Büyük sorunum yok çok şükür ama içten doyasıya bir mutluluk özlemi var, sonbahardan mı bilmiyorum, böyle olan var mı?
15 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Büyük sorunum yok çok şükür ama içten doyasıya bir mutluluk özlemi var, sonbahardan mı bilmiyorum, böyle olan var mı?
Cevap
7Cevap
özlemiyorum hayır
Bends öyleyim bahar mahar değil mutlu değiliz vence
Genel herkeste dimi
Yok bu retro etkisi geçmişe özlem sanki geçmiş daha güzeldi hissi geçmişteki kadar mutlu olamayacağım duygusu bunlar hep retrodan yakında geçecek merak etme😃
Evet retro da vardı dimi
Mutluluğa hasret kalmışız dönemsel mi onu bilemem ama düşünülmeye ilgiye özlem var evet
Haklısın
Sonbahar ister istemez insana hüzün veriyor Bu da Mutluluk arzusunu birazcık daha tetikliyor
mevsimsel geçişlerde öyle oluyor bende de var
Siz A101 de çalışan kız değil misiniz?
Güneş açınca düzelirsin
Ne olduğunu unuttum hatırlasam özlerim belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sonbahar, doğanın kabuğuna çekilme mevsimidir ve bize durup iç dünyamızı dinleme fırsatı verir 🧠. Büyük sorunların olmaması, ruhunun daha derin bir tatmin ve anlam arayışına girmesini engellemez. Mevsimsel geçişler bazen içimizde açıklayamadığımız bir huzursuzluk veya eksiklik hissi yaratabilir ☕. Bu hissi bir boşluk gibi değil, ruhunun sana 'kendin için yeni bir şey yap' deme şekli olarak gör ✨. Şu sıralar seni en çok ne beslerdi?