+1 yılBende cok merak ediyorummmm.. Gerci malum cicek sevmiyorum acaba bana ağaç önerebilrmisin :)))))
19 temmuz
Ya da olmadı şarkı öner keremcim... O da olmazsa şiir alayim.. Hafi 2 çift lafa razıyım :)03 Yorumla- +1 yıl
Menekse mor olursa kabul edebilirim belki... Ama şarki olsaydi daha iyi olurdu :(
En İyi Cevaplar
abi ne cicegi bizden diyecem ama tarihide yazicam :D 16 ekim
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ediyorum:) 11 Eylül :)
03 Yorumla3 Mart
11 Yorumla- +1 yıl
Çiçeğiniz: Haşhaş. Onun güzelliği herkesi büyüler. Bu insanın ağına yakalanmak kolay, ordan çıkmak oldukça zordur. Onun yolu çok engebelidir. Haşhaş insanı kendi güçlerine inanmalıdır, ancak bu şekilde başarılı olur. Et yemeklerinden uzak durması tavsiye edilir. Sebzeler onun için vitamin kaynağı ve iyi moral deposudur
17 kasım
01 Yorumla16 kasim (:
04 Yorumla27 Mart
01 Yorumla- +1 yıl
Çiçeğiniz: Yüksükotu. Bu işaretin sarı ve solgun çiçeklerine rağmen, bu işareti taşıyan insanlar kararlı bir kişiliğe sahiptirler. Kafaları bir makine kadar hızlı ve dakik çalışır. Yaşamın en zor dönemlerinde bile hızlı bir çözüm bulmak onlar için zor değildir. Hiçbir zaman kendilerini kaybetmezler. Bir az sinirlidirler. Baş ağrıları çekebilirler.
+1 yıl1 ocak
06 Yorumla- +1 yıl
Sarı gentiyan.
Sıcak yazı simgeleyen gizemli bir çiçektir. Dağ çayırlarında yetişir. Karaktere gizem katmaktadır. İçe kapanıklık ve suskunluğun nedeni basit bir çekingenlik de olabilir. Bu simgede doğan insan inatla amaçlarına ulaşır. Soğuk havalarda sağlığına dikkat etmelidir. - +1 yıl
Aynı gün doğmuşuzz 😍 çok şaşırdım ve sevindimm:)))
- +1 yıl
Aynenn :))
- +1 yıl
Teşekkürler canım etiket atamadim
1 kasım
03 Yorumla26 ARALIK
01 Yorumla22 Temmuz
03 Yorumla
+1 yıl6 agustos
01 Yorumla
+1 yıl18 eylül
03 Yorumla- +1 yıl
Tesk ederim
29 Nisan
03 Yorumla6subat
03 Yorumla- +1 yıl
Çiçeğiniz: Ökse otu. Bu işaretin bayanı aşırı meraklı ve hafif hareketleri ile dikkat çeker. İnsanları baştan çıkarmak onlar için en basit iştir. Bu işaret altında doğan erkekler spor, vücut geliştirme, karate, tenisle uğraşarak popülariteye ulaşırlar. Ayrıca, bu insanlar sporla uğraştıkları için sağlıklı olur ve kolay hastalanmazlar.
11 Mart :D
05 Yorumla
+1 yıl12 Nisan
03 Yorumla- +1 yıl
Vay be ulan iyimiş tanıyo beni :)
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl13 Eylül
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. 17 Nisan
010 Yorumla- +1 yıl
6 mart: Çiçeğiniz: Haşhaş. Onun güzelliği herkesi büyüler. Bu insanın ağına yakalanmak kolay, ordan çıkmak oldukça zordur. Onun yolu çok engebelidir. Haşhaş insanı kendi güçlerine inanmalıdır, ancak bu şekilde başarılı olur. Et yemeklerinden uzak durması tavsiye edilir. Sebzeler onun için vitamin kaynağı ve iyi moral deposudur
+1 yıl14 Şubat
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
17 Ekim
01 Yorumla19 ekim
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl17 Kasım..
07 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
- +1 yıl
Anlamadım?
