayana açmıştım hatta bir kere. Kafası hafif geri çekildi görünce. Tedirgin oldu her hal :)
00 YorumlaYok be uyuyamam ben oyle. Camdan biri görse kapı çalsa bişey olsa nolcak, hem uyurken terledinmi bacaklar falan yapışır olmaz yani :D
30 Yorumla
+1 yılBende bende ama hiç denenmedim ben bunu dur soyunayım :)
36 Yorumla- +1 yıl
haha soyun:D
- +1 yıl
Gel şekerım soyunak@arinagah
hafif.org/.../9a4d66a0fe73b946b714065dr.jpg
Arap Kadri gibi geziyoz işte..00 YorumlaBende çıplak dolaşmayi seviyorum çok hoş oluyo grcekten
26 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. En azından bir don giymek gerek yav.
o kadar özgürlük iyi değil.
allah korusun ölsen kalsan, bulunduğunda hiçte hoş bir görüntü olmaz yani :D :P00 Yorumla
+1 yılGece baksırla yatarım, havalar az daha ısınsın evde çıplak gezip çıplak yatcam tek olmanın verdiği avantajlar <999
00 YorumlaBen kız kardeşimle kalıyorum.
özellikle yazın iç çamaşırı ile hatta çıplak yatmak güzle oluyor :)42 Yorumla- +1 yıl
sıcak oluyor
+1 yılYaşadığım ev buna müsait değil.
Ondan ziyade benimde bir mahremim var60 Yorumla
+1 yılBence edep ve adap sınırları gözetilmeli derim. Ama komşun olmak isterdim.
024 Yorumla- +1 yıl
edep ve adaptan bahsedipte komşum olmak istemende düşündürücü:D
- +1 yıl
Ama ben evde yalnız değilim :)
- +1 yıl
e nolcak ben yalnızken çıplagım zaten hanı biri olsa tamam:d
- +1 yıl
Bende evde yalnızken duşa girer çıkar, çırılçıplak dolaşırım. Benimde hoşuma gidiyor. Dediğin gibi özgürlük bu... Ama ailem gelene kadar tabi ki... Ben toplumun değer yargılarını göz önüne alarak yorum yaptım. Birey olarak özgürüz. :)
- +1 yıl
aile olunca tabi cıplak dolasılmaz ona lafımız yok:D
- +1 yıl
Çıplak dolaşmak çok farklı bir haz... Özgürlük bir yandan, hafiflik diğer yandan. Birde vücudunun daha önce hiç temas etmemiş yerlere temas etmeside farklı bir duygu... :)
- +1 yıl
nasıl temas etmemiş yerlere :D
- +1 yıl
Şöyle ki; daha önce pantolonunla, iç çamaşırınla oturmuş olduğun yere çırılçıplak oturuyosun :)
- +1 yıl
hııı onun tadı baska mesela yünlü bir battanıye:D
- +1 yıl
Ya da mutfaktayken soğuk birşeyin temas etmesi :)
- +1 yıl
gelemem ben soguga cıglık atarım:(
- +1 yıl
ama o tüyleri diken diken etmesi yok mu :)
- +1 yıl
bende tüy yok:D:D
- +1 yıl
parlak ten hoşuma gider :)
- +1 yıl
benımde:D
- +1 yıl
O tüysüz tene dokunduğunda ipeksi his bambaşka bişey
- +1 yıl
kesinlikle:.)
- +1 yıl
Eve geldim, duşumu aldım.. Odama çekildim, bornozumu çıkardım.. Çırılçıplak kitap okuyorum şimdi.. Senin yüzünden bak, canımı çektirdin :D Deri koltuk ilk zaman bir soğuk geldi ama şimdi çok güzel :)
- +1 yıl
söylesen ısıtırdm koltugu:D
- +1 yıl
Sen olsaydın koltuğa oturmazdık ki... Yatağa yan yana uzanır kitaptan şiirler okurdum sana :) Hem ben centilmen biriyim sana koltuk ısıttırır mıyım hiç :D
- +1 yıl
aaa şiir olur:D
- +1 yıl
Şiiri, şiiri seven kadını ve şiir gibi kadınları severim :)
- +1 yıl
teşekkür. D
- +1 yıl
Hoş sohbet bir insansın :)
Tam anlamı ile değil yari çıplak diye biliriz üzerimde bir atlet bile olsa rahat uyuyamam. Ama boxer şart onsuz kendimi eksik gibi hissediyorum :)
00 Yorumla
+1 yılyatarken hayır. bir şey eksik gibi geliyo. zaten tek çıplak yatmanın anlamı yok. gündüz çıplak dolaşmak olabilir. nudist kampında veya sahilinde olmayı severim
00 Yorumla
+1 yıleskiden öyleydim uyurken pijamalar rahatsız ederdi baksırla uyurdum. ama alıstırıyorum kendimi yavas yavas
evde kmse yokken üstsüz dolasmayı bnde çok severim hatta bir çok kez ailemle kavga ederim çok misafir geliyo...00 Yorumla
+1 yılTatilde kendin olmanin zararlari..
neneme yakalandim :/00 YorumlaVallahi deprem ülkesinde yiz ya pek tecih etmiyorum evden donsuz mu çıkacak sın?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Ben de cıbıl yatarım, eşim de alıştı duruma.
