Bir erkeğim yok hâlâ, geç kaldım her şeye ben neden varım ki
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
23 yaş nedir Allah aşkına daha yolun çok başındasın, erken yaşta saç beyazlaması da tamamen genetik veya stresten başka bir şey değil kafana takılacak dert mi kalmadı. hayatın tadını çıkarmaya bak, her şeyin vakti zamanı var böyle şeyleri dert edip canını sıkma
Herkes uzaktan bakiyo istemicegimi bildikleri için ben de uzaktan üzülüyorum ağlıyorum sadece. olmuuo kimseyle bi araya gelemiyorum tek misyonum saç beyazlatmak sanki kaderimde kimse yok
8 milyar insan da eşin vardır da bu kalabalıkta bulmak zor
20 yaşında beyazlıyor gençlerin saçı taktığın şeye bak
Doğru ama insana çok yıkıcı geliyo duygusal olarak normalde başına gelmeyen anlamaz birden öyle görmek üzücü bitmiş hissettiriyo ben duygusallm
Bu tür düşüncelere girmen seni zayıf gösterir bunu konuşma etrafında
Zayıf ne ya banane ben geç kaldım geç
Bunu erkeklere söylersen senin bu zayıf yönünü kullanırlar
Kullanamazlar ben oluyom zaten geç kaldım diye istiyorum demek değil hani
Geç kalmışken isteyebilyor muyum sanki
Ne istiyorsun sen
Saçım Beyazliyo kimse olmadı bı şey isteyemiyorum bile arasam da çıkmadı çıkanları da istemiyorum kendi kendime yaslanıp ölmek istiyorum ama saçım beyazladi kimse cikmadi diye de üzgünüm
Bence sen istemiyorsun kimseyi , sürekli bir kusur bulup reddediyorsundur. Gelip burada şimdi ağlamanın anlamı yok. Ne istediğini daha bilmiyorsun
İstemiyorum evet ama aglamakta özgürüm
En azından istemiyom diye kimseye bı şey yapmıyorum kimsenin ağlamasına da karismayin
Ya hem kendin istemiyorsun hem sitem ediyorsun
Erkek yok diyip duruyorsun
Var ama demekki sen yanlış kişileri bulmuşsun biraz dikkatli bul
Erkek açlığını bir kenara bırakıp hayatına mı yön versen ,23 yaş henüz birçok şey için başlangıç
Çok düşündüm bı gelecek planım yok ev hanımı olmak istedim o da olmuyor reddetmeye devam ediyorum herkesi uzaktan üzülmek bağımlılık olmuş hayata karşı da böyleyim sadece düsundum. dusundum sonunda tükendim yön bile düşünmüyorum en son sadece kadınım diye basit sekilde ama mutlu olmayı denedim o da olmadı çünkü beynim kadınlığı bile bilmiyor :(( erkek olmadan ben ne biliyim ben kendi kendime kızım en azından diye mutlu olup düşünmeyi bırakmıştım şu an o bile siliklesiyor
Erkek arayp da bulamayan da ne bileyim
Ok
dolu var istersen bulursun
ah be bir sonraki hayata artık
Evet çok haklısın senin adına üzüldüm
Tek sorun koca mı
Saçım beyazladi zaten biraz alttan goruyom yikiliyom bitiyorum tabiki de tek sorun koca ne olacaktı
E koca olmasa ne olacak hayatında
Ben istiyordum guzelligim boşa gitcek bu çok üzücü ve depresif bı olay güzelliğim olmazsa ben zaten kimseyi istemem büyük ihtimalle içime kapanirim olsaydı olurdu ama olmadı bu saatten sonra bekleyemem tek misyonum saçımı beyazlatmak olur artık.
