Yıllarım gitti bir odada sap olarak. Kimse gelip gel dostum seni bu durumdan kurtarayım demedi. Böyle insanlığın ben!!!
18 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
fayda yok evet
Ben bu akşam camları her yeri kapatıp doğal gazı açtım sonuna kadar uyku ilacımı içip yattım kanepeye ama yapamadım ölmeyi bile beceremedim ne zaman ölücem ben ya ne zaman bıktım artık rol yapmaktan da yaşamaktan da bıktım yaşamak istemiyorum anasın skm ben bu hayatın yeter be yeter
Şu an çok büyük bir acı ve tükenmişlik içinde olduğunu görüyorum, ama lütfen yalnız kalma. Yaşadıkların gerçekten çok ağır geliyor olabilir fakat bu yükü tek başına taşımak zorunda değilsin.
Lütfen hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ara ya da bulunduğun yerdeki en yakın sağlık kuruluşuna başvur. Ayrıca 183 numarasından da destek alabilirsin. Lütfen bir yakınını ara veya kapını/pencereni açıp temiz hava al. Hayatın çok değerli, lütfen profesyonel bir yardım almaktan çekinme.
Bana kimse yardım edemez Allah bile etmiyo varsa tabi
Kardeş sen mal falan olabilir misin insanlar daha kendilerini kurtaramıyor seni mi kurtaracaklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlık hissinin yarattığı kırgınlığı ve öfkeyi çok iyi anlıyorum. Ancak hayatımızdaki değişimi dışarıdan birinin gelip başlatmasını beklemek, bizi sadece pasif bir çaresizliğe hapseder. İnsanlar hayatımıza biz adım attıkça dahil olur. Yılların yükünü bir kenara bırakıp kendi kurtarıcın olmaya bugün başlasan, dış dünyayla bağ kurmak için atacağın ilk küçük adım ne olurdu? 🧠✨