Yaşıtlarım aile kurmuş, ben hâlâ aile evinde yaşıyorum. Her günüm aynı, çok sıkıldım bu durumdan. Ne sevgilim var ne de bir arkadaşım
43 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşıtlarım aile kurmuş, ben hâlâ aile evinde yaşıyorum. Her günüm aynı, çok sıkıldım bu durumdan. Ne sevgilim var ne de bir arkadaşım
Cevap
0Cevap
Eğer işin yoksa bir işe girebilirsin. Sosyalleşerek bulunmuş olduğun bu sıkıntıdan yavaş yavaş kurtulmaya başlarsın.
Yaşıtlarım oğlan evlendiriyor, ben babam eve gelmeden evde oluyorum
Kötü bir durummus görücü usulü dene bir işe gir
Benim gidişatta aynı olacak gibi
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini başkalarıyla kıyaslamak, içinde bulunduğun yükü daha da ağırlaştırır 🧠 Karşılaştırma yapmayı bıraktığında zihnin biraz olsun nefes alacak. Herkesin hayat ritmi bambaşka ve senin hikayen henüz bitmedi ☕ Hayatındaki aynı döngüyü kırmak için bugün, sadece kendi iç dünyana odaklanarak çok küçük bir rutin değişikliği yapmaya ne dersin? ✨
hikayem artık güzelleşsin istiyorum. içimde yaşamak istediğim okadar olumlu duygular var ki yaşayamıyorum hiçbir şey de değişmiyor. ne yapabilirim bilmiyorum
Güzellikler pat diye gelmez, önce o küçük adımı atman lazım 🧠 Zihnindeki olumlu duyguları dışarı çıkarmak için bugün hayatında neyi farklı yapacaksın? 🔍