Alaycı yorumlar yazmayın lütfen.
Gençliğim iyi gitmedi, açıktan okudum, şimdi de küçük bi şehre taşındık büyük bi şehirden.
Açıkçası, çok bunalımdayım.
23 olucam 1 buçuk aya, ama hayatım yok, gençlik kayıp gidiyor elden.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alaycı yorumlar yazmayın lütfen.
Gençliğim iyi gitmedi, açıktan okudum, şimdi de küçük bi şehre taşındık büyük bi şehirden.
Açıkçası, çok bunalımdayım.
23 olucam 1 buçuk aya, ama hayatım yok, gençlik kayıp gidiyor elden.
Cevap
6Cevap
Hayatının en güzel yıllarını yaşıyorsun. Yaş kompleksine girmen için daha çok erken. Yeni düzene alışmak her zaman için zor gelir. Ama yakınmak yerine kabul etmeliyiz.
Ben ilk lise bittiğinde şimdi ne bok yiyeceğiz demiştim. Sonra hiç yoktan iyidir diyerek 2 yıllık üniversite tercih yapmıştım. Çok istediğimden değil yani. Ne yapacağımı bilmemekten. Sonra o da bitti. Şimdi ne yapacağız dedim. Dur açıktan 2 yıl daha okuyayım 4 yıllık mezun olurum hem askerliği kısa dönem yaparım demiştim. Sonra o da bu da der iken bir baktım şu an yaş 40 zaman bir şekilde geçiyor. En güzeli elinde olan imkanlar ile dolu dolu yaşamak.
Vallahi evet
Gençliğim iyi gitmedi deme, hala çok gençsin.
Bundan sonrası ne olacak sanki böyle bi yerde, eskikafalı babayla
öyle 1 yerde en fazla düzgün bi adamla evlenme olur
Çok geçmişe bakıyorsun anın tadını çıkartarak günü birlik yaşa
Onu yapmak istesem de yapamıyorum, içinde olduğum konum ve durum buna el vermiyorum
İçini dökebildiğin herşeyini düzgünce anlatabileceğin birisi varsa anlat gitsin bence insan konuştukça içini döktükçe de rahatlıyor
Ahahaha dertlere bak
Benim için büyük dert, oradan bakınca nasıl gözüküyor bilemem.
Allah dert vermesin
Kanka Vallahi iyi bişey değil
Evlennn
Onu yapamam, homoyum hetero değil
O zaman makas ✂️
olgun erkeklerle ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gözlerinden kaçan detay, 23 yaşın bir bitiş değil, hayatını kendi kurallarınla baştan yazabileceğin en güçlü başlangıç noktası olduğu. Şehir değişimi ve geçmişin yükü seni boğmuş olabilir ama potansiyelin hâlâ elinde duruyor 🧠. Hayatını kaybettiğin yıllarla değil, şu an atacağın küçük bir adımla ölçmelisin. Şimdi söyle bakalım, bugün sırf kendin için değiştirebileceğin o ilk küçük detay ne olabilir? ✨