Babamı sevmiyorum. Benim gibi babasını hiç sevmeyenler aksine ondan nefret edenler var mı ? tabi sadece babam değil amcam ve halamlarıda hiç sevmiyorum hepsinden nefret ediyorum
Cevabın nedir?
...
#bABAMI_SEVMİYORUM
Söyle bana baba
Her baba denmesinde boynumun büküklüğünü kim ödicek
Sen karı kız peşinde koşarken ben taşlara takılıp kaç kez yürümeyi unntutm haberin varmı?
Senn mutlu olurken ben gülmeyi unnutttum baba haberin var mı
Sen ben kız doğdum die kucağına 1 kez bile olsun almamaışsın ya hani ben sırf bu yüzden tüm erkeklere sırtımı döndüm
Sen beni hiç sevmedin baba ben 5 yaşımdan beri birgin geliceksin umdudylaa başımı yastığıma koydum gelmedin be babamm ben ağlarken hiç gözyaşımı silmedin hiç bana kızızm demedin. Çocujkluğum annemin ağlamarıyla gectiii sesisiz sedasız seni bekledim baba 15 yaşındayım ve artık gelmiğiceğini çok iyi biliyorum beklemiyorum da ben seni semiyorum babaa senden iğreniyorum...170 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbak canım anliyorum sairim senin baban bira saf ve herkesonu döndürüyo parmagnda peki annen bisi yamiyo mu canım ALLAHA HAMD OLSUN ben babami seviyorum hemdeasiri ALLAH BOZMASN ama babamin tek sevmedigim huyu bana severken ck sevgide dolayi küfür etmesi senin surani yerim burani yerim demesi bunu nasl unutturum bilmiyorum babama dedim baba neden böyle seyler söylüyosun ben artik buyudm babam sen ebnim icin hala cocuksun sei okadar cok seiyorum ki oy uzden ama belli bir yere kadar ondan snra insa utaniyo sinirleri bozuluyor tamam sevmesi güzel bsi amacok ayip kelimler kullaniyor INSALLAH zamalaunutur ama annem ben babani taniyorum bira zor dedii ne yaparim bilmiyorum
20 Yorumla
bende sevmiyorum o istiyoki sadece calisim ona hizmet edim sabahtan aksama kadar ders calisim gerekirse yemektende kesilim gene ders calisim ders ders ders baska bise yok ama şu an yurt disinda calisio rahatim ama oguluna karsi kalpsiz olan baba ordanda mudahale ediyo hayatima kendi paramla biseler alim dedim ona kiziyo kendi param arkadas sanane ya kendisi ayfonlari alirken iyi ben bir kucuk seler alamiyacakmiyim kendime ya kalpsiz anca en kucuk oglunu sev sen ztn verdigi sozleride tutmayan okuzun onde gideni bana karsi yaptigi tek iyi sey beni dogurtmak
124 Yorumla- +1 yıl
babamla ne samimi davranmisizdir ya da babam ne goz yasimi silmistir arkadaslarina benden her zaman 3 kat daha fazla ilgi gosterir benle sohbet muhabbet etmez ama sinavdan kotu alayım ozaman baslar konusmalara hayatimi kurutmaya babamla baska bir iliskim yoktur o evdeyken rahatsizim hep o evden gidince rahatliyorum neseleniyorum evde oturunca durmadan işte ders calis bak sinav tarihin yaklasiyir diyor siz diceksiniz simdi en azindan derslerini onemsiyor siz yerimde olsaniz neler yapardınız derslerim iyise babamla aramda sohbet olmaz muhabbet olmaz yabancıyız eger kotu not gelirse düşmanız gibi sözlü olarak bana yapmadigi kalmadi babam bana vurmaz ama babam keske beni kemerle dovseydide bazi laflari etmeseydi insan hasımına etmez o lafları babam bana hayati zindan etti genelde dışarı çıkarım eve gidiceksin der babamla babam gibi davranmiyorum gercekten 2 yabanciyiz anneme zamaninda neler cektirdi ama onu annem affetti ben affetmedim annemle tartisirdi kucucuk 1 meseleden kavga cikartirdi ben uzulurek baba yapma derdim oda sanardiki ben kavga etmelerini istemiyom ama benim istegim anneme zarar vermesinden korkmamdi haberlerde hep goruyordum eskiden cok tartisirdi annemle babam gece 3 te uyanirdim tartisma seslerinle psikolojim bozulmustu onlar konusurdu normal ben kavga ediyolar saniyordum
