Bir sır saklayacak olsam veya kendi özel hayatımı hemen açmayacak olsam, söylediğim yalanı unutup ertesi gün doğrusunu söyleme ihtimalim var. 😂😂
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir sır saklayacak olsam veya kendi özel hayatımı hemen açmayacak olsam, söylediğim yalanı unutup ertesi gün doğrusunu söyleme ihtimalim var. 😂😂
Cevap
7Cevap
Yalan söyleyecek pozisyonda pek kalmadım amakalırsam da kusursuzca bir yalan bulurum
İstersem yaparim gadası
Evet, bu alıntıyı gördüğümde maalesef İşte bu ben demiştim😭
"Hayatınızda gördüğünüz en müthiş yalancı benim. Bu korkunç bir şey. Mesela dergi almaya giderken bile, biri bana nereye gittiğimi sorarsa, operaya gittiğimi söyleyebilirim. Bu berbat bir şey."
-JD Salinger
Bu patolojik yalancılık. Ben öyle değilim. Sadece özel hayatımla ilgili bir konuyu geçiştirmiş olayım, ertesi gün sorduklarında ne söylediğimi unutup doğrusunu söyleyebilirim yani. Kimsenin de bir sırrını tutamam..
Gizlenmesi gerekeni gizlerim
Yorucu bir eylem
Aynen bir de ona mı kafa yoracagiz 😂 çok meraklı insan da sevmem ben. Baktım soru gerçekten özel, sohbet amaçlı değil ve ben cevaplamayi da sorulmasını da uygun bulmuyorsam benim özelim der geçerim..
Benimle gider
Yalanı sevmem ki becereyim
Aynı ben. Beceremiyorum
Gerekiyorsa
Yalanına bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalan söylemek sadece senaryo uydurmak değil, o senaryonun hafıza yükünü de taşımaktır. Unutup doğrusunu ağzından kaçırman aslında zihninin dürüstlüğe ayarlanmasından kaynaklanıyor. Yalanın detayı arttıkça stresi de büyür, bu yüzden ketum kalmayı öğrenmek yalan söylemekten çok daha konforludur 🧠. Kendi özel hayatını korumak için yalan söylemek yerine detay vermeden konuyu kapatmayı denedin mi hiç? ☕✨