- +1 yıl
Hıı.. Teşekkür ederim:)
15 ocak
01 Yorumla- +1 yıl
Çiçeğiniz: Deve dikeni. O hiç kimsenin dikkatini çekmez. Bu nedenle o sürekli kendi kendiyle uğraşır. Bu karakteri deve dikeninin gerçek kişiliğinin saklanmasına neden olur ve insanlar onun bir önemli özelliğini iyi kalpliliğini fark etmezler. O iyi bir dosttur ve ailesine düşkündür. Çok çalışkandır. Verilen bütün işleri yerine getirir. Ama çok çalışmak bir yana sağlığına dikkat edip, dinlenmesini de bilmelidir. Bu insanlarda hipertansiyon görülebilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 kasim 1986
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMm guzel ucuz degiliz yani:)) orkide iyiymis tam beni anlatiyor tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılTabiki akrep
- +1 yıl
Ne okursa okusun, sonunda hep bildiğini okur. Havalıdır, antin kuntine bayılır. Artizdir, herkesle samimi olmaz, Etme çocukla sohbet küstürürsün, silme poponu camla kestirirsin'dir hayat mottosu. Evin Ana gibi anaçtır. Hastaya şifa, dertliye deva, açlara çorba dağıtır. bir kendine hayrı yoktur. Habire kendini eleştirir. Haset değildir ama kıskançtır. Favori içeceği diet coladır. Bazen siyah, bazen beyaz ister ama herşeyi tutkuyla ister. Uçlarda yaşar, bazen o kadar uçlarda yaşar ki telefonu çekmez. Kafası attı mı atarlanır, o anaç toprak ana birden alayına isyan inadına Bayhan'a dönüşür. O yüzden kızdırmamaya gayret edin. Bir de psişiktir ki owww, daha fikir senin aklına düşmeden, anlar hinliğini cinliğini gözünden. Parasının hesabını bilir, genellikle tek başına gezer, yalanınızı yakalarsa kafanızı tombi gibi ezer.
Cevap sahibi+1 yılHuhu:)) buyrun benim
+1 yıl26 aralık
03 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler guzelmis :)
+1 yıl12 subat
01 Yorumla
+1 yıl7 Kasim
03 Yorumla- +1 yıl
Adam bildigin beni tarif etti yav :)
+1 yıl8 kasım
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yıl15.05
03 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler
+1 yılOcak 14
03 Yorumla- +1 yıl
Çiçeğiniz: Deve dikeni. O hiç kimsenin dikkatini çekmez. Bu nedenle o sürekli kendi kendiyle uğraşır. Bu karakteri deve dikeninin gerçek kişiliğinin saklanmasına neden olur ve insanlar onun bir önemli özelliğini iyi kalpliliğini fark etmezler. O iyi bir dosttur ve ailesine düşkündür. Çok çalışkandır. Verilen bütün işleri yerine getirir. Ama çok çalışmak bir yana sağlığına dikkat edip, dinlenmesini de bilmelidir. Bu insanlarda
- +1 yıl
Baska bisey ciksa sasardim :)
13 mayıs.
05 Yorumla29 temmuz
03 Yorumla27 ocak.
05 Yorumla13 ekim
04 Yorumla
+1 yıl11 haziran :)
03 Yorumla- +1 yıl
ahahah aynen uçaktan çok korkarım sağol bro :D
+1 yıl1Ocak
07 Yorumla- +1 yıl
Sarı gentiyan.
Sıcak yazı simgeleyen gizemli bir çiçektir. Dağ çayırlarında yetişir. Karaktere gizem katmaktadır. İçe kapanıklık ve suskunluğun nedeni basit bir çekingenlik de olabilir. Bu simgede doğan insan inatla amaçlarına ulaşır. Soğuk havalarda sağlığına dikkat etmelidir. - +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Gerçek mi bu?
- +1 yıl
Bende :))
- +1 yıl
Çok ilginç ya :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 temmuz
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl20 Haziran
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl10 kasım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTam benlik evet :) teşekkürler...
21 Haziran
05 Yorumla12 Mart
01 Yorumla
+1 yıl1 Nisan
011 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :))
- +1 yıl
Doğum günün şindiden kurlu olsunnn :)
- +1 yıl
Teşekkürler @p-loneliness
- +1 yıl
@ρ-Łσηєłiηєss