+1 yılBen başak burcuyum karşıma hep yengeç erkekleri çıkıyo o yüzden bilirim :) yalanı hiç sevmezler. Hiçbişeyi unutmazlar. Iyi sır saklarlar. Arkandan konusmazlar. Sessizlerdir. Mantigiyla hareket ederler. Romantik ve cömertlerdir. Ama intikam konusunda cok fenalardir umursamaz numarasi yaparak intikam alırlar buda öyle bir koyar ki.. onlara aşık olmak cok kolaydir guvenirsin. Ama onlar hep dış gorunuse bakar ilk tipi degilsen isini halledip daha tinlamaz. Yani kısaca iyi bir arkadaslardir ama kötü sevgili olduklarini düşünüyorum ben.
14 Yorumla- +1 yıl
Yengeç burclari evcildir yalnızlığı sever. Ona sadece yalan söyleme yeter. Bide bişey için çok ısrar etme sevmezler:)
- +1 yıl
on numara tespit olmuş bu saatten sonra kendimi yengeçlerin şıhı gibi hissedebilirim =) konuya da geç dahil olduğum için özür dilerim =)
En İyi Cevaplar
Ben boyle seylere inanmam ama sen inaniyosan uzaklas derim bir kach kiz arkadasimin yengec burcu sevgilisi oldu hic biri normal degillerdi valla. Chok chektirdiler. Ben dusundugum kadariyla ne istedigini bilmiyolar
01 Yorumla
şahsen ben bir 28 haziran yengeç erkegi olarak konuya dahil olmak istedim
öncelikle yengeç erkekleri özellikleri
duygusal, evciman, komik, eğlenceli, aile düşkün, hizmetkar ruhlu, becerikli ,
olma özellikleri ile ön plandadırlar
bunların yanı sıra
patavatsız azına gelei söyleyen çabuk sinirlenen ama kin beslemeyen fakat yapılan yanlışları kattiyen unutmayan
karşısındaki kız erkek fark etmez ilk seferde ısınmadıysa birdaha asla diyaloğa girmeyen bir karakter olarak bilinir...25 Yorumla
+1 yılÖzellikle onu yönlendirmen hoşuna gider. Arada esprili olman hoşuna gider. En başta onu anlamaya çalış. Her anında yanında ol. Sürekli halini hatrını sor. Ama biraz ona göre dominant olacaksın böylece günden güne bağlanır sana. bir de sakın gereksiz inatlaşmalara girme. Asla katlanamaz.
127 Yorumla- +1 yıl
Valla dominant bir yapım var biraz ama buda etklye bilir hiç düşünmemiştim böyle farklı bu bilgi için tsk edrm. . Evet 7/24 gülüyor uz :D oda. Neşeli
.. başka neler var nasıl ynsmliyim ona nasıl doknmlym bir kere içimden geçti ona sarilrkn kokladim ve yanagindn öptüm çok hoşuna gitmişti. .. daha neler var yzrmsn birzdaha - +1 yıl
Evet evet çok güzel yapmışsın o öpücüğü hiç unutamaz mesela ilk öpücük olarak kazınır o aklına. Gerçi benim öyle olmuştu da neyse eski meseleler. Biraz zeki konulardan konuş. Sürekli planlar oluştur. Keşfetmeye merakın olsun. Dizinde uyumasına izin ver çünkü çok sever. Bazende birbirinize sarılın sessiz bir şekilde doğayı dinleyin. Sessizlikten huzur bulur yengeç erkekleri. Zaten bağlanmaya en elverişli tiptir. Yapısı olarak evcimen.
- +1 yıl
Evet dizimde uznmk için izin istmsti tabkde verdim scni falan oksmstim öptüm yine ve grcktn icimdn geldiği için yzmstim ya sende coookkk bilgi var benim erkeğime çok bnzyon yani yzdgn şeyler hepsi tndik bizzat yasdgm şeyler onlan... neler var daha ne olur yaz ama uzun daha kalıcı olan şeyler çünkü bhsttkltni uyguldim ama fikir ednrk değil kendim yaptım içimden geldiği gibi bilmdgim daha başka neler var sana zahmet yaz
- +1 yıl
Hadi ya hepimiz mi aynı tipiz anlamadım :D bir de bazen çok çabuk sıkılır yengeç erkeği. Arada kimseyle muhatap olmak istemez. Arada rahat bırak ama tamamen rahat bırakma tabi. O zamanda unutulmuş hisseder. Rahat bıraktığın zamanlar iyi geceler mesajını at günaydınını de. Mesela bir tatil planı yapın keşfetmek dedim ya. Rock'n Coke'a gidin mesela. bir de birilerinden hediye gelmesine bayılırlar. Ona güzel bir tişört al mesela içimden geldi de.