Ama Ocak-Şubat gibi kış aylarında olmuyor öyle.00 YorumlaYa çıplak yatılırmı hadi deprem oldu yangın çıktı kendini dışarı bir atıcan tövbe estafurulah bütünmilet afeti bırakır seni seyre dururr :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ben de öyleyim , utanmasam sokakta da çıplak dolaşıcam :/
11 Yorumla- +1 yıl
hahaha yok artk:D
+1 yılperdeler kapaliysa ve icerisi gorunmicekse ciplak gezmeyi bende isterim
00 Yorumla
+1 yılKorkarım ben bir deprem yangın falan olsa rezil olurum
10 YorumlaBen degilde sevgilimin çıplak dolaşması hoşuma giderdi fennaaaa
00 Yorumla
+1 yılTek olsaydım bile anadan doğma gezmezdim o kadar :)
20 YorumlaBende sadece boxer ile dolaşırım bir tek öyle rahat ediyorum
00 Yorumlabenim çıplaklıktan kastım baxerımla gezmek we uyumak :D
00 Yorumla
+1 yılBen soğuktan montla yatan adamım, çıplaklık özgürlükmüş :/
10 YorumlaÇıplak olmak kendim olmak gibi gelir bana.. Benimle çıplak dolaşır mısın tatlım? :p
015 Yorumla- +1 yıl
dolaşırım tatlım:P
- +1 yıl
niye titricen. s. d
- +1 yıl
gelelım nolcak titreme mevzunu hala anlamadm:D
- +1 yıl
vallahi anlamadm:( tamam altında cinsellık varda titremeyi çözemedmd:D
- +1 yıl
baktık olmuyo yataga geceriz:P
- +1 yıl
titrerim nolcak:p
- +1 yıl
biliyom:D
- +1 yıl
öptüm muck:D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılözgürlüğü bilemicemde kafamı koyduğum bir yere birinin çıplak poposunu koyduğu fikri hiç hoşuma gitmiyo:)
00 Yorumla Boxer'sız rahat edemiyorum. Zaten normal ebatlarda erkekliğin bu durumdan rahatsız olması gerekir. Olmuyorlarsa işleri zor :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe âhlakım ne de terbiyem izin vermez böyle biseyi.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArada uyurum sağliğim için, kan dolaşimim rahat olduğu için rahatlik verir. Ama oyle ciplak dolaşma gibi bir huyum yok.
01 Yorumla
+1 yılben gezmemde kaç kişinin sana mesaj attıgfını merak ettim
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılSenin evin tam karşısındaki daire fiyatları 10 kat artmış haberin var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyüdüğüm evde pek imkan yok ilerde kendi evimde ancak yapabilirim. Şimdi ortam müsait değil çünkü ansızın uygunsuz biçimde yakalanabilrim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet. Evde kimse yokken yapılcak 2 şey vardır. 1. si çıplak dolaşmak. 2. si rahat rahat evde kimse yokken patır patır kapı açık s*çmak.
00 Yorumla
+1 yılbende de tam tersi kimse olmasa bile şortla bile gezemiyorum evin içinde
00 YorumlaEv sicakken rahat oluyor ama genelde boxerla bizde fazlalık var malum toplu durması daha iyi :)
00 Yorumla
+1 yılBzn iyi oluyor... Surekli boxer icinde tıkılı kalan sahıs icinde özgürlük :)
00 Yorumla
+1 yılAniden aile fertleri geliceğini düşünüp güldüğüm olaydır arkadaşım anlatmıştı özgürlük tabi bir bakıma :D
00 Yorumla
+1 yılboxerla uyurum oda sıcaktan dolayı cırıl cıplak hic uyumadım gerekte yok
00 Yorumlaben sadece boxer la dolaşırım onla yatarım cırıl çıplak dolaşmam
00 Yorumlacırılçıplak değilde bir boxser la evet dolanırım :D
00 Yorumla
+1 yılSiz tek başınıza iken sizleri hiç kimsenin görmediğini mi düşünüyorsunuz?
20 Yorumlaarkadaşlar haftasonu evlerine gidince meydan bana kalınca :D ama şşş duymasınlar :D
00 YorumlaEvde yalniz olunca rahat olmaya calisirim tabi hemen çıkarırım üzerimi çıplak olunca daha da ayrı çok özgür hissediyorum :)
00 Yorumla
+1 yılHayır ya yinede utanır insan. Bence özgürlük insanin içinde olan utanma gibi erdemli duygularını barındıran vicdanını susturmaya zorlamaya çalışması değil onuda özgür bırakmasıdır.
00 Yorumlaeğer derim haline gelmiş montumdan ayrılabilirsem belki düşünebilirim :)
00 Yorumla
+1 yılErgen kardeşimiz bir soru fırlattı KS'ye.
Bu kadar akıllı da cevap verebilmek için kafa yoruyor :D00 Yorumla
+1 yılYalnız yaşarken donla gezerdim şimdi Ailemle yaşıyorum...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılEvde kimse yoksa bile melekler var :) Hava çok sıcaksa şortla uyurum :)
00 Yorumla hayır. evde cıbıl cıbıl gezmeyi ve uyumayı pek sevmem. :/
10 Yorumla
+1 yılBazen duştan çıkınca teksem hemen giyinmeyi düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılDeprem olsa görürüm seni ben bir kere çıplak iken yakalandı depreme
00 YorumlaBenim düşüncemi evinin adresini alıp teoriler pizza kazandiniz diyerek kapina gelmek gerisi gelir galiba iyke gözüküyor :))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynen bende senin gibi dusunuyorum. Keske benim gibi dusunen bir ese sahip olsaydim.
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Devamını Gör(190)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem