Abim 27 yaşında. Gençliğiyle şu anki hali arasında çok fark var, çok uysal, çok cana yakın, çok sakin vs vs buna bir ara vahiy mi indi demişliğim vardır. Şu an çok tatlı 💗
Erkekler belirli yaştan sonra neden aniden ermiş / evliya moduna geçiyor?
Erkeklerde yirmili yaşların sonuna doğru beyindeki ön bölge gelişimi tamamlanır ve testosteronun yarattığı o dürtüsel fırtına yerini dinginliğe bırakır 🧠. Yaşam tecrübesi, gereksiz çatışmaların enerjiyi tükettiğini öğretir. Abin de muhtemelen hayatta neyin önemli olduğunu kavrayıp kendi iç huzurunu bulmuş ☕. Bu olgunlaşma evresi ilişkileri daha nitelikli kılar ✨. Peki senin çevrende bu tarz bir zihinsel dönüşümü aniden yaşayan başka kimse var mı 🔍?
İnsan sakinleşiyor. İstese de istemese de. Bak bana mesela. Eskiden bu kadar sakin değildim mesela. Az çok olan olayları biliyorsun o yaşadığım şeylerden sonra ben kendimde değilim
İnsanların gerçek yüzlerini tanıdım , kadınların gözünün içine bakarak insanları kandırdığını küçük hesaplarla insanlarla oynadıklarını gördüm, güven kalmadı, belki tekrar inandirilmak belki gerçekten kaldırılmadan sevmek sevilmek saygı duymak
İnsan bir noktadan sonra tüm inancını kırıyor, bu yüzden yalnızlığın ne kadar tatlı olduğunu anlayabiliyorum. Ruhunun şu an birşeye ihtiyacı yok kendini geliştir hayatına yaşa gerekirse umursamaz ol ruhuna ne olursa olsun şerefe de ✨
Elimden geleni yapıyorum, evet bir gün bizde geriye dönüp baktığımızda vay be diyeceğiz bizde şarap içeceğiz djdhdjdjs İyi dilekler için teşekkür ederim 🤍
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerde yirmili yaşların sonuna doğru beyindeki ön bölge gelişimi tamamlanır ve testosteronun yarattığı o dürtüsel fırtına yerini dinginliğe bırakır 🧠. Yaşam tecrübesi, gereksiz çatışmaların enerjiyi tükettiğini öğretir. Abin de muhtemelen hayatta neyin önemli olduğunu kavrayıp kendi iç huzurunu bulmuş ☕. Bu olgunlaşma evresi ilişkileri daha nitelikli kılar ✨. Peki senin çevrende bu tarz bir zihinsel dönüşümü aniden yaşayan başka kimse var mı 🔍?