- +1 yıl
En basiti yakisikli gibi ya da bir ozelliginden şöyle iyidir böyle iyidir diye baskalarin yaninda kocani översen cok utanir ve bu durum onu ogun boyunca sessiz kılabilir. Hassas biriyse herseyine ozen goster yani agir bir laf soylersen aklina geldikce icine oturur ve nefrete dönüsebilir. Sakin kavgalarda bile bel alti laf vurma agir konusma. Kusurunu yuzune vurma cok icine oturur belli etmez ama ici icini yer ve nefretle bakar gözleri. sen boyle yaparsan oda sana aynisini yapar. Benim tavsiyelerim bukadar.
birde söyle bir yorum var sen ne düşünüyorsun bir yengeç erkeği olarak :)
mesaj içinde soru sormuştum önce benmi atmlyim hep hani daha mı iyi olur - +1 yıl
- +1 yıl
dur derse gitmiştim şimdi geldim :D evet yaptığın jestler çok hoş arada o yazsın arada sen yaz ama çok bunaltma işte o ayarı iyi ayarla tüm nokta orda biter. Çünkü çok değişken bir ruh halimiz var bir çok mutluyken hemen karamsar olabiliyoruz. Ama ince jestler iz bırakır böyle.
- +1 yıl
tabiki içten içe kıskanır. Sana belli etmez ama bu durum yer bitirir onu bence yapma.
- +1 yıl
Bilemezsin türlü türlü nedenleri olabilir. Zaten kıskandığını belli eden bir yapısı da yoktur içinde bambaşka bir kara kutusu vardı. Kİmse bilmez orda nelerin döndüğünü.
- +1 yıl
Ve çok güzelde rol yapma yeteneği vardır en ufak bişeyi anlamazsın kimse çözemez ona göre :D
- +1 yıl
Zaten en ufak yakınlaşman koluna girmen onu mutlu eder. Öyle çok bişey beklemez.
- +1 yıl
Ooo bir eig'ni alırım o zaman :D
- +1 yıl
Hani en iyi görüş seçiyorsun ya bilmiyor musun
- +1 yıl
o zaman ben teşekkür ettim biraz yüzsüzlük gibi oldu ama hoş gör artık :)
- +1 yıl
eyvallah :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak ben yengeçim burçlara takılmam ama kendimi anlatim, duygusalımdır, dışarıya belli etmeyi asla sevmem,, çok kolay kalbim kırlır (yanlış yapmamaya çalış) kırılısam asla geri düzelmez o ilişki, yemek olarak mantı, mangal candır :)
kadınımda istedğim kadınlığı değil doğal olmasıdır, gülüşü semptaikliği sıcakkanlı olması, beni her halimle sevmesi,212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılha bunu duyduğum iyi oldu o zaman, herşeyin fazlası bana zarardır aşkın bile tadında bırak, bir kız benle çok ilgilenirse çabuk sıkılırım
Cevap sahibi+1 yılbak biraz utangaç olduğumz için ilk adımı atmaya hep çekinirz, yaşadığımız ilişkiyi evdiklerimize anlatmaya bayılırız, çocuk gibi, ama çokta üstüne gitme çocuğun hergün buluşalım, vveya sürekli aşkım canım cicim gibi şekilde, herşeyine karışma, ARKADAŞLARINA asla bişey deme ben hayatta gelemem
mesela
Cevap sahibi+1 yılaynen doğal ol, yani olduğun gibi, biz bir kızda güzellikten daha çok bağlılık ararız sadakat yani takılmakıl değil genelde ömürlük çıkarız :)
Cevap sahibi+1 yılo değilde şu anda kıskandım ya sizi iyi mi :D (mutluluğunuz devamlı olsun)
- +1 yıl
Saol en iyisi sanada nasip olsun insaAllah :) bak benim burcm kova yukslnm balık insnlri kirmktn bende çok korkrim ve yengeç in en Hassas. Noktlrndn biri... biz iyi anlasyrz krkter meselesi gerçi ama kova kadının dan yana şansını dnmelsn yukslni balık olsun... ya ne yapsam hoşuna gidiyor :D çabuk etklyr um onu aynı zmnda oda beni dene derim sende tabi bakarsan hala :))
Cevap sahibi+1 yılarkadaş kova burcunu buldukta yükseleni alçalanı mı kaldı :D :D ben burca takmam ya boşver sağol bu küçük sohbet için bu arada :))
Cevap sahibi+1 yılbye :))
Kişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Yengeç erkekleri çok farklıdır. Onları keşfedilmesini beklerler. Sevseler bile gelip demezler sevdiğini. Hatta samimiyet olmayana kadar soğuk davranırlar. Ama samimiyet olduğunda açılırlar. Çekingen ve utangaçtırlar.
