Neden sevilmiyorum sizce :(?

İnsanlar uzaklaşıyor hoşlanmıyor benden ne yalanım var ne kötü davranışım her yolu denedim çok iyi oldum sevilmedim mesafe koydum yine sevilmedim yardım ettim yine sevilmedim ve genelde iki kızsak dikkat çeken ve arkadaş canlısı gözüyle bakılan hep diğerleri oldu arkadaş olduklarım bile arkadaş olamadıklarımla iki dakikada ısınıveriyor ekleşiyorlar numara istiyorlar birbirlerinden ben döt gibi hissediyorum kendimi bir arkadaşıma sordum neden diye tipin çok soğuk ve çok aşırı dobrasın dedi o yüzden dedi hep saf salak insanlar benimle arkadaş oluyor ya kaşarlar ya da benim gibi arkadaşsız olanlar kendime bakıyorum aslında güzel bir çevrem olması gerekirken hiç arkadaşsız kalıyorum mesele burada arkadaş edinmek değil neden sevilmediğim bizim gibi insanlar neden sevilmez ? sahip olduğum arkadaşlıklarıda yitiriyorum erkek arkadaşımda aynı benim durumumda eski iş yerinde kimse sevmiyormuş onu dün ev arkadaşımızla tartışırken arkadaşımız bunu yüzüne vurdu küçük düşüürmek için aile ve akrabada neden sevilmediğimi biliyorum güzel buluyorlar babam zengin ve ingilizce öğretmenliği okuduğum için ama arkadaş çevrem neden ? ;-(
Güncellemeler
+1 yıl
kızlar niye cevap vermiyor yaa
Güncellemeler
+1 yıl
kızlar siz de cevap verin lütfen
Neden sevilmiyorum sizce :(?