- +1 yıl
yasim 16 ya geldi babam benle ugrasmaya basladi anneme yasattiklarini artik bana yasatmaya basladi nerdeyse allaha sukur durumumuz cok iyi ama babam bana cimridir kendi yer arkadasi ister verir ama bana 1 haftada bir 20 tl birakir gider ben babamdan ayakkabi istedim 3 4 ay sonra aldi her hafta basi hatirlattim artik ben ona hatirlatmaya utaniyordum kizar diye ama almiyordu hatirlatmayinca işte. bana ne sözler verdi tutmadi babam 1 kez benle oyun oynamadi eve playstation alindi tum arkadaslariyla pes atardı ben gelip baba atalım dedigimde sonra dedi ve hic atmadi. ben Şu an u16 da oynuyorum futbol babam 1 kez benimle top oynamamistir top oynamayi birak 1 macimi izlemeye gelmedi babam beni 1 kez disari cikarmadi 1 kez gezdirmedi 1 kez baba oğul sohbet edemedik bu aralar sormaya basladi napicaksin bugun falan ama artık iş işten geçti 17 yaşıma girecegim ve babamla samimi degilim eskiden bende oyle bir etki biraktı ki babamdan çekiniyorim 16 yasimdayim biyere gidicek olursam arkadaslarimla ilçe dısı anneme soylerim babama soylesene anne derim yanlis bisey dersem babam kizarda gondermez diye. gercekten arkadaslarina benden daha cok ilgi gosterir bana dedigim gibi 1 haftada beni gordugunde boyle al diyip 20 verdigi icin ben işe girdim mangalcıda 2 de evde oluyorum diye bir daha gitmiyeceksin diyor ama ben gitmek istiyorum param olmuyor arkadaslarimin yaninda eziliyorum herseyi onlar ismarliyor ama babam genelde arkadaslarina yemek içki ismarlar ben babamdan ayakkabi istedigimde 3 ayda aldi dedigim gibi fakat kendine 1 gunde 3 ayakkabi toplamda 2 haftada 6 ayakkabi aldigini bilirim ben hergun yatagimdan erken kalkar o ise gitmeden once ayakkabiyi hatirlatirdim ayakkabim patlak gezerdim onun ayakkabisi kir olunca giymezdi sonrada ayakkabi patlak gorunce bu ne hal rezilsin derdi bana yani dedigim gibi babamla 2 yabanciyiz onun bazen keske olmamasi diliyorum cunku hayatima pozitif katkisi yok ama öz ve öz babam ne yapalirim arkadaşlar allahın vardir bir bildigi
Bende ayar olurum ama bigün yaşlanacak nasıl gençlik, güzellik bitiyorsa oda elden ayaktan biraz düştüğünde tek çocuğum zaten bana muhtaç olduğunda ben ne yapacağımı biliyom bi tekme sallayacam poposuna onun acısıyla kıvransın ölsün p**evenk. Amcada demeyim o kardeşleride tam yavşaktır. İşin açığı baba tarafında bi tane adam yok hepsi kansız it, anne tarafı çok iyi Allah'a şükür :D Allah bi yerden alıyor bi yerden veriyor işte, iyiki ayrılmışlar zamanında keşke daha erken ayrılsalardı, baba değil düşman şerefsizin evladı :D
264 Yorumla
Soran+1 yılbunları söylemek bile çok acı ama öyle malesef nefret ediyorum ya yüzüne bile bakmak istemiyorum
- +1 yıl
İnsan babasına öyle dermi gav*t senide gorecez yaslaninca got
- +1 yıl
Yorumuna Like atan beyinsizlerin...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
39Cevap