18 Yorumla- +1 yıl
Doğru dürüst olman onu çok etkileyecektir. O zaten fazla baskıcı değildir. Yerine göre. Bazen fazla kıskanç olmadığı için sevmiyor anlamına gitmez. Onun yapısı böyledir. Duygusal olması lazım sevdiği insan. Eyer öyle birini seviyorsan. Şiir felan sevmen lazım. Çünkü karşındaki insan duygusal biri hemde çok. Ve aileye önem verir. Birşeyler yapmana gerek yok aslında asıl olduğun gibi kal ve bekle. Güven alsın senden. Birde şunu eklersek iyi olur o ters biriyle yapamaz. Mesela duygusal karşında öyle biri olmasa sıkıntı ve sevmezde..
- +1 yıl
Genellikle aşk. Zaten bu burçtan olan kişiler aşk kişileridir. Aşk adamı diyebiliriz hatta tam aşk. Desem ki şiiri çok güzel mesela. Birde bir uyarıda bulunayım tersine gitme hiçbirzaman ne diyorsa öyle. Tersine gidersen tepki vermez sana ama içinde yazar onu biriktirir. Ve dolma noktasında çok kötü olur. Ne kadar iyi olsakta o kadarda kötü. Tabi eyer karşıdaki doğru olursa sıkıntı olmaz..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yengec burcuyum cok utangac ve kizlara karsi samimyeti fazladir. Her kelimenize yanlis anlayabilir ama sizi kirmaz kirsada ozur diler ve sadik kalir. Kimseyi uzmez hayal kirikligina ugradiginda cok dusunur. Dertlenir birisi tarafindan uzulurse perisan olur. Merhaba nasilsin desen bile ondan anlam cikarabilir. Cok duygusaldir. Sorunlarini cozmek icin uhrasir fedekarlik yapabilir. Onemli konularda cesurlardir. Hayalperesttir. Sevgi doludur. Vb.
128 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBugun neler yaptin günün iyimiydi ve hergun seni düşünüyorum. Gibi ama cok iyisen. Trip atma her tripin ona izdirap gelir senden uzaklaşır.
Cevap sahibi+1 yılBir karanlık geliyor yokluğunun ardından
Ne zaman güneş batsa bu son gecem diyorum
Vazgeç yalan dünyanın köhne saltanatından
Yetişir bunca keder, bunca elem diyorum
Her şey sağır içimde ne şiir ne musiki
Dünyadan bezginliğim dünyalar kadar eski
Öylesine çözülmüş, öyle dağılmışım ki
Bu ne bitmez ayrılık bu ne özlem diyorum
Beni çağırdığını bir defa duyabilsem
Avuçlarımda ateş, yorgun gözlerimde nem
Aşarak denizleri bir gün kapına gelsem
Başımı duvarlara vurup ölsem diyorum
a ben konusuyorum arkadasimla hic senin kaddar konusmuyor biliyormusun ama simdi siirler soyle
yengecler siire bayilır
Cevap sahibi+1 yılÖnemli degil eger cok bilgi almak istiyorsaniz sizi takip edim.
