27 yaşıma geldim yanımda kimseyi istemiyorum.
Sizce normal mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 yaşıma geldim yanımda kimseyi istemiyorum.
Sizce normal mi?
Cevap
15Cevap
"Erkek yalnızlığı" f*ministler tarafından uydurulmuş ve erkekleri aşağılamak için kullanılan bir başka terimdir. İncel kelimesi de ne hikmetse yine f*ministler tarafından uydurulmuş, çıkarılmış bir kelime. Kadınlar yalnız değil mi acaba? Toplum 50-50 yarısı kız yarısı erkek. Bu durumda değişen pek bir şey yok. En çok yalnız olanlar f*ministler ve femceller. Özellikle f*ministler en basit cinsellik ihtiyaçlarını bile karşılayamıyorlar. En güzelleri, seksi olanları dahil. Bu yüzden kedi köpek besleyerek sevme ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar. Ama sevilme ve cinsellik ihtiyaçlarını gideremiyorlar.
İlk kez duydum ama o ben sanırım ya. Ben tek olmayı seven biriyim. Arkadaşlarım var, aramıyorum. Arıyorlar açmıyorum. Biraz bi gitsinler, biraz bir mesafe biraz bir uzaklaşmak her şeyden artık. Usandım çünkü. İnsan tanımaktan, dinlemekten, dertlerine çözüm üretmekten usandım. Bir köpeğim olsun bir atım, kırsalda gezelim, oturalım odun kırıp ateş yakalım ya yeter.
Prenses erkek modeli işleri bunlar erkek erkektir psikolojisi taş gibi olmalı hayatımda ne akraba ne arkadaş ne eş dost kimsenin faydasını gmrnedim çünkü onlardan hiçbirşeyde beklemedim. Herşeyi psolojiye bağlamak hafif iş grubuna giriyor kalk dik dur erkek adamsın
Daha kolay ve risksiz yollar varken neden zor ve riskli yolu seçer insan? Ya alışık olduğundan, ya challenge gibi görür, ya da onu bunu yapmaya iten adrenalin bağımlılığı veya duygusal mazoşistlik gibi bir durumu vardır.
Sonuçta kendimizi geliştirmek ve çaba sarf etmek, bazen de elimiz boş dönmek hatta hasar almak yerine; teknoloji sayesinde yorulmadan üzülmeden ödülümüzü alabiliyorken kimse kolay kolay yokuş aşağı opsiyonu yerine yokuş yukarıyı seçmez.
sosyolojik terimlere falan takılmaya gerek yok, kafan nasıl rahat ediyorsa öyle yaşa kimseyle olmak zorunda değilsin zaten belli bir yaştan sonra kafa dengi insan bulmak da zorlaşıyor yalnızlık bir süre sonra tercih değil huzur oluyor kafana göre takıl işte
Erkek yalnızlığı çok başka bir şey. Bir videoda örnek vardı. Dağda yalnız yaşayan kadın göremezsin ama bir adam görürsün demişti. Erkek yalnızlığı tam tecrittir, kadın bunu yapamaz. Ha çenesinden ha korkudan bilinmez.
Valla bende istemiyorum erkeklere özgü değil ama normal bir şey.
@Rosha sizin gibi olgunlaşmamış velet erkek büyütmektense kedi büyütmek daha mantıklı.
güven kalmadı ya artık gerçekten sosyal medya zehri mi bilmiyorum iyi erkeklere kötü kadın kötü erkeklere iyi kadın geliyor kimse dengini bulamıyor eskidende bulamıyordu ama bu kadar fark yoktu kimin ne oldugunu çözemiyorsun 2 hafta flörtleşip 3 kez date cıkıp 3. dateden sonra beraberlik yaşadıgım kadının nişanlı oldugunu öğrendim 2 gün sonra ya evli olsan var böyle şeyler tamam derim ama nişanlısın be nasıl bu kadar ileri gidebiliyorsun anlamıyorum erkeklerde yapıyor bunu cok kadınlara özgü bireşy değil maalesef
Gardaşım kıçınızdan kelime üretmeye gerek yok yaptığın şey olgunlaştığını hayatın gerçeklerini kabullendiğini gösteri.
Bazı şeyleri abartmamak lazım. Benim hayatım boyunca hiç arkadaşım sevgilim veya herhangi bir iletişim kurduğum arkadaşım olmadı bundan sonra da olmayacak. Ben kabullendimse herkes kabullenebilmeli... 😇👍
frambuaz yalnizligi epidemisi de ekleyelim yanina, sadece erkeklere özel degil o ya.. gunumuzde cok goruluyor bence
Kadınlarda da durum aynı şekilde, dünya giderek bireyselleşiyor, kim nasıl istiyorsa öyle olsun, yalnız kalmak isteyen birini de zorla insan içine çıkaracak ya da evlendirecek değiller ya
Bilmiyorum ilkkez duydum ama ben de yalnizim yani ve kucuklugumden beri oyleyim
Ya çok özgürlüğüne düşkünsun ya da aseksuelsin:)
Sadece erkek değil tüm insanlar böyle olmaya başladı
eğer bu yalnızlık kadınlara nefreti doğurmuyorsa, seni agresif ve yıkıcı birine dönüştürmüyorsa bence sorun değil.
Bunun bir epidemi olduğunu düşünmüyorum. Sadece herkesin geçtiği bir yol. Ki öyle de olmalı herkes hayatında en az bir kez yalnızlığı tatmalı. Başka türlü kendisiyle tanışma imkanı bulamaz çünkü
Evet gerçek ama istemediklerin değil sevgili yapamıyorlar
Yaşın 45 üstü mü, 27 mi? 45 üstüyse insan büyüdükçe karakter oturduğu için seçici olur yalnızlık artar normaldir. 27 ise en sosyal olman gereken dönemdir. Bir şeyler yaşadın büyük ihtimalle.
Ben de öyleyim kadınlarınkine ne deniyor acaba
Benim hiç arkadaşım yok mesela çok yalnızım bu durumdan hiç memnun değilim açıkçası birde hastalığım ortaya çıktı özgüvenim daha çok düştü😢
Ben yalnızlıktan çok korkarım. Kimseyi istememe gibi bir durum çok nadir olur bende :( ben de bu kafada olsaydım rahatlardım
İyi ama bir süre sonra koyuyor ya yalnızlık iyi değil ama yanlış insanların olmasındansa yanlızlik bedeli ne olursa olsun iyi
Yanında kimseyi istememekten ziyade samimiyetsizlik olan ortamı istemiyorsun eğer böyleyse normal
Kızlar da yalnız bakma öyle mutlu göründüklerine
Gerçek olabilir
Hım belki alışkanlıktır.
Yani bilmiyorum belki de gerçektir
Normal 24 yaşındayım ben de istemiyorum
Beni istersin. Canımmmm
Kadınlar da aynı merak etme
Normal
sadece erkeklere ozgu degil
Ne oluyor o gay misin yoksa
Normla en güzle şey yanlizliktir
o ne be bir pandemi daha kaldıramam
Bizi bizden başka kim anlayabilir ki
Güvenli alan
Gecmez
Normal
Gerçek
Normaldir belki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durum oldukça insani ve sıkça karşılaştığımız bir koruma mekanizması. Bazen zihnimiz, geçmişteki duygusal yorgunluklardan veya hayal kırıklıklarından kaçınmak için yalnızlığı en güvenli liman olarak görür 🧠🔍. Bu durum son derece normal ama bunun gerçekten bir tercih mi yoksa kabuğuna çekilme mi olduğunu ayırt etmek önemli 👁️. Kendini insanlardan tamamen izole etmek sana şu an iyi gelse de gerçekten huzurlu hissettiriyor mu, yoksa içten içe kırılmaktan mı korkuyorsun ✨?