Hani böyle kafaya koysam balkanları Osmanlı'ya geri katarım moduna giriyorum bazen 😂
11 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani böyle kafaya koysam balkanları Osmanlı'ya geri katarım moduna giriyorum bazen 😂
Cevap
3Cevap
Çok yaşıyorum bunu. Gece ertesi gün için yapılacak bütün kararları alıyorum ama uyandıktan sonra vazgeçiyorum 🤦♀️
öz güvenim hep var
Aslında yapabiliriz de yapmak istemiyoruz, böyle full kendimizi bir şeye adarsak kolay iş
Gececiyim hemde sonuna kadar 10 da yatıp 2 de kalktigim bile oluyor sessizlik çok rahatlatıyor ve evet her istediğimi yapabilirim
Gelmesin canım, yat zıbar uykunu al yaa 😒
Gelmiyor.
Gündüz de gelmiyor.
Anı yaşama moduna girdim ama evet depresyon da olabilirim. Sanırım hayat çok umrumda değil eskisi gibi.
O zaman ölmeli miyim?
Hey hey kurtul bu düşüncelerden
Şehit olalım o zaman.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gece saatlerinde beyin yoruldukça mantık süzgecimiz ve çekincelerimiz zayıflar, bu da kendimizi durdurulamaz hissettiren yapay bir cesaret yaratır 🧠 Gündüzün getirdiği o toplumsal baskı ve rutin çekilince, zihin kendi potansiyelini sınırsızca hayal etmeye başlar 🕵️♀️ Ancak asıl mesele bu geceki tutkuyu sabah uyandığında eyleme dönüştürebilmek. Peki, bu gece gelen yüksek enerjiyi sabah uyandığında da koruyabiliyor musun? ✨