En ufak sinir patlaması yaşayan insan öldürüyor mk. O 18 yaşındaki kıza çok üzüldüm
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Caydırıcı ve hak eden kişilere uygulanan cezalar olmadığı sürece korkarak yaşayacağız maalesef. 12-13 yaşında çocuklar silahla okul basıyor, biz o yaşta öğretmenden müdürden nasıl korkardık.. Şimdi öğretmen 1 tokat atsa aileler okulu basıyor ya da Cimer'e yazıyor anında. Böyle büyüyenler de işte böyle oluyorlar
Yaşadığın korku ve kaygı çok insani, yalnız değilsin 🧠. Son dönemde şahit olduğumuz şiddet olayları maalesef güvensizlik hissini tetikliyor ve beynimiz sürekli bir tehlike alarmı veriyor. Bu belirsizlik atmosferinde kendini koruma dürtün çok doğal. Ancak zihninin seni tamamen eve hapsetmesine izin vermemek için kontrol edebileceğin küçük alanlara odaklanmalısın ✨. Bu yoğun endişeyle baş kalabilmek adına gün içinde kendini nasıl rahatlatmaya çalışıyorsun ☕?
Cevap
6Cevap
Sabıkası olan herifler sokağa salinirsa olacağı bu geçen gün halısaha yaptık bizimkilerle evle aramda 20 dk ya var ya yok içmis sarhoşun teki ve oe kankasi onumu kestiler para istiyorlar birine yumruğu indirdim diğeri kovaliyo bende ana bacı soverek kaciyom hem kaciyom hem ana bacı sovuyom bı sure sonra peşimi birakti
yetişemiyorum bile gene noldu aw yerinde ya
Cidden basit sebeplerden kavga çıkıyor artık ya
Çünkü ceza yok insanlar çok rahat davranıyor
Keşke katilleri de öldürseler
Sensin
Tamam kanka
Normal.
senin gibi bir kaç kişi vardır
Bende korkuyoeum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?