+1 yılŞimdi sana şöyle diyim ben babamı 6 yıl önce sevmemeye başladım bir çok nedeni var şimdi ise nefret etmeye başladım mı başlamadım mı onu bile bilmiyorum nedenlerini anlatayım istersen bilmiyorum belki senin babanla olan sorunların kadar değildir ama benim ondan nefret etmeme neden olan sorunlar bunlar Yıllardır ders çalış ders çalış diyip duruyor sonunda önünden geçdiğimizde falan sen derslerini çalış ben seni şuraya buraya götürücem (lunapark-Hayvanat bahçesi vs vs) diyip durdu bunları derken ben 7-8 yaşlarındayım tabii onları derken ben tabi bi mutlu oluyordum gaza geliyordum ve daha çok çalışıyordum sınav zamanı geliyordu tamam yalan yok çoğu dersim düşükdü ve tembel bir öğrenciydim düşük notlar getiriyorum ve oda bunu bahane edip götürüyordu ama burada götürmemesinin sebebi notlar değildi o sadece konuşmak için bu seni buraya şuraya götürücem diyordu ve sözünü de tutmuyordu şimdi ben bu konuda ondan nefret ediyorum açıklayayım 1-senin beni hani lunapark diyosun ya hayvanat bahçesi diyosun ya çocuklar bunun deneyimini okula başlamadan çok küçük yaşlarda yaşar bunları yaşamak için yüksek notlar gerekmiyor.2-Ben senin niye beni götürmediğini söylimmi? Sen saçmalığın saçmalığını da yapdın Tam 9 yıl bizi kendi pislik ailenin yanında yaşamaya zorladın o pislik kardeşlerinin çocukları da istemesin diye götürmedin bizi Onlar da istemesin diye hiçbiryere götürmedin bizi Ne sinemaya ne lunaparka ne hayvanat bahçesine ne sahile ne de başka bir yere sen hep onlar yüzünden bizimle ilgilenmedin he hadi sadece bu artı eğlencelik işler olsa sen eşinle de ilgilenmedin onlar konfor içinde yaşarken senle eşin çökmüş paramparça bir yatak da yattınız beni yer de yatırdın Ya sadece onlar bişey demesin diye bana bir bez bak sadece bir bez bile almadın aldırmadın Annem Altıma poşet bağlıyordu Ama senin kardeşlerinin çocukları en lüx En pahalı bezlerden kullanıyordu
Senin amacın bütün kardeşlerin bir evde eşleriyle olup birikip yapmakdı ama o birikip için sadece sen uğraşdın sen sadece kısdın bizden onlar paralarının yarısından bile azını verirken lüx içinde yaşayıp bir yıl eşleriyle sizinle birlikde kalıp gidiyordu ama sen bizi on yıl sürekli yeni evlenen bir kardeşinin eşiyle birlikde yaşatdın tam 10 yıl sadece üçümüzün kaldığı günler bizim için bir mucizeydi biliyorsun dimi sen yıllarca orada kendini de eşini de köle yapdın arkanızdan değil önünüzden kuyunuzu kazdılar sen hayla dinde Akrabaya yardım diye bir ayet var diye köle olmayı seçtin bütün kardeşlerin senden nefret ediyordu sen vazgeçmedim hergün kavga sesinden bıkmışdı Eşinde bende Şimdi 10 yıl sonra kendi evimize taşındık ve şimdi gezelim diye teklif sunduğunda kimse seninle gelmiyor gelse de nolcak senin gezi den anladığın tek şey camii müze başka bildiğin bişey yok bir gün sadece bir gösteri dediğimde sen bahane arkasına bahane sıraladın şimdi ne eşin ne de ben seni sevmiyoruz şimdi herşeyi içimde kalan herşeyi tek yapıyorum sinemaya da tek gidiyorum ama sanırım sen alışdın bu duruma seninle birlikde gidelim demiyordun desen de gelmem ya.. KISACA BÖYLE SEVGİLİ ARKADAŞIM TABİKİ SADECE BU SEBEB DEN BABAMDAN NEFRET ETMEM AMA BUNUN GİBİ YÜZLERCE SEBEB VAR BUNLAR BİRLEŞİNCE ORTAYA NEFRET ÇIKIYOR İLERİDE BİR EVLİLİK YAPARSAM BİR OĞLUMUN OLMASINI İSTEDİĞİMİ HERKES BİLİYOR AMA KİMSE NEDEN ERKEK İSTEDİĞİMİ BİLMİYORUM ERKEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ BEN O ÇOCUĞA SENŞN BANA DAVRANDIĞIB GİBİ DAVRANMİCAM NE ONA NEDE EŞİME O ÇOCUK BENİM İSTEDİĞİM DEĞİL OLMASI GEREKEN HAYATI YAŞAYACAK ŞİMDİ ARKADAŞLARIMA BAKIYORUM DA SADECE ONLARIN YAŞADIĞI HAYATI BENİMDE YAŞAMAM İÇİN HİÇ BİR ENGEL YOKDU BÖYLE OLMASINI SEN İSTEDİN SADECE *****ŞİMDİ İSE NE SENİNLE İKİ SOHBETİM VAR NEDE SENİNLE BİRLİKDE BİR AKTİVİTEMİZ SENİ SEVMEDİĞİMİ SENDE BİLİYORSUN SENDEN ÇEKİNDİĞİMİ SENİN OĞLUN OLMAKDAN UTANDIĞIMI SENİN BENİ HAKETMEDİĞİNİ SENDE BİLİYORSUN BUNUN ARTIK DÖNÜŞÜ YOK MAALESEF ÇÜNKÜ SENİN YAPMAN GEREKENLER NE ZOR NE DE ARTI BİŞEY DEĞİLDİ SENİN YAPMAN GEREKENLERİ BEN YAPICAM SADECE TESELLİM BU BUNUN HAYALİ İLE YAŞIYORUM *****sana şunu söylim dostum senin gibi biri varmış demekki:-) ona defalarca şans vermişsen ve artı bişeyler istemiyorsan hayla aynıysa yapıcak bişey yok düzelmez.12 Yorumla- +1 yıl
Sıkılmadan okudum abi bakamayacaksan niye çocuk yaparsın ki? benim de bu kadar büyük olmasa da babamla sorunlarım var hatta ailemle de diyebiliriz ama daha yaşım 18 o yüzden ne yapacam bilmiyorum senin yaşın büyük herhalde babandan kurtulmuşsun öyle mi?
- +1 yıl
@Sessizadam4 16
+1 yılBirkaç kişinin görüşlerini okudum babasını sevmeyen tek ben değilmişim anlaşılan. benzer kötü olayları bende yaşadım.6-10 yaşlarında az dayak yemedim babamdan. sırf yerdeki çaydanlığı elim çarpıp döktüm diye mahallede kovalayıp tekme tokat döven bir babaya sahibim. Küçükken babamdan yediğim dayağı kimseden yemedim. hakkım varsa helal etmiyorum. tekmelerdi beni yerlerde düşmana vurur gibi vururdu. hiç sevemedim babamı hep içimde bir boşluk kaldı. büyüdüm yaşım ilerledi hâla aynı büyüdüm diye dövemiyor ama hep bir azarlasam küçük düşürsem diye hep pusuda bekliyor. başkalarının yanında onunla konuşmuyorum hep bir bozma Peşinde aşşağılama Peşinde insanlıksız herif. malını kıskanmayı pek sever olmaz olasıca kardeşlerini zamanında çok beslemekten eve ekmek getirmezdi şerefsiz herif. şimdi oğlu düşman oldu kendine kendi etti kendi buldu daha çok bulacak Eminim. Sözde babam yaşıyor ama içimdeki o baba çoktan öldü artık! Dışarıda görüyorum hep herkesin babası oğlu ile arkadaş gibi iyi birer örnek vs. oğlu ile iyi geçiniyor yemin ederim babam azarlıcak diye adamla düzgün bir şekilde konuşamıyorum neden böyle birisi bu neden başkalarının babası gibi değil bilmiyorum. Kaderim böyleimiş yaşamasam keşke günah olmadığını bilsem çoktan intihar ederdim. daha Önce birkaç kez denedim ama olmadı intihar çözüm değil anladım. kaderimmiş çekicem mecbur.
80 YorumlaBende sevmiyorum ne zaman bir araya gelsek bana illaki laf sokar ve küçümser. Onun laflarını kaldıramıyorum itina ile hep laf sokar hep eksiğimi görür hiç bir zaman takdir etmedi motive etmedi beni hep eleştirdi. Sürekli bir rekabet halindeydi benimle , ben ne zaman fikrimi belirtsem benimle alay edip fikirlerimi umursamazdı , üstüne küçük yaşlarda akran zorbalığı da gördüm. Bana hiç bir zaman destek olmadı hatta ben durumumu dile getirdiğimde yine ben suçlu oldum. Ben onun varlığından rahatsızım.
90 YorumlaBende sevmiyorum.
Tarlamız var orada çalıştığımız parayı gazinodaki karı ile yiyormuş sonra kalp krizi geçirdi oradan öğrendim telefonundan o saaten sonra kendime acıdım onun kalp kirizi geçirmesine değil.
