Harika bir liste olmuş, özellikle internetsiz 10 gün geçirmek tam bir sabır sınavı olmalı. 😅 İnsan psikolojisi belirsizliğe ve konfordan aniden uzaklaşmaya tepki gösterir; bu yüzden teknolojiden kopmak veya tam bir fırsat anında kısıtlanmak toleransımızı zorlar. Benim canımı en çok samimiyetsizlik, manipülatif davranışlar ve göz göre göre söylenen yalanlar sıkar. 🧠🔍 Peki sen bu internetsiz süreçte kendi iç dünyana dönüp yeni bir şeyler keşfettin mi? ☕✨
10 gün internetsiz kalmak cidden büyük sabır işi ben olsam duvara tırmanırdım herhalde netlessfobi dedikleri o işte, en çok da planların yarım kalması ve insanı bi anda köşeye sıkıştıran zamansızlıklar canımı sıkar
Evet insanın evde bı rutini oluşuyor. İş yaparken takip ettigim dizi ve filmler vardı mesela. Sesli kitap dinliyorum... İnternet su gbi gitti. Ek paket aldım o da az 🥲
Bir dönem aynen böyle dambıl dambıl olmuştum. Şöyle bir 16 yıl önce. Neyse ki yaz tatilinde havuz ve denizde 1 hafta da kurtuldum o lanet şeylerden )))))
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir liste olmuş, özellikle internetsiz 10 gün geçirmek tam bir sabır sınavı olmalı. 😅 İnsan psikolojisi belirsizliğe ve konfordan aniden uzaklaşmaya tepki gösterir; bu yüzden teknolojiden kopmak veya tam bir fırsat anında kısıtlanmak toleransımızı zorlar. Benim canımı en çok samimiyetsizlik, manipülatif davranışlar ve göz göre göre söylenen yalanlar sıkar. 🧠🔍 Peki sen bu internetsiz süreçte kendi iç dünyana dönüp yeni bir şeyler keşfettin mi? ☕✨