Cevap sahibi+1 yılEdiyorum ozaman
Cevap sahibi+1 yılMesaj gonderemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnladim yorum Tarim ok
- +1 yıl
Kızlara karşı samimiyet i fazladır dedin ya tbkde cvrsi var hatta grstgu kız arkdslri bile arada içim içimi yiyor keşke sdce erkek atkdslr olsa diye yakında tnstrirda beni istmyrum ama öyle basit e de almak istmyrum kızları biraz yoklamak için bu konuda ne diysn sadık beni svyr ama aşık oldgm için pylsmyrum ama onu sikmammk için ya da beni ynls anlmsn diye yüzüne krsida birsey dmdim sence arkdslri ile mesfli olmalı mı
Cevap sahibi+1 yılTabiki de arkadaslari arasinda mesafesi olmali cunku seni seviyors sadiktir ama kizlarla samimyeti ldugu icin kizlar hep onla konusabilir ve o kirmak istemez seninle tanistiyorsada seni sevdigindendir yoksaki neden tanistirsinki yani ben konussamda bu kisilerle ko usuyorum anlaminda
Cevap sahibi+1 yılCok baglanmissiniz ya sizin kadar var mı boyle biri o sansli kisi sizi cok seviyor olmali ki siz onu cok sevkyorsunuz ama soyleyin bence anlatin yengecler boyle durumda anlayis karsilar merak etmeyin.
Cevap sahibi+1 yılMesafemi şöye korurum kiz gordummu uzaklasirim veya bkr sey soyledi bana evet evet gecistirim yani sonucta siz varsiniz. Yani kizlarla samimiyetimi aza dusurum
- +1 yıl
Bak aramızda 10 yaş var ben 20 ysndyim fiziki anlmda bana hitap etmyrdu ama şans verdim tndim ve bana güven verdi tndkca baglndm çok sevdim.. krktr olarak benim için en uygun kişi idi öyle düşündüm fiziki gorunmdn caydm o kadar svyrum ki şimdi.. ya şans vrmsydim kaybtsydim diye içim içimi yiyor bazen grcktn snsliyim çok aşığım erkgme btnme. .. aynen soylycgm bir sklde ben dynmyrum onun kızlar ile samimytne ama kirarim belki diyede bsy dmdim vakit geldi... demelym en kisa zmnda
Cevap sahibi+1 yılYa aslinda ben de daha yeni asamalardayim iliski konusu daha yeni yeni konusuyorum simdi bazen konusunca faceden bazi kelimeleri yanlis anliyorum hep yanlis yaptibimi dusunuyorum sizin bu sansli erkekte boylemi
Cevap sahibi+1 yılAranizda 10 yas mi var
Cevap sahibi+1 yılSen 8 yasinda bir cocuktan bahsediiyorsun nerden bilcek aski isterse 13 olsun 15 ideal hadi neyse 15 ise nerden konusuyorsu bu kisiyle :)
Cevap sahibi+1 yılAnladimmm saat w ye kafa gitti 30 yasinda o zaman tecrubeli biri kolay kolay inciltmez seni ya iyi geceler saat gec oldu
+1 yılben yengeç burçuyumve duygusalım yengeçler duygusal olurlar ve herşeye önce duygularıyla yaklaışırlar sevdikleri zman çok severler ve cok kırılgan olurlar ama kincilerdir ve gururludurlar asla gururlarını kıramazlar
13 Yorumla- +1 yıl
uzun boylu sarışın beyaz tenli bakımlı bayanlardan hoşlanıyorum ve çok fazla kıskançlıktan hoşlanmıyorum arkdaşlarımla bağım iğidir kız arkdaşım yok olasydı çok ilgi gösterisen bunalır yengeç erkekleri duygusal olurlar sakın onlara yalan söylme yalanan nefret ederler ve kendilerine öz güveni yüksektir kolay kolay hiç bir kızı beğenmezler ben kendi firimi söyylüyorum kapalı kızlardan hoşlanmıyorum ilgimi cekmesi için önce biraz efendi ağır başlı ve kendinden emin olmalı
- +1 yıl
Bizde de ozguvn tam. Zaten yalan falan yok şükür o güveni aldı benden bende onun kalbini. ... iyi bir ilskmz var bilmediğim daha neler var diye yengecler dn yorum alıyorum... onlar hakkında daha var mı başka birşey uzun olsun sıkılmam her yorumu dikkate alırım ben Ytrki doğruluk payı fazla olsun. .. ne bilym başka ne var aç birzdha?
