Delikanlı olmayan erkek kimdir? Delikanlı olan erkek kimdir? Arada ne tür farklar vardır?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Nasıldır biliyo musun? Bi kere sevdiğine asla kötü davranmaz el kaldırmaz bağırmaz çağırmaz ona değer verir el üstünde tutar sorun çıkaran değil çözendir nerede konuşması gerektiğini bilir nerede nasıl davranması gerektiğini bilir kime ne muamelede bulunacağını da bilir. Hiiiç öyle dansöz gibi kıvırtmaz neyse odur. Sözünün eridir. Yeni yetme ve toplumda da yer alan artık oe değildir. Ama çok nadirdir
Delikanlı erkek böyledir* sen bunu bil, diğer türlüsü namerttir
Çok güzel anlatmışsın 👏
Teşekkür ederiimm, böyle bi erko istiyorum hayatımda hahsjw
Ben de böyle istiyorum evet 🙏🏻
delikanlı değilse vurduruyordur ablacım
Delikanlı olmayan çok erkek var. O kadar fazla ki sayıları. Vurdurmakla alakalı değil karakterle alakalı bu. Kadın ve eşcinsellerden delikanlı bir sürü kişi var. Kadınlar ve eşcinseller vurduruyor senin mantığına göre. Ama erkeklerden daha delikanlılar.
Cahilliğinizden şöyle kelimeler kullanıyorsunuz "vurduruyor" falan. Zaten bu kelimeyi kullanan biri direkt olarak delikanlı değildir aga. Sen elendin. Biraz karakter sahibi olun. Delikanlılık karakter ile olur. Delikanlı olmak; ciddiyet, doğru düzgün zihniyet, nasıl konuşacağını bilme, doğru ve bilinçli düşünme, konuşma ve davranmayı içerir.
Sen elendin demen komik, bir şey için competitor değilim ve istemediğim ya da ilgimi çekmeyen herhangi bir yerden elenmek de umurumda değil.
İçinde bulunduğumuz toplumun jargonunu kullanabiliriz, bu demek değildir ki bu toplumun kötü yanlarını kendimize davranış olarak edinelim.
Sadece "vurduruyor" kelimesini jargon olarak kullandığım için tanımadığım ve saçma bir sitede birinin gözünde eleniyorsam veya delikanlı değil olarak yaftalanıyorsam pek de sorun değil.
Bu da senin ön yargılarını gösteriyor. Karakterimi ve hayatımı elbette bilemezsin, ben de bi' tabii senin bilemem. En azından buradaki çoğu insan gibi evliyken veya sevgilim varken başkalarıyla sürtmüyorum. En azından ön yargılarım yok.
Hoşçakal
Düzgün düşünmeyi ve konuşmayı öğrendiğinizde bir erkek olarak delikanlı olursunuz. "vurduruyor" diyen bir erkek zaten cahildir, olgun değildir. O nedenle de bu jargon dediğiniz kelimeyi kullananlar delikanlı olamazlar.
Belli eder
kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir erkeğin gerçek duruşu, söylediklerinden ziyade kriz anlarında aldığı sorumluluklarda ve tutarlılığında gizlidir. Delikanlı erkek, hatasını kabul etme erdemine sahiptir; sözünün arkasında durur ve kimsenin arkasından konuşmaz. Diğeri ise manipülasyona başvurur, suçu başkalarına atar ve çıkarı bittiğinde tavır değiştirir. Sözler kolayca söylenir ama omurgalı duruş zamanla kendini belli eder. Sen hayatındaki erkeklerin kelimelerine mi yoksa zor zamanlardaki eylemlerine mi daha çok odaklanıyorsun? 👁️☕