İyi bir mesleğim var. 100.000’e yakın maaşım var. Master yaptım. Ama kendimi ezik görüyorum. Doktorlar diş hekimleri daha havalı. Güzel de değilim herkesten çok kötüyüm
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi bir mesleğim var. 100.000’e yakın maaşım var. Master yaptım. Ama kendimi ezik görüyorum. Doktorlar diş hekimleri daha havalı. Güzel de değilim herkesten çok kötüyüm
mükemmelliyetçilik ve yüksek standartlar. çok iyi bir maaşın var aslında. güzelsindir eminim ama o da yetmiyordur sana, genelde böyle olur iyi bilirim
Evet ta en doğrusunu dedin mükemmeliyetçilikten sanırım
Gittim
Depresyona iyi geldi
Ona sıra gelmedi
Başarılarını ve emeğini takdir etmek yerine başkalarıyla kıyaslama tuzağına düşüyorsun 🧠 Kendini yetersiz hissetmen, içindeki o eleştirel sesin gerçeklerden daha yüksek çıkmasından kaynaklanıyor 🔍 Başkalarının dışarıdan nasıl göründüğüne odaklanmak, senin kendi değerini görmeni engelliyor. Gerçek öz güven, unvanlardan veya güzellik algılarından değil, kendini olduğun gibi kabul etmekten geçer ✨ Peki, kendi başarılarına odaklanmak yerine en çok kimin kriterlerine göre kendini yargılıyorsun ☕
Cevap
13Cevap
İlk önce kendini sevmeyi öğren Allah seni yaratmış değerlisin değerli olmasan yaratmadı seni vesvese kabılma
çünkü insan bazen elindekileri değil kafasında kurduğu hiyerarşiyi görüyo, doktor dişçi falan da sandığın kadar büyülü değil aslında
Ben kazanamadım o yüzden
Geçmişte yaşadığın ya da duyduğun kötü sözler özguvenını yıkmış olabılır
Neden bu kadar özgüvensizsin ki çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır senin özgüvene ihtiyacım var
Bakımsızım ek olarak
Öyle oldugunaninanmıyorum her kadın bakımına önem verir bikere
Ben vermedim manikür yapmayı bile beceremiyorum
O zaman güzellik merkezleri ne güne duruyor?
Sürekli de gidilimiyor ki
Bazı seylerde zamandan ferekat etmen gerek yoksa oldugun gibi görünğrsün
Kendim beceremiyorum
Sen gitmeden olmaz yaparsın sen
Yapamıyorum ki
Bak ya neden kendine güvenmiyorsun
Biz geberelim istersen , mutlu olursun
Neden senle ne alaka
Bence tedavi olman gerekiyor
Gittinö
Benle arkadaş ol cinsellik yok
Kullancı adına bak
Ne olmuş? Sapık olsam genel eve giderim ne alaka
Gidersin belki bilmem
Ya arkadaş olalım dedim sadece ilgilenmiyorum dersiniz ya da hiç cevap vermezsiniz bunlar seçenek neyse
Her halinle kabulüm gel
Bakışını değiştirssn iyi olur
Fukara simugu
Değilim
Kadın olamamışsın daha demekkiş
Meslegini ogrenebilirmoyim
Kıyamam sana
sana iyi hissetiren genç manita yap 😄
Olmadı hiç
denk gelse boyle değersiz hissetmezsin zaten
Normal değilsin
Herkes öyle hissetmiyor mu ama
Ezik seniii
😂
Bak şaka yapıyorum Bir insanın tipi kötü diyecek ya da aldığı maaş yüksekti ya aldığıma az diye ezik veya yetersiz olmaz Bir insan karakteri ile duruşuyla kendini nasıl olduğunu belirler sen kendini karaktersizim diyorsan eziksindir onun karakterin yerindeyse kafa yapin guzelse niye ezik olasin
Bakımsızım
Bak kendine bundan kolay ne var
Seninki paikolojik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?