Yine okula gitmiştim bu sever de geçirdi yine kurtuldu 2. Kalp krizinden artik gecirmesine bile üzülmüyorum evden sürekli gitmemi istiyor 21 yaşına geldin çalış diyor kendi bağ isimizde çalışıyorum bir de başkalarının isine gitmemi istiyor maddi ve manevi anlamda destegi olmuyor en kısa zamanda kendime iş bulup bu evden gitmeyi düşünüyorum annem de aldatmasina ragmen hala babamla gerçekten igrenc bir durum iki sokum yemek yesem boğazımda kalıyor Allaha havale ediyorum.40 YorumlaBen babamı sevmiyor değilim sadece ona çok kırgın kızgın ve öfkeliyim. Ailemize getirdiği büyük sorunlar yüzünden dedem babamla küstü. Dayımlarla babam kavga etti. Annem hergün ağlıyordu ve ben onu daha fazla üzmemek için mutluymuş gibi davranıp her gece ağlıyordum. Hepsi babam yüzünden oldu. Ona olan kızgınlığım ve öfkem ister istemez annemle kardeşime de yansıyor. Bana deli ve yaşadığımız herşeyin Suçlusu sensin demişti. Ben 1 senedir kendimi zorlamadan gülemiyorum. İnsanlara mutlu görünmekten yoruldum. Benden gülüşümü çaldılar.1 senedir bunlarla uğraşıyorum. Abartısız söylüyorum hergün kavga ediyoruz.8. sınıf öğrencisiyim ortaokul da hep takdir alıyordum ama kafam o kadar dolu ki fen dersi hariç diğer tüm derslerin sınavlarından 70’in altına aldım.81 ortalamayla karne aldım. İkinci dönem çok daha iyi olması için çabalamak zorundayım. Ama kendini sakın sıkma içine kapanma git öğretmenlerine anlat emin ol sana bir çıkış yolu buluşcaklardır. kendine dikkat et🤍
20 YorumlaBabamı sevmiyorum bilgisayar da oyun oynarım yanıma gelir bakar yine mi oyun oynuyosun der küçümser telefona bakarım yanıma gelir hep telefeon hiç ders çalıştığnı görmedim der gider 3 ay önce babamın yanında hem para biriktiriyim hemde yardım edeyim diye işe başladım ve bir buçuk ay çalışıcam diye konuşmuştuk ve para biriktirdim bisiklet aldım baba ben artık gelmesem olurmu dedim ve dedi ki tabi sen alcağını aldın kaçıyosun adam ol gibi sözler söyleyerek sanki oğlu depilde başka birisiymişim ama ben gelmeye devam ettim en ufak şeyde beni küçümsüyo kırıyo ve yaz tatilim arkadaşım oldu ne yazıkki babam dan gene izin istedim baba okuların açılmasın a az kaldı artık gelmesem olurmu dışarda arkadaşlarımla oynamak istiyorum diyorum hayır gelmeye devam ediceksin zaten dükkan da da bişey yaptığın yok diyor BABAMI SEVMİYORUM.
10 YorumlaBİşey diyimmi asla keşke ölseydi deme ölür görürsün ! Hayır yani babandan dayak mı yiyoosun seni zorla mı evlendiriyor okumanamı izin vermiyor ? Acaba o üstündeki kıyafetler kimin sayessinde babam benim herşeyimdir onu çok seviyorum ve ona bişey olursa yaşayamam. Bak bence biraz düşün o seni çok seviyor ama belli etmiyo olabilir. Ha nefret ediyorum diyosan o senin bileceğin iş bir gün bişey olur allah korusun o zaman anlarsın
02 Yorumla- +1 yıl
SANA bişey diyeyimmi benim babam eve 1 kuruş dahi yatırmıyor yolda karnım acıktı dediğim zaman 50 kuruşluk şeyi benden esirgiyor sevmiyorum babamı Allahtan annem var o annem babamı dinlemeyip bir cafe açtı babam bana küfr eder sebepsiz yer döver 1-2 lira ver derim vermez hayatta küfr edipte edemediğim insanlardan bir tanesi yani kendini düşünen cahil bir pislik Allah kimseye böyle baba böyle eş nasip etmesin annemle sürekli kavga ediyolar
- +1 yıl
Herkesin babası ile ilişkisi farkılı eve bir kuruş bile vermeyip verdiğini de boğazımıza dizen, insanının başka tanımadığı insana bile etmeyeceği küfürler eden hakaretler eden sonra işine gelince yalakalanan bir baban yok asıl den insanları eleşticeğine yat kalk babana dua et
+1 yılSebebini yazmazsan yanıltıcı bir şey söylemiş olursun, insan durup dururken babasından nasıl nefret edebilir ya! mutlaka sebebi vardırki sen ondan nefret etmişsin, ne kadar kötü bir baba olursa olsun evladını nefret ettirecek kadar kötü olamaz diye düşünüyorum, istisnalar hariç tabi bazıları bunun dışında, diğer akrabalarınıda işin içine katıyorum..
