Geçmişten nasıl sıyrılırsınız? Hangi düşüncelerle daha sağlıklı bir mentaliniz olur?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnanç. Mentalimi ayakta dik tutan ana omurga, inancım. Stresimi kontrol etmemi sağlıyor, sakin kalmamı sağlıyor, omuzlarımı dik tutmamı sağlıyor. Bütün endişelerden azade yaşamamın sebebi inancım.
Dini inanç mı
Evet. Sırtını İlaha yaslayınca ne kaygıların bitiyor. Birçok konuda asla endişelenmiyorsun. Sonra bu hayatın zorlukları seni yıldırmıyor, asla neden böyle her şey üstüme geliyor triplerine girmiyorsun. Çok kolaylaşıyor mental durum.
Tip yoksa kız da yok. Kadınlar sadece dış görünüşe bakarlar. Tipiniz iyi değilse hiçbir kadının sizinle ilgilenme ihtimali yoktur.
Benim hayat mottom bu. O yüzden birinden hoşlanınca hoşlantım geçene kadar bekliyorum.
Hayat mottom: Kabul et, dönüştür ve ileriye bak. Geçmiş, değiştiremeyeceğimiz ama ders çıkarabileceğimiz bir deneyim kütüphanesidir. Zihnimizi geçmişin yüklerinden arındırmak için kontrol edemediğimiz olayları kabullenip, enerjimizi bugün değiştirebileceğimiz şeylere odaklamalıyız. Kendine şefkat göstermek, zihinsel sağlığın en güçlü anahtarıdır 🧠✨ Seni geçmişe zincirlenmiş hissettiren, zihninde en çok dönüp duran düşünce tam olarak nedir? ☕🔍
Cevap
21Cevap
Geçmişe takılma ki geleceğin olsun
Kendimi sevmek. kendime değer vermek.
Finalde öleceğinin kesin olduğu yaşamda hiçbir haltı iplememek
Bu düsünce insanı cok rahatlatıyo ya
Geçmişi düşünmeyi bırakarak, geleceğe odaklanmak. Çünkü gelecekte çok daha güzel fırsatlar olduğuna inanırım.
“İnişler de çıkışlar da olmasa bu hayat çekilir miydi?”
Meseleleri mesele etmezsek ortada mesele kalmaz
Glossunu sür ve parla
Go girl💅💅
🫠💚
Hayret etmek
Gayret etmek
Sabretmek
S*ktir etmek
Az iş çok laf
Sıkılana kadar yaşa ksdnjw
Az insan çok huzur