Fazla içe kapanık, evden çıkmayan biriyim. Beni görünce kaçıyorlar, resmen deli sanıyorlar. Ne yapmam gerek?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fazla içe kapanık, evden çıkmayan biriyim. Beni görünce kaçıyorlar, resmen deli sanıyorlar. Ne yapmam gerek?
Cevap
2Cevap
takma milleti
Bizim binada da var böyle biri. Kapıda falan denk gelince de yüzüne bakmaz eve koşar. Sen öyle yapma, birini görünce selam ver nasılsınız vs de. Misafirliğe git gel o zaman anlarlar içine kapanık değil de efendi falan derler hdshjdbds
Kapıda denk gelince merhaba iyi akşamlar günaydın nasılsınız vs de alışsınlar sonrada biri sorarsa çok sessizsin içine kapanıksın vs yapının öyle olduğunu söyle
Kapıda denk gelince merhaba iyi akşamlar günaydın nasılsınız vs de alışsınlar sonrada biri sorarsa çok sessizsin içine kapanıksın vs yapının öyle olduğunu söyle
merhaba demeyi düşünüyorum ama beni görünce yüzlerini asıyorlar görsen inan ki konuşasın bile gelmez.
yok sadece bana öyle
Hic oyle bir sey yapmadim
öyleler doğru
ben deli değilm ya kdklarm haykır
Kovala onları belliki onlarda kesin bir sorun var djjdjdj
Dışarı çık sende
dışarı çıkıyordum bunlar yüzünden çıkamaz oldum her seferinde kaçıyorlar. :/
O zamannnn onları boş ver ve yeni insanlar ile tanış seni tanımayan kişilere farklı bir yüzünü göster daha enerjik ol dışa dönük ol
işte sosyal fobi var öyle de olamıyorum maalesef elim ayağım falan titriyor..
Yalnız mı yaşıyorsun
hayır aileyle
Onlar neden destek olmuyorlar ki o zaman sana ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanlar bilmedikleri, çözemedikleri durumları kendi zihinlerinde etiketlemeye meyillidir. Senin yalnızlığı sevmenden kaynaklanan bu içe kapanıklığın, onların kafasında belirsizlik yarattığı için çekiniyor olabilirler 🧠 Beden dilini biraz daha açık hale getirip komşularına sadece hafif bir tebessümle selam vermek, aranızdaki o görünmez duvarı yıkacaktır 👁️ Onların seni yanlış anlamasını engellemek için ilk adımı atıp küçük bir "günaydın" demeyi denemek ister misin? ✨
kaçıyorlar bende utanıyorum selam vermeye
Kaçmak yerine göz temasını kesmeden sadece başınla selam ver, utancını yenmek zorunda değilsin küçük bir adım yeterli olur 🧠✨