😁😁
Bu güzelliği biri harcamalı mı diyorsun
Hayır o bile olmayacak kendi kendime curucem tek mutluluğum kadın olmaktı zaten onu bile unutuyorum bazenleri, her gün ilgi alanlardan farkım varmış demek ki
Bulursun delikli boncuk yerde kalmaz
Zmwmejdbhdjd ya yerde kalmasa nolcak evde çürüyor gibi hissediyorum daha dün uysturuc içmekten kurtardı biri , ilgilenenleri reddediyorum uzaktan uzulmemi izliyorlar, diğer ilgilenenler uyuyunca yine bozuluyor psikolojim kız oldgumu hissetmiştim 1 günlüğüne. yine bozuldu yine bozuldu ne kızı çürüyen bı şeyim ben evde yasamadikca aklım bulanıyor
Sakin ol daha 100 binden fazla günün var
Daha 23
23 ün nesi geç
Neden beyazlattin
Saçmalama lütfen daha 23 yaşındasin
Erkek bulmak niye zor olsun ki yavru kuş
Zor ben kimseyle yapamadım 23 yıldır olanlari da isteyemiyorum kaçıyorum ölmek istiyorum reddetmek bağımlılik olmuş reddedilmek de
Bence fevri davranıyorsun
Kız olduğumu bile unutuyorum günde 5 dakikalığına bazen hatırlıyorum sonra mutluluk sebebim kalmıyor ilgi alanlardan farkım ne yok ki ben de çok güzel hissediyorum
Evet yapcak bı şey yok ben yapamicam erkekelr ile curucem gitcem bu da benim duygusallığım olsun
Hayatına mutlaka seni mutlu edecek biri girecektiiiir, acele etme bu kadar
Bilmiyorum inadına reddederim bence yine
O zaman sen deli olmalısın
Bilmiyorum
Sosyalleş yavru kuş sen sosyalleş, buraları bırak bence
Sosyallestim degismedim hala aynı depresifim kendimi bitiriyorum bikac erkek ilgilenince çok mutlu olup duzeldigimi sanıyorum sonra ölmek istiyorum
İlgilenen erkekleri napıyorsun ki
Duzeldigimi sanmak haline geldi kadın olmak bile başlı başına mutluluk sebebi dehil mi ya? Neden ise yaramıyor evde tek başına olunca kadın olmak da ise yaramıyor
Bi’ sevgilin olsa ne beklerdin şu an ondan
Konuşmuyorum uzak duruyorum uzaktan yanındayız diyolar ben hala ölmeyi düşünüyorum yanındayız demeleri çok üzücü geliyor bana umutsuz vaka gibi hissediyorum uzaktan üzülmek daha güzel geliyor
Var gibi zaten ama o uyuyor şu an yine kotulestim
Ara uyandır şekerim
Bilmiyorum ben sadece depresif olmayı biliyorum arasam nolur ki 1 günlük kişi daha dün iyi etmişti beni dün uysturuc içmekten kurtardı daha beni
1 günlüğüne kız olduğumu hissedip mutlu olmuştum ama yine bozuldu her şey ne kızı kız değilim resmen evde çürüyen bı şeyim
Hayatım hiç vakit kaybetmeden psikoloğa gitmeni öneriyorum sana
Ne için
Geç kalmış degilsin
Saçım Beyazliyo hiç bukadar beyaz gormemistm
Irsi olabilir
Sende boyat
Daha çok gençsin
Saçım beyazladi ama yaşayamadım geç kaldım yok işte kimse de olmayacak
Olabilir annemin de çok beyaz ama ben çok stres yaşadım seven çıkmadı geç kaldık her şeye sap gibi duruyorum evde şu an bı şeyler yaşadıklarım abazaydi , tüm güzelliğimle beraber curucem sacim beyazladi ben neden varım ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
23 yaş henüz yolun çok başı. Beyazlayan saç telleri geç kalmışlığın değil, yaşadığın stresin ve yüklerin bir yansıması sadece 🧠 Yaşam amacını bir ilişkiye bağlamak kendine yapacağın en büyük haksızlık olur. Önce kendi değerini fark edip içsel huzurunu yakalamalısın. Zaten doğru insan, sen kendinle barıştığında kendiliğinden hayatına çekilir ✨ Şu an seni en çok yıpratan şey yalnızlık mı, yoksa hayatın genel stresi mi? 👁️