01 Yorumlakaybedince deerini anlarsın..bana saysın kızsın dersin yada nefes alsın yanımda olsun yeter dersin o zaman ama iş işten geçmiş olur baban ne kadar kötü bi adam olursa olsun o öldükten sonra bunu dersin canım emin ol..
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki vicdan olarak ölse biraz üzülürm ama yaptıklarnı anlatsam anlarsın beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende nefret ediyorum. Yaşamayan anlayamaz. Babandır öyle deme pişman olursun diyenler de hiç yorum yapmasın bence. Biz istemez miydik babamızı çok sevelim. Zorla nefret ettiriyorlar işte.
290 YorumlaBende sevmiyorum 1dk bile yanında olmaya dayanamıyorum. Malesef çok zor bişey. Allahım inşallah uzak eder..
132 Yorumla- +1 yıl
Bende oyle. Yanima geldiginde uzaklașmak istiyorum. Zaten bir soz vardir "baba eve geldiginde çocuklar oraya buraya kaciyorsa, annenin sinirleri geliriyorsa o hayirli bir baba degildir" Tam da oyle iste.:(Arkadaslarimin babalariyla nasil iyi anlastiklarini onlarla nasil arkadas olduklarini gorunce o kadar cok ozeniyorum ki :(
- +1 yıl
+1 yılBen hep babamın başka birisi olmasını isterdim sevmiyorum işte... Babaannem ve dedem zaten dev manyak... Acaba bende mi sorun var?
90 Yorumla
+1 yılBabammı huh. Benim herzaman babam vardı ama yoktu hicbirzaman saymadim samayacamda o küfürler dayaklar eziyetler utançlar sinirler onu cehenemde yanarken keyifle izlemek istiyorum onun paramparça olmasini istiyorum işte bu derece o adamdan nefret ediyorum gıcık oluyorum yüzünü görmek istemiyorum.
50 Yorumla
+1 yılArkadaşlar an istediğim ev interneti konusu var ve artık iş çığırından çıktı ve tartıştık o günden bu hiç babamı sevmiyorum o da sevmez zaten ona o gün sen babamısın dediğimde nden adam olmaz dedi evden çıkarkende sövdü zaten annemle babm ayrı bende halamlarda bazende babannemlerde kalıyorum ne yim zaten artık duygularımı kontrol edemiyorum
20 Yorumla
+1 yılBen de hiç sevmem. Beş para etmez insan. Maalesef Allah herkesi birşeyle sınıyor. Beni de babamla. Annem zamanında iyi bir erkekle evlenseydi şimdi ben ızdırap çekmezdim. Ne bizi bir şey sahibi yaptı ne kendisini. Millet milyoner oldu o sümüklü peçetesini saklıyor dolapta. Agresif sinirli mızmız kavgacı dediğim dedik laf söze gelmeyen mantıksız ahmak bir insan. Her insan mükemmel olmak zorunda değil ama bizimki de bokunu çıkarıyor artık. Yaşamayı bilmiyor ruhu çekilmiş.
