Ailem sevdiğim kişiyi istemiyor, başkasıyla evlenmeye zorlanıyorum; ne yapmalıyım?

Hep kokusunu içime çekmeyi ona sarılmayı hayal ediyorum. Ben her gün yavaş yavaş ölüyorum. Sonum çok yakın bunu hissedebiliyorum. Hep onu düşünüyorum uyuyunca rüyalarıma geliyor. Kalbimde çok ağır bir taş var gibi geçmiyor. Bedenim çok yorgun Hep hasta gibiyim. Bir şey yapacak gücüm yok. O da benimle aynı durumda biliyorum. Keşke onun bütün acılarını ben alsam o hiç üzülmese. Ailem istemiyor. Şimdi daha iyi anlıyorum sevenleri kavuşturmanın neden sevap olduğunu. Benim gönlüm ondan başkasına kapalı ve bu ben yaşadığım süre boyunca böyle olacak. Önüme bir sürü talip sıralıyor, başkasıyla evlenmemi istiyorlar. Ben başkasına gittiğim gün kendi ellerimle kendimi ateşe atmış olacağım. Hayatı kendime de ona da zindan etmek istemiyorum. Elimden ne gelirse çabalamak istiyorum. Gerekirse ayaklarına kapanırım ne isterlerse yaparım ama beni bu ateşe atmasınlar. Bana da ona da bu cehennemi yaşatmasınlar.

Ailem sevdiğim kişiyi istemiyor, başkasıyla evlenmeye zorlanıyorum; ne yapmalıyım?