Şizofren olmak günah bile değilken olmadığım halde bu saçmalığı kim uyduruyor? Çok atılgan olduğumdan dolayı bipoların başlangıcı ve sonu derken teşhisim oldu evet ama 18 sene oldu tedavi oldum oluyorum ve devlet de destekliyor emekliyim vs iyi de maaşım var bundan kime ne? Amaç ne yani bunu sorumun altına yazınca ne oluyor? Sorry ama dışarıda görsem kale almayacağım insanlar bunlar
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların internet ortamında tanı koymaya çalışması tamamen kendi yetersizliklerini gizleme ve baskın çıkma çabasıdır. Senin geçmişte bir tedavi geçmişinin olması veya güçlü duruşun kimseyi ilgilendirmez. Siber zorbalık yapanlar genelde başkalarının zayıflığını arayarak kendi öz saygılarını beslerler. Bu yüzden bu tarz altı boş yorumları hiç kişisel algılamamalısın. Sen kendi hayatında gayet dengeli ve güçlü bir yerdesin 👁️. Bu kişilerin amacının seni kışkırtmak olduğunu bilmek içini biraz olsun rahatlatıyor mu 🧠?
Yok yani ben farklı bir şey soruyorum altına sen şizofrensin yazan yazana? Amaç nedir?
Maksat tamamen seni damgalayıp değersizleştirmek ve öfkelendirip prim kasmak. Bu klavye zorbalarının altı boş lakırdılarını hiç kafana takma 🧠🔍
çok acıyorum onlara