Uzun boylular klübü kuracağım ne dersiniz?

1.87 boyunda 41 yasinda yasını gostermeyen sportif akıllı zevkli ve evde kalmış biriyim :) Yıllardır toplum standartlarının dısındaki boyumla tabii herhangi bir sporu profesyonel olarak yapmamış biri olarak hep kendimi farklı hissettim, coğu zaman aynadaki goruntumu begendim , tabii "at gibi" laflarına inanmamak icin hicbir zaman kilo kontrolumu bırakmadım ama yine de bazı densizlerin beni soyledikleri sozlerle veya bakıslarıyla incitmelerine engel olamadim.Psikolojimle beraber degisen tepkilerim oldu ama hep bir hayalim vardı.Benim gibi uzun insanlari gordukce, hele hele yurtdısına cıktıgımda aralarında kayboldugum uzun yakısıklı cocukları gordukce "evet ya ben boyle bir mekan acmaliyim sadece uzun boyluların takılabilecegi " dedim kendi kendime. Tabi amacim kisa boylularla ugrasmak veya fasistce bir ideoloji sergilemek degildi (onlara da kizamiyorumki zavallılar hayatlarında kac kere 1.87 boyunda kiz gormusler :)) neyse sansliydim mutlu ve sansli bir hayatim oldu ama hicbir zaman kendimi normal hissedemedim, simdi bu ruyamı gerceklestirmek ve bir bar degil belki ama bir dernek kurmak istiyorum.Sadece merak ediyorum aceba bu toplumda nasıl karsılanır? Ne dersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar icin tesekkur ederim hepinize ama olumsuz yaklasanlardan biraz detay alabilirsem cok mutlu olurum. Oncelikle sunu acıklayayım "zavallılar" kelimesinde niyetim herhangi bir aşağılama mesajı vermek degildi, aksine onlara hak verdiğimi belirtmek istemistim cunku o şaşkın bakışları hatta bazısının uzaylı gibi korktugunu görseniz ne demek istedigimi anlardınız :) Ya korkutuyor olmak birilerini ne kadar absurd bir durumdur :)
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse kimsenin bizden korkmayacagi aksine sevgi ve sevkatle bakacagi bir ortamda paylasımlarda bulunmanın, arkamızdan gelen gencligin daha saglıklı bir psikolojiye sahip olmasi icin hem üyeleri hem ailelerini bilinclendirmenin derdi olana derman bulmanın, belki halkayı genisletip ortak ilgi alanlarına göre tema( edebiyat, felsefe, spor, gezi) geceleri duzenlemenin kime nasıl bir zararı olabilir aceba?
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bu arada beni evlendirmeye çalışanlara da ayrıca teşekkürler :) bu saatten sonra ne ben evlenebilirim ne de özgürlüğümü ve egomu bir tarafa bırakıp birini mutlu edebilirim, itiraf ettiğim üzere çoktan evde kaldım ben, neyseki kendi evimde kaldım :) o nedenle sadece dernek konusunda fikirlerinizi alabilirsem memnun olurum.
Uzun boylular klübü kuracağım ne dersiniz?