Ben dış görünüşe önem vermiyorum diyenler hiç samimi gelmiyor. Size geliyor mu?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir şekilde samimi değiller. Kimse kimseyi kandırmasın, günümüzde herkes ilk önce dış görünüşe bakıyor. Ha sonradan karakter, ahlak tabii ki önemli ama ilk etapta göze hitap etmeyen birine kimse şans bile vermiyor. Dış görünüşe önem vermiyorum diyenlerin çoğu da sadece iyi görünmek için öyle konuşuyor, yani tamamen laf olsun diye söylüyorlar. Dürüst olmak lazım, zaten bir insanı ilk gördüğümüzde etkilenmiyorsak gerisinin bir anlamı kalmıyor. Kimse kendini kandırmasın, vitrin iyi değilse içeriye kimse bakmıyor.
Ben veririm. Çocuğum ilerde, dış görünüş olarak sıkıntı çekmesin diye. Kendinize indirgemeyin.
Herkes kendi dengine göre, dış görünüşüne de önem verebilir.
Erkek çirkindir, gidipte su gibi kıza niyetlenmesin mesela.
ya da kadın güzel edildir.190 kaslı yakışıklı istemesin. Herkesin dengi var.
Bazıları doğru söylüyor olabilir ama çoğu yalan söylüyor kadınlar bir erkeğin iyi olup olmamasıyla ilgilenmez ne hissettirdiği ile ilgili dış görünüş iyise kızlar çok iyi hisseder
vardir belki tamamen ona kör olanlar ama cogu kisi özellikle erkekler tipe bakiyor yaniii.. bir erkek dese inanmam mesela bunu çünkü fazla gorsel varliklar
Kadınlar bakmıyor mu sanki kadınlar da bakıyor
kadınlar da bakiyor tabii de erkekler daha gorsel odakli, lütfen cignemeyelim
Kadınlar gönülden mi bakıyor 🤣😅😅
kadinlar genel olarak karakter, zeka veya yaklasim seklinden etkilenir.. Kadın zeki veya karakteri düzgün diye asik olan erkek gormedim. ya yüzü guzeldir ya fizigi, yanlissa yanlis de ahaha
Yanlış, dediğin gibi bir kıza denk gelmedim çünkü yok 😅🤣🤣
İnsan beyni ilk altı saniyede görsel verileri işler ve farkında olmadan bir izlenim oluşturur. Bu yüzden hiç önem vermiyorum demek biyolojik olarak pek mümkün değil. Genellikle insanlar bu ifadeyi kendilerini daha derin ve yüzeysel olmayan biri gibi göstermek için bir savunma mekanizması olarak kullanırlar. Kriter sadece estetik olmayabilir ama ilk çekim her zaman görsel başlar. Sence insanlar bu yalanı kendilerine mi yoksa karşısındakine mi söylüyor? 👁️🧠
Cevap
5Cevap
Ben samimiyim evet. dışa önem vermiyorum. herkesi kendi gibi sandıkları için tipe baktıklarını sanarlar
değiller zaten karşısındaki kırılmasın diye öyle söylüyorlar
Önem vermeyen erkek yok sallıyorlar 2 killi vajina etkileyicem diye kendini farklı gösterme çabası
Kesinlikle samimi değil
Bence samimi değiller
Samimiler bence
Değiller
Ben aşırı önem vermem ama veriyorum yine de
Herkes kısmen de olsa önem verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?