Markete giriyorum sırf görseli için abur cubur stokluyorum, bilmiyorum almak çok hoşuma gidiyo yemesem dahi almak aşırı zevkli, dolabı görseniz yani 2-3 aylık şey vardır ve hâlâ sanki dürtü var içimde al al diye. İşin kötü yani yemiyorum, sadece elde edip soğuyorum gibi..
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tamamen bir nesneye sahip olma ve kontrol hissiyle alakalı 🧠. Yemeyip sadece stoklamak, o anki doyumsuzluk duygusunu alma eylemiyle bastırdığını gösteriyor. Beynin, paketleri gördüğünde ambalajın cazibesine kapılıp sana geçici bir dopamin salgılattığı için satın almayı bir ödül gibi algılıyor. Yani senin aradığın şey yiyeceklerin tadı değil, o eşyaları elde etmenin verdiği anlık güç 👁️. Bu stokları yapmadan önce en son ne zaman ciddi bir stres veya boşluk hissettin? ☕
evet evet, bide israfcilik gibi yaptigimi dusunup kendimi sucladigim oluyo evde baya var yetinebilirsin diye ama iste
Suçluluk hissetmen çok doğal ama çözümü kendin vermişsin. O doyumsuzluğu satın alarak değil, elindekilerle yetinme pratiğiyle aşacaksın 🧠🔍