90 YorumlaBen de sevmiyorum zorla nefret ettiriyor. pandemi döneminde 2 gün okula gittiğim için sadece okulum da evden uzak yerini tam bilmediğim için anneme sanki ahlaksız yerlere gidiyormuşum gibi konuşmuş bı baba kızına bunu nasıl yakıştırır? nefret ediyorum
50 Yorumlanefret demeyelimde benimde aram çok çok iyi değildir her ne kadar babama karşı büyük bi hayranlık duysamda.. her zaman babasının küçük prensesi olan kızları çok kıskandım
21 Yorumla
Soran+1 yılprensesi geçtim normal baba gbi görevlerini yapsa oda yeterdi bana ama hiç bi zaman varlğnı hissetmedim
nefret değilde bazı huyları bazen davranışları beni çok bunaltıyo kafa göz dalmıyım die of pof yapıp kaçıyom dışarı o yatınca giriyom eve
05 Yorumla
Soran+1 yılkeşke benimde bazen öyle olsa ama yaptıklarına artık hiç katlanamıyorum yüzünü bile görmek istemiyorum
Soran+1 yılnemi yapıyor kardeşleri arkasından vurdu onu bi mal davasında kazık attılar geldi bize kötüledi hepsni bizim psikolojmzi bozdu şimdi ona para vermşler kandırmışlar kendi taraflarna çekmşler bizim eve uğramıyo bile bizimlede kalmıo halamla aynı apartmanda oturuyorz onun evinde kalıo hiç ne bi ilgi ne bşy görmedim ondan kişiliği karakteri sıfır gitmş serseri arkadşlr bulmş kendine onunla takılıyo arkdşlrı kadın buluyo ona inan bu söyledklerm yüzde biri değil anlatırken bile içim acıyo
Ben bütün aileden nefret ediyorum. Yıldızımız barışmadı bi türlü.
42 Yorumla
Soran+1 yılannendende mi nefret ediyosun
Bende hiç sevmiyorum kendimi bildim bileli çünkü bana kardeşlerime ve rahmetli anacığıma yıllarca kan kusturdu 41 yaşına geldim ve halen ondan nefret ediyorum merhametsiz ve vicdansız Allah kimseye benim babam gibisini nasip etmesin
60 Yorumla
+1 yılbaba: zenginliğin kapısıdır !
anne: Cennetin kapısıdır !
bunu sakın unutma değerli kardeşim41 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim zenginlik mi kaldı önemli olan evladına iyi. olmasi değil mi önemli olan kalbi değil mi şimdi bırak kapıyı zenginliğini
+1 yılBende babamdan nefret ediyorum ve malesef ki kurtulamiyoruannemdde nefret ediyorum ve bunu hicbir arkadasima soyleyemiyorum.
60 Yorumla
+1 yılbir nedeni olmalı sevmemen için. Ben babamı severim. Babam sonutu ne olursa olsun hala amca vs. severim diyemeyeceğim
20 Yorumla
+1 yılBende sevemiyorum çünkü sexs şeylere bakıyor midem bulanıyor kusmak istiyorum sevemiyorum parası haram oluyor bana küfür ediyor cinsel şeylere bakıyor evden gitmek istiyor Böyle yanına elini bile tutmak istemiyorum o eller neye bakmadı ki?😞
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de sevmiyorum hiç para vermez daha bir sürü şey sayarım param olsa direkt bırakırım ayrı bir eve çıkarım
30 Yorumlababamdan değil ama halam ve amcamlardan bende nefret ederim
20 YorumlaAilem ve ben çok farklı insanlarız, olmuyor bir türlü yanyana...
22 Yorumla
Soran+1 yılannem melek gibi ama babama bakıyorum annem nasıl evlenmş bununla diyorum
Bende sözde babamı sevemiyorum gıcık itici uyuz bi adam gelio bana ve zamanı bekliorum vakti gelince o geri kafalı beni evinde bile görmek istemeyen o geri kafalı piçten kaçicam
70 Yorumla
+1 yılBende sevmiyorum şuana kadar babam ailemizin dışındaki insanlara ve kendi kardeşlerine iyi davranirken bizim dislanmamiza göz yumdu bize düşman gibi davranıyor bu yüzden annemle bile ayrıldı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende babanı sevmiyorum, yalnız, değilsin yoldaş😆😆
10 YorumlaBende babamı hiç sevmemmm nedenini sormayın lütfen ...
40 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSana böyle düşündürecek nasıl bir davranışta bulundular.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabamda beni sevmediği için benimde onu sevmemem normal :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen benim gibisin. Bazi amcalarimi NEFRET ediyorum
10 Yorumla
+1 yılBen babamdan nefret ediyorum beni annemden uzaklaştırmaya ve bir yobaz olarak yetiştirmeye çalışıyor. Ama her penisi olan adam olamıyor.
