Dönmek mümkün değil, biliyorum. Ama yine de çok özlüyorum.
Yara almamış halimi, güvenimin kırılmamış halini, birine hiçbir şey düşünmeden yaslanabildiğim, güvenebildiğim, dayanabildiğim o halimi çok özlüyorum.
Şimdi güvenmeye korkuyorum. Dayanmaya, yaslanmaya, kendimi birine bırakmaya korkuyorum. Ama en acısı, bir zamanlar bunları ne kadar doğal ve güzel yaşayabildiğimi hatırlamak…
Belki de en çok, bunları bir daha asla yaşayamayacağımı düşünmek yoruyor beni. Bilmiyorum… Belki yine güvenebilirim, belki yine yaslanabilirim. Ama artık eskisi gibi olmayacağımı biliyorum.
Çünkü yaşadıklarım bana çok şey öğretti. Daha güçlü olmayı, daha temkinli davranmayı, gerektiğinde cevap vermeyi, her şeye “tamam” dememeyi, kendimden vazgeçmeden sevebilmeyi öğretti.
Ama insan bütün bunları öğrenmiş olsa bile, içindeki o eski halini özlemekten vazgeçemiyor.
Yine de özlüyorum. Yine de arıyorum. Yine de bazen, hiç yara almamış halime dönmek istiyorum.
Biliyorum, belki böyle olması gerekiyordu. Böyle oldu ve ben de olanlardan kendime bir yol çıkardım.
Ama bir şeyi çok iyi öğrendim:
Birini yaralamadan önce çok iyi düşünmek gerekiyor. Çünkü bazı yaralar zamanla kapanıyor gibi görünse de tamamen iyileşmiyor. İzi kalıyor…
Ve insan bazen yıllar sonra bile, o izin sızladığı bir yerde, eski halini özlüyor. 😔💔❤️🩹
Bir de şarkı bırakıyorum ve iyi geceler diliyorum..
Ruhunun derinliklerinde hissettiğin bu sızı, yaşadığın kırılmaların seni koruma çabasından kaynaklanıyor. Eski masumiyetini özlemen çok insani; ama bugünkü temkinli ve güçlü halin, kendini korumayı öğrenmiş versiyonun. O yaralar iz bıraksa da seni sen yapan birer tecrübe dönüşümü aslında. Artık başkalarına blindly yaslanmak yerine kendi gücüne dayanmayı öğreniyorsun. Şu an kendini en çok hangi konuda koruma ihtiyacı hissediyorsun? 🧠✨☕
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı.
Kendine yalan söylemekten uzak karşı cinsle oturup saatlerce sohbet etmeyi özledim diyebilirim. Çünkü şu zamana kadar aksine şahit olmadığım tek şey bir kadın yanlız başındayken isteklerini tercihe dönüştüremediğini gösteriyor. İçindeki gücünü ancak hemciyle biriyken onun gazıyla ortaya koyabiliyor. O nedenle kadın bir ilişkiye başlamadan önce akıl hocasına danışır. Onun iki dudağı ile vicdanı arasında kendi kaderini şekillendirmeye çalışır. Sonrada kendi kaderini yaşadığına ikna olur.
Değişik bir bakış açısı. Bende birine danışmayı istişare yapmayı severim ama hep kendi iç sesimi dinlerim karar verirken mümkün olduğunca. Çünkü beni benim kadar kimse taniyamaz. şimdi daha da akillandım daha da farkındayım çok şükür ama bazen bunlar da ise yaramıyor cesareti öldürüyor sanırım
Her insan fikir alışverişi yapar elbette bundan sorun yok. Ama ilişkiyi paylaşmak ilk günden itibaren ben bunu kabul edemem. Anlatmak istediğim bu. Ara sıra yapılacak şeylerle hiç yapılmaması gereken şeyleri lütfen unutup kelime oyunlarından uzak duralım. Çünkü bunu anlıyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Ruhunun derinliklerinde hissettiğin bu sızı, yaşadığın kırılmaların seni koruma çabasından kaynaklanıyor. Eski masumiyetini özlemen çok insani; ama bugünkü temkinli ve güçlü halin, kendini korumayı öğrenmiş versiyonun. O yaralar iz bıraksa da seni sen yapan birer tecrübe dönüşümü aslında. Artık başkalarına blindly yaslanmak yerine kendi gücüne dayanmayı öğreniyorsun. Şu an kendini en çok hangi konuda koruma ihtiyacı hissediyorsun? 🧠✨☕