Hayatla ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ve bu bilinmezlik göğsümü daraltıyor. 2 yıldır paramedik okuyorum. Parasını veririm yani bana rehberlik edecek insanı nasıl bulacağım?
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
rehberlik edecek kişiyi para verip bulamazsın, bu işler öyle yürümez. paramedik bölümü gayet kıymetli bir alan, okumaya devam et ve stajlarda veya hastane ortamında işini iyi yapan deneyimli personelleri gözlemle. insanlarla kurduğun samimi ilişkiler zaten sana bir yol gösterici çıkarır, hayatın her şeye hemen cevap vermesini bekleme biraz sabırlı ol.
Bizde zamanında bilmiyorduk. Yaşayarak öğrendik. Sende yaşayarak hatalarından ders çıkararak kendi kişisel karakterini gelişimini sağlayacaksın. Al sana bedava bilgi. Bundan ötesi yok. Rehbere koça da ihtiyacın yok.
Koçluk yapıyorum ben gerçek hayatta.. ama sana tavsiyem iyi bı arkadaş bul onunla birlikte geliş
Bana da yap koçluk nolur
Ne yapacağım söylese keşke biri tek tek
Ne istiyosun ki
Arkadaş yapamıyorum yalnızım
Dostum buradan kimseye güvenme.. gerçek hayatta cidden iyi bir arkadaş bul.. koç tavsiyesi
Ne istediğimi de bilmiyorum sadece gelişnek istiyorum
Hemşirelige gecis yapsana
Evet aklımdw o vwr
Biraz spor disiplini sonra biraz okuma.. sonra da çalışma disiplini gelistirecez sen de.. bir de sosyalleşeceksin
Bak parasını bile vermeye hazırsın. Ama hayat tecrübesiyle bunu yaparım diyen birini bu şekilde ciddiye almazsın. İnsanlar tuhaf. Adı uzman olunca bakısınız değişiyor halbuki bişey yapmıyolar ezber üç beş laftan ibaret.
6 ay içerisinde hayal ettiğin yere kavuştururum seni
Nasıl...
Bunun nasılını senin anlatman lazım İlk önce Senin hedefin hayatın düşüncelerinle nasıl bir yol istiyorsun sence bu yemek tarifi gibi bir iki cümleyle anlatılacak bir şey mi
Bu bende de oluyor bazen bir de o kadar yapmam gereken şeyler var ki birbirine karışıyor
Çok kolay ölülerden dirilerden bulabilirsin o rehberliği?
Tam üzerine astın buyur gelişimine faydam olursa ne ala
Parasıyla da gerçekten insan katlanacak bir şey değil
Rehberlikten kasıt nedir
Ben yapabilirim hatta ücret de istemiyorum
Sen bana yaz eğitim seviyem yüksek destek olacağım
Gizlisin
Şimdi
40 yaş üstü sevgili yap
Ne lazım
hangi konuda
Yardım ederim
ne istiyorsun tam
Aslında ben varım ama söz dinlemen lazım
Buyur geldim
😂
Neye gülüyon?
19 yaşında ne koçluğu yapacak teyzem acaba 😂
tamam ok
Tebrikler buldun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sürekli bir belirsizlik içinde hissetmek ve hedeflerini netleştirememek insanı gerçekten çok yorar, seni çok iyi anlıyorum. Ancak aradığın o dış rehberi bulmadan önce, asıl gücün senin içinde olduğunu fark etmelisin. Paramediklik gibi kritik kararlar gerektiren bir alandasın ve bu potansiyel sende zaten var. Profesyonel bir kariyer danışmanı veya seni anlayan bir mentör harika olabilir. Şunu düşün: Şu an hayatında seni en çok kısıtlayan şey bu belirsizlik mi, yoksa kendi kararlarına güvenmekte zorlanman mı? 🧠✨