40 Yorumla
+1 yılHer ne kadar arada düşünce ayrılıklarımız olsada o benim babam her anında yanımda olan onu çok seviyorum Allah başımdan eksik etmesin
00 YorumlaBen de babamı hiç sevmiyorum bir an önce annem le babamdan kurtulmak istiyorum tek yaşamak istiyorum :(
30 Yorumla
+1 yılben babamdan nefret ediyorum bana hep vuruyor her ödevimi yaptığımda, kalktığımda kızıyor ne yapabilirim bana birşey önerir misin
00 Yorumla
1 yılBabamı sevmiyorum. Benim gibi babasını sevmeyenler var mı?
20 Yorumla
+1 yılBen ailemdeki her bireyden teker teker nefret ediyorum (3 yaşındaki yeğenim haric)
33 Yorumla- +1 yıl
Bende nefret ediyorum aileden
- +1 yıl
@esenyurt_bahcesehir zararlarını gectim zerre yararlarını gormedim
- +1 yıl
Haklisin valla
+1 yılBENDE BOLE İÇTEN İÇE SARILIP DERDİMİ ANLATMAK İSTERDİM BABA VAR HUZUR YOK.
00 YorumlaBende sevmiyorum abla arkamdan konuşuyor sürekli az kaldı ama gidicem kurtulcam.
10 Yorumla
+1 yılBabam benim herşeyimmmm..
25 Yorumla
Soran+1 yılne güzel keşke bende senin gbi diyebilseydm
- +1 yıl
bana da babam alsa iphone 5 benimde herşeyim olur :D 1110 kullanıyom lan :D
- +1 yıl
tamam lan kes eziq hissettim kendimi :D
Soran+1 yıl:D
Çocuk & Ebeveyn konusunda 682 cevap paylaştı. Babasız büyüdüm , sevmiyorum muhatapta olmuyorum.
40 Yorumla
+1 yılsadece kendılerını düşünen ınsanlar cok be
12 Yorumla
Soran+1 yılo sadece kendsini değil ablasını ve kendisini düşünür evde kalmış ablasınla bize karşı birlik olur nefret ediorm onlardan
- +1 yıl
buyuk bır ıhtımalle abkası yanı halan sızın evde kalıyor
+1 yıl1 yil once sorulmus soru
00 Yorumlanaptı da bu kadar kızgınsın
04 Yorumla
Soran+1 yılne yapmıyo die sorsan cevap daha kolay olur
- +1 yıl
Huzur bırakmıyolar var mı daha ötesi
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın küçüktür ileride bunu dusunduğun için sen kendinden nefret edeceksin
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır etmicez çünkü o dediği küfürler attı dayaklar boğazımıza dizdiği yemekleri unutmicaz asla hiçbir zamn hakkım helal değil ne ben affederim be de Allah affetsin
Çocuk & Ebeveyn konusunda 692 cevap paylaştı. neden peki bu nefret?
00 Yorumla
+1 yılYas gectikce kiymetini anlarsin
00 Yorumla
+1 yıltamam et.sevmeyen çok.
00 Yorumla21 seneye boyunca sevmedim, artık seviyorum :)
01 YorumlaBen...
00 YorumlaBENİM BABAM SALAK MAL GERİZEKALI
10 Yorumlababamı bende sevmiyorum
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 7b cevap paylaştı. Bize ne?
00 YorumlaNedenleri önemli.
01 Yorumla- +1 yıl
Huzur bırakmiyolar var mı otesi
Bunun sebebi ne acaba..?
01 Yorumla- +1 yıl
Ben açıklayayım her gün dayak ölüm tehlikesi onca hakaret küfür huzursuzluk ilaç
Babam deli benim raporlu deli yılda 2 kere yatmasa hastanede olmaz bağırır rezil eder sevmiyorum nefret ediyorum
+1 yılevlatlıkmısın ?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır değilim ama öyle bi babam olcğna hiç olmasaydı keşke ölseydi
- +1 yıl
:// ne yaptı senin bu kadar nefretini kazanacak kadar merak ettim dğrusu ://
- +1 yıl
ahahhaah daha almaı almadan öncede çok seviyorum parayla ölçülmez baba aşkı huuh :)) biliyorsun iyi biliyorsun hemde ne kadarsevdiğimi küstüğüm zaman bile sevdiğimi :DD
+1 yılsutla gitsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği