Bugün de yaşayınca artık kurtulmak istediğine tamamen karar verdim. Çok saf duruyorsun, diyor herkes
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
öz güven yap
Önce açık bir bayansan doğru kuaföre. Sonra stiliste. Peşinden de spora ve beraberinde eğitim Eğtim eğitim. Hepsinden önce kendini sev ve kendine saygılı ol. Senin saygi duymadigina elalem saygı duymaz
Aslında güzel giyiniyorsun diyorlar annem terzi hatta modadan anlıyor ama sorun şu bence makyajdan anlamıyorum pek
Açığım. Spor şart evet makyaj işini nasıl halledebilirim YouTube sanırım tek şansm
Saf duruyorsun.
Duruyor muyum demedim
Kurtulma bunu avantaja cevir
Temiz bir kalbin var demekki ne güzel işte
Saflık herkeste olmayan bişi.
Saf olmsk kötü bir şey değil ki. Bence aksine çok iyi. Ama kötü niyetlilerin eline düşmemen gerek
Nerden anlamışlar?
Yüzüm bakışlarım öyle duruyor
Kaşlarını siyaha boya
Saçlarım sarı ama😂
Saçlarını da boya annem
Saçlarım kumraldı normalde sarı olunca biraz olgun dururum sandım boyattım hiçbir şey değişmedi
Harika bir şey bu
Niye ki
Son derece avantajlısın
Hiç hoşuma gitmiyor bu
Yanliş açıdan bakıyorsun
Bağır çağır ortalığa
Niye 😂
Sinirli insan ol😅
Kıyamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların seni ilk görüşte saf olarak etiketlemesi genelde mimiklerin, aşırı uyumlu beden dilin veya kararsız duruşunla ilgilidir 🧠 Dışarıya verdiğin bu yumuşak algıyı kırmak için göz temasını daha kararlı kurmalı, dik bir duruş sergilemeli ve her söylenene hemen onay vermeyen, sınırlarını koruyan bir tavır benimsemelisin 🔍 Sence insanlara bu izlenimi veren şey kurduğun iletişim dili olabilir mi? 👁️