+1 yılDürüst ol yalansız ol. Kişiden kişiye değişir ne sevdiği. Azıcık ilgi ile kanına kolaylıkla girersin. Duygusal olduğumuz için severiz böyle şeyleri
15 Yorumla- +1 yıl
En basiti yakisikli gibi ya da bir ozelliginden şöyle iyidir böyle iyidir diye baskalarin yaninda kocani översen cok utanir ve bu durum onu ogun boyunca sessiz kılabilir. Hassas biriyse herseyine ozen goster yani agir bir laf soylersen aklina geldikce icine oturur ve nefrete dönüsebilir. Sakin kavgalarda bile bel alti laf vurma agir konusma. Kusurunu yuzune vurma cok icine oturur belli etmez ama ici icini yer ve nefretle bakar gözleri. sen boyle yaparsan oda sana aynisini yapar. Benim tavsiyelerim bukadar.
birde söyle bir yorum var sen ne düşünüyorsun bir yengeç erkeği olarak :) - +1 yıl
Ne güzel işte. Ben severim arada hoşuna gidecek küçük hediyeler al. Aynen öyle. Bak nasılda tanıyorsun. Eğer sevdiği insandan geldi ise ağır söz nefrete dönüşmez. Genel olarak aynı ama Yengeç erkeği candır ! Elinden kaçırma ! Sevdim mi harbi sever
- +1 yıl
Ben birini 7 yıl sevdim 3 yıl çıktık o ayrıldı ama hala seviyorum. Hayatıma giren tek bayan. Öylede olucak
- +1 yıl
Ben onu ztn brkmam bana bunu soylyor brkma diye hayatta brkamam çok seviyorumcçünkü yani kalkıp onun için hrsyn daha iyisi nasıl olur diye fikir edmyrum bu nedenle yengeç erkeklerinin fkrlri çok önemli. .. aynen yengeç erkgi candir ♡ burada yorumlrdn gecmyn bilgi pesndyim daha farklı ne ola bilir acaba. ..
Erkek arkadaşım yengeçtti tam aile babası sahiplenici dürüst ama bir o kadarda sabırsız ve takıntılı anne sevgisi gibi sevgi görmeyi seviyorlar
23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIliskide cok. Tutkuludurlar. . Birde sakın guvenini kirma bidaha guvenmez
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu basklarin yaninda sakin geriginde fazla övme utandirma. Sen rahat ve onunda rahat olmasini sagla. bir problemi varsa unursamamazlik yapma ama fazla ustunede gitme. Cok ilgiyle bunaltma. Utandirmamaya dikkat et. Hassasdir buyuk ihtimal.
Cevap sahibi+1 yılEn basiti yakisikli gibi ya da bir ozelliginden şöyle iyidir böyle iyidir diye baskalarin yaninda kocani översen cok utanir ve bu durum onu ogun boyunca sessiz kılabilir. Hassas biriyse herseyine ozen goster yani agir bir laf soylersen aklina geldikce icine oturur ve nefrete dönüsebilir. Sakin kavgalarda bile bel alti laf vurma agir konusma. Kusurunu yuzune vurma cok icine oturur belli etmez ama ici icini yer ve nefretle bakar gözleri. sen boyle yaparsan oda sana aynisini yapar. Benim tavsiyelerim bukadar. Iyi gecler
+1 yılBen yengeç olarak yerine göre duygusal yerine göre aksi birisiyim fakat duygusal yönümü yansıtmayı pek sevmem karşı cinse karşı kibar romantik yaklaşmayı severim empati yaparım durumlar böyle
01 Yorumladuygusaldir paraya onem vermezler kadina onem verirler. cocuksu ruhlari vardir ve kesinlikle aldatmazlar ;)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin nedir burcun?
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende kovayım yükselenim balık:D
Cevap sahibi+1 yılgerçekten:D yükselenin balık olmasıda çok ilgimi çekti. biz diğer kovalara göre daha utangaç ve duygusalız canım.
Cevap sahibi+1 yılevet dostcanlısı, kırılgan, insanları kırmaktan korkan:D
Cevap sahibi+1 yılsen kaç şubat-ocaksın
Cevap sahibi+1 yıl:*:D
Cevap sahibi+1 yılsenin ay burcuna bakmak istiyorumda ay yıl söylersen bakarım.
Cevap sahibi+1 yıltatlım senin ay burcunda boğayış. mesela bunun verdiği mideye düşkünlük, damak zevki var sende.
Cevap sahibi+1 yıl:D.
- Kişilik & Karakter konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılEt cil olurlar bu kesin :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ewet
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler