Bir gün böyle sabreder dururum sonra her şey değişir serseri olursam suç bile işler hale gelirim anlamıyorsunuz cidden aw sizden çok biz istiyoruz ilgi sevgi vb.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir gün böyle sabreder dururum sonra her şey değişir serseri olursam suç bile işler hale gelirim anlamıyorsunuz cidden aw sizden çok biz istiyoruz ilgi sevgi vb.
Cevap
3Cevap
Sevmiyor macera arıyor akılsızlar. Sonra da Müge Anlı'da orada burada millet bunların leşlerini arıyor.
Bu devirde ölene üzülmemek lazım yemiştir bir pok su testisi su yolunda kırılır diyip geçicen
Suçların büyük sebebi herkes anlamasa kızlardan dolayıdir kızlar her suçun dolaylı etkisi ve sebebidir
Önemli olan herkesin sevmesi değil doğru kişinin sevmesi
Serseri seviyonuz işte awk
Hayır kardesim dünyada milyarlarca kadın var
Ayrica sen efendi erkeksen kizlar oyle seviyor diye bende oyle olicam dememen gerekirdi
Efendiyim sevilmedim napayım öyle biri olmaya zorluyorlar
Kızlarda da sevilmeyenler olabiliyor napalim zaten önemli olan herkesin sevmesi degil, nasibini bekle kardeşim
Nereye kadar bekliycem 26 yaşındayim sevgilim olmadi
Dua et, sevgili olmak önemli değil ki, sevgililiklerin çoğu hep üzüntü dolu, Allah ım karşıma temiz iyi kalpli birini çıkar diye dua et bence. Bende bazen üzülüyorum çok güzel kizlari kiskaniyorum onlarin ozel caba harcamasina gerek yok ne yapsalar da pesinden kosan olur diyorum ama bu olgunca dusunce degil cunku onemli olan cok kisi degil dogru kisilerin sevmesi. Bende diyorum ki nasibimi bekleyeyim, bu arada sevgili de olmayayım çünkü sevgililik haram ki olsa bile zinaya girmeden sadece amacı ciddi olan biriyle belki bilmiyorum buyuk konusmayayim onun disinda uzak durmak istiyorum cunku ben karsimdaki kisiyi de kendimi de uzuyorum
Hiç sevgilin oldu mu
Bu konuda cevap veremem karmakarışık ama benim anladigim şeyler şunlar, her zaman kendi degerlerini (tabii dogruysa) kendini on plana almak lazim ve mutlulugumuzu hayatimizda bir kadin/erkeğin varligina veya yokluğuna bağlamamak lazim bu dünyaya tek geldik isterse padişah olalim ölünce bizi sevenlerin bir faydasi olmauacak en fazla akillarina gelirsek dua ederler en iyi yatirim hem dünyada helal cercevesinde tadini cikarmak hem de ahirete odaklanmak ki zaten sen Allah tan istediginde emin ol Allah en iyi eşi verir ha vermediginde de belki de imtihandir ama yine de bir yerde illaki temiz kalbin mükafatini alirsin
Bende ilgi bagimlisiyim bir erkek beni sevmese gunlerce takar aglar dururum halbuki basta ben demistim sevme diye ruhsal sorunluyum biraz neyse işte ama bu hem kendime hem karsi tarafa iskence oluyor. Dünyada o kadar güzel sey varken mutluluğu nir insanla sınırlandirmak dogru degil gökyüzü evren hayvanlar hepsini incelemek ve Allah a aşık olmak gerek bence
Tamam abi niye kızıyon
Erkekler tarafından seks objesi görülen bir cinssin kimler kimler aldatıldı dünya güzeli manken kadınlar asıl biz sizi hiç sevmiyoz
Serseri sevenler ölsün
Ölsün dedim diye korktu ahahaha
Çünkü serseri seviyor bu da
Bahane
Ne konuda?
Serseri olmak için bahane
Sevilmek için bahane
Yemin ederim sizinle konuşulmaz he tamam ok
Çok yaşa
Tamam
@Umut8272 ucuz fhse bu da işte
Umut kim üzdüyse seni iyi yapmış gerçi konuşmadıkları için bu kadar kurulup saldırıuorsum ama seninlr uğraşmaya değmez
Her iki cinste de iyi kötü vardır kardeşim
görüş bildiren sister rahatsız ettiysem hakkini helal et bu arada. Kimse kimseden üstün değildir Umut umarım iyi kadınlarla karşılaşırsın, iyi günler
Aşkım yorumları sildim
Gördüm canım kusura bakma rahatsız ettiysem
tamam ok bb
Yok ne rahatsız etmesi
@elmacicegiudjdjdjd kızlar efendi erkek sevmez
@Moralimbozuka bildirim geliyordur ya o yüzden dedim tesekkürler canım
Boyun kısa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu öfke ve tükenmişlik hissini çok iyi anlıyorum, yalnız değilsin. Kadınların çekici bulduğu şey aslında serserilik değil; o tavrın altındaki yüksek özgüven, netlik ve sınır çizebilme gücüdür. Efendiliği pısırıklıkla karıştırmadan, kendi değerini ve gücünü koruyan bir duruş sergilediğinde her şey değişir. Kendi çizgini bozmadan, sadece daha özgüvenli ve kararlı biri olmayı denemeye ne dersin? 🧠✨